Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

VANDRETURE

Vandreture

 

Mere end 5.000 kmafmærkede langdistance-stier, 144 beskyttede naturområder, 580 kmkyststrækning og et omfattende netværk af lokale og korte afstande stier gør Catalonien til en af ​​de bedste destinationer for vandreture. Fra Pyrenæerne til Middelhavet, ligger Cataloniens naturlige og monumentale rigdom for dine fødder.

Det catalanske net af stier

Forbundet til de europæiske og spanske net, har det catalanske netværk knap 9.000 km afmærkede stier. Dette netværk af langdistance-, kortdistance- og lokale stier er en meget praktisk og enkel måde at opleve historien, skikke og Cataloniens naturlige og kulturelle arv . Ved at genskabe ældgamle stier, har man i Catalonien skabt et enestående værktøj for væksten i vandreture, en europæisk bevægelse, der stadig vokser og har en meget lovende fremtid. Meget vand er løbet under broen siden den første strækning af en afmærket sti blev etableret i 1975 i Catalonien: GR-7. I dag, takket være i mange vandrereklubbers engagerede arbejde, er det catalanske netværk et af ​​de mest omfattende i Spanien.

Gå i fred og ro

Baix Empordà har et 370-km netværk af stier, der er ideelt både til at udforske det indre af amtet, som skiller sig ud ved sine maleriske landsbyer og de mange forskellige beskyttede naturområder, og ad de veje, der fører til kysten, oplever man de karakterfulde kystnære stier og landsbyer. Gå langs Costa Brava, en rute, der vil tage dig til middelalderlige borge, høje klipper og fortryllende bugter.

Amt Pla de l'Estany har rute Salamina, et vandretur forslag, hvor man besøger stillinger fra borgerkrigen, der er populariseret af romanen er skrevet af Javier Cercas: en mulighed for at opdage usædvanlige steder og reflektere over dette lands nyere historie. På Costa Daurada,  klostrene Santes Creus og Santa Maria Poblet og Vallbona de les Monges i de områder i Lleida der er rygraden i en af ​​Cataloniens mest interessante kulturelle ruter. Den krydses af GR-175, cistercienserkloster ruten, der hvor man kan fryde sig over Poblet områdets smukke natur.
Endelig, ved sammenfletningen af det iberiske system og bjergene i den catalanske kyst, har Els Ports Natural Park en række veje, som vil være af særlig interesse for flora og fauna entusiaster, med enestående træk såsom dens bøgeskove, på den sydligste grænser for træet i Catalonien..

​​Girona

Nyd naturen i et område med store variationer. Oplev Pyrenæerne, gå ad stier, der vil tage dig til høje bjerge og dybe dale, nyd den naturlige skønhed og romanske arkitektur Ripollès, følg ruterne i ​​Ribes dalen eller Camprodon dalen, med mere end 1.000 km perfekt afmærkede stier. Følg røverruten  (Ruta de los Trabucaires), i Alta Garrotxa, for at lære historien om de stier og middelalderlige broer, der gav liv til dette land.

Tag ​​klippe- og vulkanruten, besøg Naturparken i det vulkanske område Garrotxa og fordyb dig i et roligt, afbalanceret landskab af usædvanlig skønhed. Gå blandt vulkaner og nyd den bedst bevarede vulkanske region på den iberiske halvø med mere end 40 vulkaner.

De Cadi Axis

Med detaljerede kort til rådighed, kan vi krydse Alt Urgell eller gå ind i Cerdanya og Bergueda for at nyde Cadi-Moixeró Naturparken og det symbolske bjerg Pedraforca. Bjergstier i Alt Bergueda er afmærkede i overensstemmelse med internationale standarder, således at hver person kan vælge ud fra hans eller hendes tempo og vælge ruter, der passer til den individuelle fysiske kapacitet og ønsker.

De Cami dels Bons Homes følger katharernes gamle rute, og er en ideel rute for sti-vandring. Dens mest spektakulære strækninger er forbundet med hinanden i etaper, så alle har mulighed for at følge denne rute. På fem timer, kan vi gå fra Berga tili Paguera, På tre dage, fra Berga til Baga, og på seks dage kan vi nå Porta (på fransk Cerdanya). Derudover fortsætter Cami dels Bons Homes til Montsegur, i Ariège.

I hjertet af Pyrenæerne

Naturen er en af ​​de Val d'Aran's vigtigste attraktioner. Søer, bjergtinder, vandfald, floder, kilder og en spektakulær dyre- og planteverden udgør et område, der tilbyder mere end 300 km afmærkede stier, herunder GR-211, den mest naturlige måde at udforske dalen, og GR-11, måske den mest berømte rute på sydsiden af ​​Pyrenæerne. Den løber fra kyst til kyst og krydser de catalanske Pyrenæer fra Cap de Creus til Alta Ribagorça og passerer gennem Val d'Aran og amter Alt Empordà, Garrotxa, Ripollès, Cerdanya, Alt Urgell og Pallars Sobirà.

Pyrenæerne tilbud vandreruter for enhver smag og evner. En af de stjerne attraktioner er National Park i Aigüestortes og Estany de Sant Maurici, med mere end 200 søer og fantastiske bjerge med højder grænser 3.000 m som Montardo, Paguera, Besiberri og Comaloformo eller symbolske Encantats. Et område af usædvanlig naturskønhed med ruter såsom Carros de Foc, en rute, der forbinder ni af National Parks bjerghytter, eller forslag såsom termisk trek, som kombinerer ikke-anstrengende gang med at holde fit og termiske bade. Start i den forladte landsby Pont d'Orrit, i grevskabet Pallars Jussà, ruten for dalen Vultures følger en cirkulær rute til at opdage den rige naturarv i Terreta dalen og dens symbolske fugle.

Tag kontakt for yderligere anbefalinger info@sydensferiehuse.dk eller besøge vores udvalg af ferieboliger i Catalonien www.cataloniaholidaylettings.co.uk

Tag venligst kontakt for yderligere information info@sydensferiehuse.dk eller se vores udvalg af feriehuse i catalonien på www.sydensferiehuse.dk