Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

Optimer dine Ferieoplevelser! 

Der er så meget at opleve i Catalonien.

Egnen bugner af arkitektur i verdensklasse, som genierne Gaudí og Jujol efterlod sig. Fra den bjergtagende, ufærdige Sagrada Familia katedral til de vidunderlige parker, hvor Gaudí lod arkitektur og natur vokse sammen. Eller beboelsesejendommen Casa Batlló, som med sine eventyrlige mosaikker og sære former får en til at tænke på skeletter, dinosaurer og drager. Barcelona og andre af Cataloniens større byer byder på et livligt butiksliv, præget af de nyeste, progressive strømninger inden for mode og design. Her er smag, stil og liv.

Og så er Catalonien, Spanien kendt for sit køkken.
Her findes en række stjernerestauranter med verdenskendte kokke, men også helt almindelige spisesteder, der serverer traditionelle catalanske specialiteter. Vi tilbyder et gratis multimediekatalog med 16 tematiske ruter, der lader dig opleve egnen, fortrinsvis gennem din tunge. Fordyb dig i Cataloniens madkunst på kageruten, cava-ruten, pølseruten eller osteruten. Send os blot en mail på info@sydensferiehuse.dk

AKTIVITETER ARRANGERET AF SYDENS FERIEHUSE

Sydens Feriehuse arrangerer 3. aktivitetsmuligheder.

  • Bondegårdsbesøg og efterfølgende besøg på Michelin Restaurant. Læs mere her
  • Mulighed for besøg af privat kok i jeres feriehus, der tilbereder dagens middag for jer (Gourmet eller traditionelt) Læs her
  • Quim, der er officel guide i Regionen Catalonien, kan arrangere ture rundt i Catalonien. Quim kan vise jer regionens sande perler og tilpasse en  guided tur  efter jeres ønske og interesser. Quim taler tysk, spansk, Catalansk, fransk og engelsk.

Derudover står vi selvfølgelig til rådighed med gode ideer til ture og oplevelser, information om muligheder i jeres nærområde, hjælp til leje af cykler og hvad I ellers måtte have af ønsker.

Ring +45 38 10 94 84 eller skriv info@sydensferiehuse.dk for mere information eller vejledning til aktiviteter.

 

SVØM MED KÆMPETUN
STORBYEN BARCELONA
SHOPPING I BARCELONA
FC BARCELONA
ZOO
EGEN KOK I FERIEHUSET
EN AFTEN PÅ ELS CASALS
GASTRONOMI
STJERNE RESTAURANTER
FORMATGE
VIN & CAVA
Turrón
BURRICLETA FAMILIETUR
CYKLING/MOUNTAIN BIKING
AKTIVITETSCENTER OLVAN
NATIONALPARKER
I LUFTEN
MARKEDER & FESTIVALLER
JAGT OG FISKERI
RIDNING
FORLYSTELSESPARKER
VANDRETURE
SKI & SNE
ARKITEKTUR
MUSEER
MUSIK
CASINO
WELLNESS
GOLF I CATALONIEN.
MULTIAKTIVITETER
RAFTING
Klatring
TIL VANDS