Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

SKI & SNE

Ski & sne

Den kolde vinds stimulerende prikken ​​ på dit ansigt og tusind og en muligheder for at opdage det hvideste Catalonien. Med sit milde klima kan den besøgende, som supplement til den traditionelle skisport, vælge mellem en bred vifte af aktive forslag.

De catalanske Pyrenæer er en ideel destination for at nyde vinterens aktiviteter. I Cerdanya, er der for eksempel ski bjergbestigning, snesko vandreture eller snescootere. Ruterne følger altid miljøreglerne fra Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya således at vintersporten kan nydes til fulde.

Et pragtfuldt landskab åbner sig for vore øjne, når vi kommer ind i dalen Camprodon (Ripollès). Beliggende i Østlige Pyrenæer, har det været et yndet sted for sommergæster og en god mulighed for vintersportsentusiaster i mange årtier. Snesko udflugter til bjergene og toppe omkring denne dal kan variere fra slentreture til stigninger til toppe op over 2.800 meter.

Det højtliggende vintersportssted, Núria dalen byder på vinterens aktiviteter såsom ski bjergbestigning eller snesko. Dets vigtigste særkende: den eneste adgang er til fods eller med den lydløse tandhjulsbane. For ski bjergbestigning, er en anden interessant mulighed den catalanske del af Pyrenæernes High Route, en storslået rute, der løber fra Canigó til Navarra.

Snescootere, kaner og Tipier og andre aktiviteter

Og for de mere eventyrlystne: en natlig køretur på snescooter ad afmærkede stier, en tur i en hundeslæde, eller en nat i en tipi, i Espot lejren  2.000 m over havoverfladen. Mulighederne for at nyde sneen i Catalonien er næsten uendelige. Man kan kombinere forskellige aktiviteter, såsom snesko udflugter, iglo bygning, kurser i orientering og deltage i A.R.V.A. arrangerede rideture i sneen eller hundeslædeture

En park at udforske

Nationalparken i Aigüestortes og Estany de Sant Maurici er den største sø-region i det sydlige Europa. Strækkende sig over amterne Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alta Ribagorça og Val d'Aran, er det en af ​​de smukkeste dele af Catalonien ... og endnu mere når egnen er klædt i sin hvide kappe.

De snedækkede Pyrenæers magi præger denne Park, dets folk og alle sine besøgende, der, i hjertet af provinsen Lleida,, kan føle sig som polarforskere, uanset deres tidligere erfaring i brug af snesko.

Aigüestortes tilbyder turisten mere end ti tusind hektar Natur, storslåede skove og enge, imponerende sneklædte tinder og frosne søer, der, hvis vejret tillader det, kan krydses med snesko. En af de dejligste vandreture man kan foretage med snesko gennem nationalparkerne i Aigüestortes og Estany de Sant Maurici er Carros de Foc, en 55-km rute der forbinder ni af parkens bjerghytter og varer i fem dage.

Som en sikker og nem måde at komme omkring på, er der også snesko udflugter til Espot skisportssted.

Besøg vores hjemmeside www.sydensferiehuse.dk for at se vores feriehuse eller send os en mail for yderligere anbefalinger på info@sydensferiehuse.dk