Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

RAFTING

Da der ikke var nogle landeveje tog landevejsrøvere om foråret ned ad floden på plyndringstogter efter gods og træ til deres flåder. Byttet - fra Pyrenæerne - blev således fragtet ned til sletterne og den catalanske kyst. Siden da har deres beretninger holdt liv i følelsen af dristighed og eventyr, men nu med det fine formål at have det sjovt!

Flodsejlere har nogle behagelige overraskelser til gode på de Catalanske floder. Noguera Pallaresa og Garonne byder entusiasten på strømfald (rapids), tværstrømninger og hvirvler som, når forårstøvejret sætter ind, bliver det ideelle scenario for "white water" eventyr. Og da variation er livets krydderi, er mulighederne for at nyde floderne nærmest endeløse.

Pla de l'Estany, Alt Empordà, og grevskaberne Alta Ribagorça and Pallars med dybe slugter i de højere bjergområder og med et betagende sceneri på de lavere skrænter er områder hvor canyon entusiaster virkelig vil forstå at værdsætte et besøg.

Segre

Den midterste del af floden Segre i områderne Ponts og Camarassa har ideelle faciliteter for begyndere i kanosejlads. På den samme flodstrækning er der fantastiske muligheder for klatring ned i kløfter.

Som mønsterfacilitet for "white water" kajaksport har Segre Olympic Park (Seu d'Urgell) været vært for vandsportskonkurrencer på internationalt niveau. Parken blev indrettet til De Olympiske Lege i Barcelona i 1992 og har optimale helårsfaciliteter til kano- og kajaksejlads både for begyndere og erfarne samt rafting på den olympiske White Water Canal (500 m) takket være dens mini-vandkraft anlæg. Systemet muliggør at strømmen kan reguleres til at imødekomme såvel erfarne som begyndere.

Garonne

På de catalanske Pyrenæers vestlige rand har Val d'Aran mange muligheder for canyon-nedstignings entusiaster. Det er her Garonne har sit udspring. Floden forbinder dalens landsbyer som perler på en snor og på strækninger som Caos, Era Lossa og Era Tortuga er der ideelle muligheder for White Water aktiviteter, f.eks. rafting.

Noguera Pallaresa

Med udspring I Pla de Beret, strømmer Noguera Pallaresa gennem Collegats slugten og flyder ud i Segre ved Terradets. Det er en flod der vækker stærke lidenskaber: traditionelt benyttet af "los almadieros" (tømmerflådesejlere) - "raiers" på catalansk - er den nu blevet et paradis for en hver form for vandsport: rafting, kanosport, kajaksejlads i såvel åbne som lukkede kajakker samt canyon-klatring.

I hjertet af Pyrenæerne (Pallars Sobirá) er Noguera Pallaresa sejlbar hele året - selv om sommeren - på en strækning af ca. 40 km., idet man regulerer vandet med dæmninger højere oppe. Hele vejen har floden såvel ret tilgængelige strækninger, hvor alle kan være med, såsom strækningen mellem Llavorsi og Rialp (12 km.) som mere vanskelige forløb, som især om foråret (maj-juni) byder på store udfordringer.

Se vores udvalg af ferieboliger på www.sydensferiehuse.dk eller send os en mail for yderligere information info@sydensferiehuse.dk