Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

EN AFTEN PÅ ELS CASALS

En aften for voksne og børn på
Michelin Restaurant Els Casals

Vi fra sydens Feriehuse får en del anmodninger om gode spisesteder i Catalonien. Derfor har vi gennem nogle år arrangeret en aften på Michelin Restaurant Els Casals, hvor vores gæster kunne opdage det lækre Catalanske køkken. Arrangementet er blevet en stor succes, og trods Oriols Roviras store succes,  kan vi fortsat tilbyde arrangementet i 2012.


Sammen med Chef Oriol Rovira, inviterer Sydens Feriehuse dig således til en hyggelig aften med et besøg på familiens bondegård, servering af Cava i restaurantens have (ca. 1 km. fra restaurentens gård) og en efterfølgende 6 retters gourmet middag med udgangspunkt i det berømte Catalanske køkken . Denne særlige aften vil finde sted hver torsdag i juli og august samt i begyndelsen af september (se program nedenfor).

Det Catalanske køkken er nr. 1 i verden

I 2004 udnævnte Time Magazine den catalanske restaurant el Bulli's chefkok Ferran Adrià i sin liste over de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden, og han står der fortsat. Samme år blev hele forsiden på franske Le Monde tildelt Ferran Adria og samtidigt blev Catalonien nævnt som "Det nye Frankrig" når det kommer til den allerbedste gastronomi. Catalonien er desuden kendt for at have flere Michelin-stjerner per indbygger end noget andet sted i verden (hele som 43). El Buli´er på fjerde år udnævnt som verdens bedste restaurant!  Det Catalansk køkken har den fineste regionale madlavning i Spanien, hvorfor vi bestemt anbefaler at du oplever det fine traditionelle køkken når du besøger regionen.

Restauranten Els Casals og chef kok Oriol Rovira

Tæt på sagas, 8 km. fra Gironella og 20 km. fra Berga, vil du finde Michelin restauranten Els Casals hvor Chef Oriol Rovira har kontrol over køkkenet. I 2004 blev han valgt som den bedste unge kok i Catalonien og i 2006, tog han og hans hold  til Paris for at servere til den officielle middag da fordboldsholdet F.C. Barcelona vandt Champions League Finalen. I vinteren 2008 fik han sin første Michelin-stjerne og i 2009 blev han udnævnt til den bedste kok i Catalonien.

chef Oriol Rovira

 

Velkommen til Els Casals

Michelin Restaurant Els Casals og Chef Oriol Rovira inviterer til en eksklusiv familie aften for gæster fra Sydens Feriehuse. Aftenen begynder med et besøg på familiens gård. Her vil børnene få mulighed for at køre en traktor, se og fodre dyrene og du vil have en chance for at besøge husets spanske pølsemageri (tag evt. lidt kontanter med, hvis I skulle få muligheden for at købe lidt lækre spanske pølser). I vil herefter køre til Michelin Restauranten Els Casals, der ligger ca. 1 km. fra Restauranten, hvor I vil nyde en appetiser og et glas Cava i haven. Børnene vil her have muligheden for at leje på Restaurantens store legeplads eller spille bold i haven.

Bondegårds besøg Els Casals

Oriol Rovira vil derefter lave en 6 retters catalansk gourmetmiddag. Børnene vil have mulighed for at vælge en 3. rettes middag tilpasset børnenes "sarte" smagsløg.Cava serveret på Els Casals

Sådan finder du Els Casals: Tag landevej C-154 fra Gironella til Vic og drej til højre når du ser et tegn til Els Casals. Kommer du fra Puig REIG kører du via BV-4406. Denne vej vil fører dig til Els Casals.