Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

SHOPPING I BARCELONA

Hvis du elsker at shoppe, så vil du elske Barcelona!

Storbyen Barcelona tilbyder ikke mindre end 35.000 butikker. Selv køber jeg alle mine sko på mine besøg i Byen. Ikke fordi der er så meget at spare, men der findes ikke bedre sko end de spanske og udvalget er væsentligt større end i Danmark. Camper er en af de helt store mærker og byen har 3. store butikker. Varehuset Corte Ingles (Placa Catalunya) har desuden et stort udvalg.

Camper, Barcelona

Camper sko Barcelona

 

La Roca ,Outlet village Barcelona, Spanien

I kan med fordel tage til outlet centret La Roca Village, hvor der oftest kan spares helt op til 60 % på alle de største internationale og spanske mærker . Der er åbent Mandag-Fredag fra 11:00 - 20:30, Lørdag 10:00 -21:00, Søndag lukket.

Skulle i komme i Januar eller Juli, hvor der er udsalg, er priserne yderligere sat ned.

Beliggenhed: La Roca ligger 30-40 min. kørsel fra Barcelona. Se kørselsvejledning hvis du er i bil. La Roca har en bus der kører mandag-Fredag, fra Station Fabra i Puig. Den kører fra stationen 09, 12, og 16 og fra La Roca Village 11:10, 13:10, 15:10 & 19:10 og turen tager 50 min. Se evt. mere her.  

La Roca Village har mere end 100 butikker med alle de kendte mærker. her et lille udvalg af udbudet: Burberry, Cacharel, Calvin Klein, Camper, Chocolat Factory, Custo Barcelona, Desigual, Diesel, Hugo Boss, Huit, La Perla, Le Cruset, Levi's, Mandarina Duck, Pepe Jeans, Ralph Lauren, Puma, Petit Bateu, Ray-Ban, Samsonite, Tommy Hilfiger, Vans, Versace.

Se evt. mere: Link til La Roca Village

Frisør - Bliv klippet i Barcelona

Ud over sko køb får jeg så godt som altid en klipning i Barcelona. Min frisør "Bot" ligger i det gotiske kvarter og jeg betaler her ca. 45 Euro for en klipning hos en af byens smarteste frisører. Stedet er blevet et reference punkt i mode verden og her er det ikke ualmindeligt at se modeller og designers, blandt de almindelige kunder.

Frisør Barcelona

Bot Peluqueria C/d'En Bot, 4. For tidsbestilling: +34 9333 426 339

 

Markeder i Barcelona

"Mercat de sant Josep/La Boqueria"

Ud over sko køb og klipning, er det blevet en lovmæssighed at jeg slæber op til flere kilo af de spanske delikatesser med mig hjem. Lad dig friste af de mange lækre delikatesser eller besøg det store marked "Mercat de sant Josep/La Boqueria" på Las Ramblas (Metro Liceu). Her fås pølser og skinker i alle prisklasser og stedet er så absolut charmerende, selv om der er mange turister (Mandag - Lørdag 8:00 - 20:30).

Her fås frugt, pølser, nødder, fisk & skaldyr, slik og de bedste skinker

Marked Barcelona Frugt

Market Sant Antoni, Barcelona 

Et andet mad og frugt marked, svarende til La Boqueria, er Sant Antoni (Metro Sant Antoni). Det er mindre og har ikke nær så mange turister. Besøg ikke stedet i August, hvor du vil finde de fleste boder lukket. I midten finder I flere små lækre Tapas boder, der alle er flittigt besøgt af de lokale, der nyder en lille bid spise. De handlende er her venlige og hjælpsomme og der er en dejlig delikatesse lige til venstre ved hovedindgangen, hvis du skal have lidt godt med dig hjem. (Mandag - Lørdag 7-14:30 & 17.30-20:30). Søndage er her lige udenfor et bog og mønt marked for samlere. Her vil du finde et enormt udvalg af gamle bøger, tidsskrifter, tegneserier og postkort.   

 

Loppemarkeder i Barcelona

Mercat Del Encants

Er du til loppemarked fund skal du besøge Mercat Del Encants, der betyder "Den gamle Charme" (Metro: Glories, Rød L1) et af Barcelonas største og mest elskede loppemarkeder. Dette sted er bizart! Alle ting sælges her, de gamle og nye, og jeg mener alt hvad du overhovedet kan forestille dig! Her sælges elværktøj sammen ved siden af antikviteter og kosmetik. Der er en masse bras, f.eks. hælder nogle deres ting ud på et stykke stof foran dem og så er det ellers bare at finkæmme stakken. Selv har jeg fundet en forbløffende og yderst stilbar hat fra 1920's ! Lørdag er den travleste dag så undgå det! Kom desuden tidligt for de gode fund! Antikke auktioner finder sted kl. 07:00, når alle de kommercielle købere er der, og igen ved 12:00, når alle de usolgte varer er faldet i pris. Møblerne i den store hal ved siden af markedet er sjovt og værd at kigge på. Man forventer desuden at der forhandles om prisen. De fleste stadepladser pakker sammen ved middagstid. Mandag, Onsdag & Fredag fra 8:00 - 19:00

På loppemarkedet kan I finde alt fra Bras til de smukkeste fund

Loppemarked Barcelona

Butikker & Shopping i Barcelona

Barcelona er også hjemsted for det berømte 5.km store shopping område, som strækker sig fra toppen af Las Ramblas (placer din mand på en af byens mange gode café'er, eller send mand og børn i den rigtige gode Zoo i byen), gennem Placa de Catalunya, langs Passeig de Gràcia og op til Avenue Diagonal. Store dele af dette område er forbeholdt fodgængere for at gøre det til en behagelig oplevelse at spankulere fra butik til butik uden at skulle bekymre sig om trafikken. I dette område kan du finde et stort udvalg af butikker, herunder mange af de store navne som Versace, Giorgio Armani, Burberry, Bally, Cartier og Calvin Klein for blot at nævne et par stykker. Du finder også mange spanske designere butikker af høj kvalitet, der leverer en fremragende og bred vifte af sko, smykker, beklædningsgenstande og chikt tilbehør.

Et af de helt hotte unge Brands er Custo Barcelona

Custo Barcelona


Selv om Barcelona måske ikke er placeret i helt i samme mode liga som Paris eller Milano, er Barcelona helt sikkert blandt Europas førende mode centrum. Byen er en naturlig magnet for den modebevidste, og der er ingen mangel på design for selv de mest utrættelige forbrugeren. Alt fra bøger til smykker, haute couture (lokale og internationale), designer møbler, delikatesser & Cava kan med fordel købes her.

Varehuse

Er du til de store udsalg begynder vinterens udsalg omkring d. 10 Januar og sommer udsalget omkring 5. juli. De store varehuse har typisk åbent fra 9.00 - 22.00 mandag - lørdag. Mindre butikker holder oftest siesta fra 14 - 16.00. Udnyt tiden til at hvile dine fødder på en af byens mange fremragende restauranter. Bestil her en Menu del Dia (3 retter og drikkevarer), der kan fås for mellem 10- 14 Euro.

Varehuse i Barcelona


Det bedste og største stormagasin er "El Corte Ingles", der ligger centralt for enden af Ramblaen på Placa de Catalunya. Der ligger desuden 2 andre i byen. Et på Placa de la Reina Maria Cristina og et andet på Avinguda Diagonal.

Stormagasinet Corte Ingles på Placa Catalunya

Stormagasin Barcelona El Corte Ingles

FNAC (Avinguda Diagonal 549), den fransk-ejet butik med speciale i CD'er, bånd, video og bøger, er værd at besøge for disse effekter. Butikken er en del af et stort indkøbscenter - L'Illa del Diagonal - anses for en af byens mere interessant arkitektoniske bebyggelser siden De Olympiske Lege.

Et andet centralt indkøbscenter er "El Triangle" (Placa de Catalunya), der er en filial af FNAC. Her ligger flere butikker, herunder boligindretningsbutikken Habitat.