Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

CYKLING/MOUNTAIN BIKING

 

Cykel og Mountain Bike

 

Cataloniens smukke, varierede natur og milde klima af er ideelle fo cykel-og mountainbike (BTT) kørsel. At udøve sporten i sin reneste form, komme i kontakt med naturen, og holde sig i form er de mål, der opfyldes af følgende forslag, der egner sig til alle aldre. Vi er i stand til at arrangere cykelture, (med din egen eller lejede cykel) med engelsktalende guider overalt i Catalonien. Tag kontakt for yderligere information på infor@sydensferiehuse.dk

Cykling

Fra smukke udsigter i det indre af landet til lidet kendte bugter på Costa Brava, kan man i amtet Empordà udforske området i en hyggelig, afslappet stil. På cykel kan man også opleve Pla de l’Estanye via Salamina-ruten, en rejse gennem historien og stillinger fra den spanske borgerkrig. I Catalonien findes et omfattende netværk af afmærkede cykelruter på gamle jernbanestrækninger. Disse ruter, kaldet vias Verdes (grønne veje), er afmærkede og må kun anvendes af cyklister og vandrere. Fra Pyrenæerne i Girona til Costa Brava, kan du vælge mellem tre ruter på i alt 135 km:  Ruta del Ferro i del carbo, Ruta del Carrilet og Ruta de la Via del Tren. I Terres de l'Ebre, vil cykelentusiaster kunne nyde at cykle langs Via Verde de la Terra Alta og Via Verde del Baix Ebre, et naturområde berømt for sin rigdom af fugleliv og blidt bølgende lavland.

Mountainbiking

Tour Cerdanya langs afmærkede ruter, er en fem dages oplevelse langs den høje Pallars rute med udsigt over det bjerglandskab, der forbinder Sierra de Boumort med Collegats, hvor man krydser Pyrenæerne, cykler ned til Costa Brava og videre ad afmærkede ruter fra Banyoles Bike Station.

Catalonien på Mountain Bike: bjerge, hav, natur, kontraster, oplevelser og den bedste service til de 15 BTT-centre i Catalonien, der tilbyder mere end 203 ruter med forskellige sværhedsgrader med i alt 4.100 km.  afmærkede ruter. Disse centre tilbyder information til mountainbike entusiaster, bistand og alt hvad der skal til for at sikre maksimal nydelse af turen.

BTT-centre i Catalonien

En BTT Centret er et område med fri adgang skabt til at praktisere mountainbike, med tilbud om:

- Mindst 100 km rundture i alle sværhedsgrader, kortlagt og med afmærkning efter sværhedsgrad.
- En reception, der leverer service til cyklen og også fungerer som et mini turistkontor.
- Supplerende tjenester: cykeludlejning, eksklusive parkeringsfaciliteter,  brusebad og og andre tjenester.
- Informationspunkter beliggende i restauranter, vandrerhjem og hoteller.
- En kvalitetsstandard, der er godkendt af Turisme de Catalunya og den catalanske og franske Cykling forbund.

Besøg vores hjemmeside www.sydensferiehuse.dk  for at se vores feriehuse eller tag kontakt for yderligere anbefalinger. info@sydensferiehuse.dk