Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

GASTRONOMI

Catalonien har en ekstraordinært kultural arv og et fantastisk landskab, men det er også en af klodens vigtigeste gastronomiske destinationer. Vi hjælper dig med at møde regionen med dine sanser. Kontakt os og få gratis tilsendt multimediekatalog med 16 gastroniske ruter.

Cataloniens eminente produkter, der er kendt for den unikke og høje standard, har gjort at den gastronomiske turisme i regionen er eksploderet. Restauranten El Bulí har bl.a. opnået at høste prisen som verden bedste restaurant tre år i træk og i denne region af Spanien, finder man det højeste antal Michelin stjerner i verden, målt pr. indbygger.

Fugt et stykke ristet brød ved at gnide det med en halv, meget moden tomat, stænk det med ekstra jomfruolivenolie og tilføj en knivspids salt. Så har du - for dem der kommer udefra - en af de bedste introduktioner til til regionens køkken. Pa amb tomáquet er helt sikkert den traditionelle spise, der hyppigst spises af indbyggerne, selv om den er relativt ny eftersom tomaten først kom fra Amerika for lidt mere end 5 århundreder siden. Men denne rets enkelthed erikke ganske repræsentativ for det Catalanske køkkens rigdom. Et besøg på et catalansk marked - hver by har sit eget - viser den store variation af lokale produkter. Der kan du finde forskellige former for peber, kirsebær, jordbær, appelsiner, julesalat, svampe, artiskokker, asparges, sardiner, rejer, kalvekød ... en overdådig udstilling af af friske fødevarer afhængig af sæsonen.

 

Et yndet rejsemål for gastronomer

Ud over de catalanske produkters kvalitet og mangfoldighed er Catalonien i de senere år blevet et internationalt kulinarisk pejlemærke takket være det innovative køkken. Feinschmeckere fra hele verden er kommet, f.eks. for at nyde retter lavet af 3-stjernede catalanske kokke som Ferran Adriá i Roses, Santi Santamaria i sant Celoni og Carme Ruscadella i Sant Pol. Andre catalanske chefkokke har også arbejdet hårdt for at hæve det catalanske køkken til det nuværende høje niveau. Dett er en af årsagerne til at Catalonien er blevet gastronomernes foretrukne valg.

 

16 ruter til at give et indtryk af landet.

Der er ubegrænsede muligheder for at rejse rundt i Catalonien og gøre sig bekendt med de førende produkter, de mest traditionelle retter og de gastronomiske museer. Fra fiskemarkederne på Costa Brava til de håndværksprægede ostemejerier i Pyrenæerne eller vingårdene i El Penedes,  calçots (hvide løgspirer) markerne i Valls og de små embotit (pølse) forretninger i Osona. Der er en hel kulinarisk verden at gå på opdagelse i. Herunder finder du et repræsentativt udvalg af hvad grevskaberne i Catalonien har at byde på i henseende til gastronomisk turisme. Der er i alt 16 tematiske ruter, opdelt i fire større sektioner: DOS ruterne (oprindelseskategorier), produktruterne, levnedsmiddel-håndværksruterne og handel- og traditionsruterne. Hver sektion har sin egen fortegnelse med praktisk information om virksomheder, besøg og informationscentre. Vi håber at du får glæde af dem.

 

Liste over de 16 ruter i multimedie-kataloget

 • Vinruten
 • Cava ruten
 • Olivenolieruten
 • Seafoodruten
 • Landbrugsproduktruten
 • Bjerg- og skovproduktionsruten
 • Husdyrruten
 • Fjerkræruten
 • Pølseruten
 • Osteruten
 • Spisekammerruten
 • Det traditionelle køkken ruten
 • Kageruten
 • Markedsruten
 • Fødevarehandelsruten
 • Museumsruten

  

Tag venligst kontakt på info@sydensferiehuse.dk for at modtage et multimediekatalog på de 16 gastronomiruter i Catalonien