Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

GOLF I CATALONIEN.

Kan du forestille dig at spille golf under en varm vinter sol, på en perfekt golfbane, mens resten af Europa fryser. Der er få steder i verden, hvor de metrologiske forhold tillader at kunne spille golf året rundt. Gennemsnits temperaturen i Catalonien varierer mellem 18-23 grader og dets geografiske beliggenhed, sikre, at det er en lun fornøjelse at spille golf året rundt. Se vores anbefalinger af golfbaner i Catalonien.  

Catalonien er et gæstfrit og afslappet land - ikke særlig stort men rigt på kontraster og vidundelige varierede landskaber. Og Catalonien er hjemsted for 144 fredede naturreservater.

Cataloniens højeste bjerg Pica d'Estats (3,143m), ligger i Pyrenæerne, der også huser naturreservater, vandreruter, moderne skisportssteder, bjergsøer, og uforlignelig naturskønhed. Det er det ideelle område for sport og udendørsaktiviteter og den rige kulturelle arv fra middelalderen er ikke mindre interessant.

De romanske kirker i Boí dalen er optaget på UNESCOS  World Heritage liste

Bjergkæden Pyrenæerne, der udgør Spaniens nordgrænse ender ved Cap de Creus halvøen, der rager ud I det altd krystalklare azurblå Middelhav. Catalonien har 540 km. kystlinie, hvor storslåede strande veksler med isolerede bugter hvor pinierne vokser helt ned til vandet og mange steder er der imponerende klippeformationer. Den Catalanske kyst er tillige spækket med små traditionelle fiskerbyer med traditioner og lokalkolorit ligesom talrige marinaer giver muligheder for dem der elsker de forskellige former for sejlsport og andre aktiviteter på vandet.

På Ganske kort tid kommer man fra en omhyggeligt vedligeholdt green til snedækkede skråninger eller mærker strandens fine sand mellem tæerne. Det er derfor du skal komme til Catalonien for at dyrke din favoritsport, men et par bjergstøvler eller strandsandaler ved siden af dine golfsko bør komme i betragtning når du pakker bagagen.

Golfbaner I Catalonien

Caldes International Golf Course (Caldes de Montbui)

glæden ved at spille golf I en have

Caldes International Golf Course ligger kun 28 km from Barcelona. Det er en behagelig bane for såvel amatører som professionelle og ligger I meget attractive naturlige omgivelser uden at være langt fra en af Europas mest interessante byer.

Tekniske detaljer

9-huls bane, par 72, længde: 6.080 m.,  designet af Ramón Espinosa. Både offentlig og privat.

Service og faciliteter:

Restaurant, omklædningsrum med sauna og Jacuzzi, udlejning af køller, caddier og buggy'er. Åben hele året undtagen mandage i perioden okt. - feb. og i august.

Golf skole

Tilbyder individuelle og gruppe-kurser

Vejviser

C-33 motorvej, Mollet-Caldes de Montbui exit, drej fra ved Granollers efter at have passeret Caldes.

Kontakt

Camí antic de Caldes a Sta. Eulàlia, s/n
08140 Caldes de Montbui. Barcelona
Tel.: +34 938 626 265
Fax: +34 938 626 661
e-mail: sakuragolf@teleline.es
website: www.golfcaldes.com

Club de Golf Aravell (Seu d'Urgell, la)

Golf hele året på de bedste greens

Club Aravell Golf Andorra ligger 15 km fra fyrstedømmet Andorra og 5 km. fra La Seu d'Urgell  midt i en bred dal 700 m over havet. Herfra er der en betagende udsigt over Cadi bjergkæden og den enestående beliggenhed og det kølige, tørre mikroklima betyder at banens greens kan holdes i perfekt tilstand året rundt.

Tekniske detaljer

18-huls bane, par 71, længde: 6.155 m.,  designet af José María Olazábal. For medlemmer af golfforbund og spillere med handicap.

 Service og faciliteter:

Restaurant, omklædningsrum, udlejning af køller, caddier og buggy'er, pro-shop og øvelseskurser. Åben hele året undtagen hverdagstirsdage.

Golf skole

Ledes af instruktøren Josep Mª Samsó

Vejviser

Hovedvej N-260 I retning Lleida. 5 km fra la Seu d'Urgell.

Kontakt

Av. Cadí, 2
25712 Aravell. Lleida
Tel.: +34 973 360 066
Fax: +34 973 354 448
e-mail: secretaria@aravellgolfandorra.com
website: www.aravellgolfandorra.com

Club de Golf Costa Brava (Santa Cristina d'Aro)

Nyd golfspillet I landlige omgivelser

Club de Golf Costa Brava ligger tæt ved Cristina d'Aro. Smukt indfældet i Empordás landskab med en traditionelt 1900-tals bondehus som klubhus. Denne bane er et stærkt valg for naturelskere og spillere med et handicap.

Tekniske detaljer

18-huls bane, par 70, længde: 5.629 m.,  designet af Hamilton Stutt. De yderste 9 huller er udfordrende mens de 9 inderste er gennemsnitlige.

 Service og faciliteter:

Restaurant, snackbar, omklædningsrum, udlejning af køller, caddier og buggy'er, pro-shop og øvelsesbane. 2 Åben hele året undtagen hverdagstirsdage.

Golf skole

Ledes af instruktøren Josep Mª Samsó

Vejviser

Hovedvej N-260 I retning Lleida. 5 km fra la Seu d'Urgell.

Kontakt

 

Services and facilities

Snack bar, restaurant, changing rooms, golf store, club hire, buggy and caddy hire, practice area, 2 putting greens, warm-up net, car park and the possibility of advance booking tee-off times. Major group discounts.

Golf school

Tailor-made courses organised for interested parties.

How to get there

AP-7 motorway, exit 9, follow the signs for Platja d'Aro.

Contact details

Urb. Golf Costa Brava "La Masia"
17246 Santa Cristina d´Aro. Girona
Tf..: +34 972 837 055
Fax: +34 972 837 272
e-mail: info@golfcostabrava.com
web: www.golfcostabrava.com

Club de Golf Masia Bach (Sant Esteve Sesrovires)

En af Catalonien's bedste baner, kun 30 minutter fra Barcelona

Denne klub har den bedste faciliteter i Catalonien. Den blev indviet i 1990 og har to forskellige, attraktive baner og et væld af muligheder for storbyaktiviteter, idet Barcelona kun er cirka en halv time væk.

Tekniske detaljer

18 huller + 9 øvelseshuller, par 72, længde: 6039 meter, designet af José María Olazábal. Anbefales til golfforbundsspillere med et officielt handicap.

Tjenester og faciliteter

Omklædningsrum, buggies, Caddies, restaurant, bar, golf butik, sportsfaciliteter (tennis, paddleball, pool, gymnasium osv.), vuggestue service og børnepasning. Åbningstider: Fra 8 til 8 pm undtagen hverdags-mandage.

Golf skole

Gruppekurser for børn med klasser på engelsk, fransk og tysk.

Vejviser

25km fra Barcelona langs AP-7 motorvejen, Martorell afkørsel.

Kontaktoplysninger

Ctra. de Martorell a Capellades, km 19´5
08635 Sant Esteve Sesrovires. Barcelona
Tel.: +34 937 728 800
Fax: +34 937 728 810
e-mail: info@golfmasiabach.com
website: www.golfmasiabach.com

Club de Golf Montanyà (Brull, el)

GOLF i overraskende naturomgivelser

Club de Golf Montanyà er beliggende El Brull kommunen, 800 meter over havets overflade, banen er egnet til amatører såvel som professionelle. 50 km fra Barcelona og 15 km fra Vic, hovedstaden i Osona amt.

Tekniske detaljer

18-hullers bane, par 72, hvide gærder: 6.197 m, gule gærder: 6.067 m, blå gærder: 5.376 m, og røde gærder: 5.177 m, designet af David Thomas.

Tjenester og faciliteter

Omklædningsrum, buggies, Caddies, restaurant, bar, butik og bane øvebane. åben: 9 til solnedgang fra mandag til fredag, 8 til solnedgang lørdag, søndag og helligdage.

Golf skole

Individuelle og gruppekurser på catalansk, spansk og engelsk.

Kontaktoplysninger

Masia l´Estanyol, s/n
08553 El Brull. Barcelona
Tel.: +34 938 840 170
Fax: +34 938 840 407
e-mail: info@golfmontanya.com
web: www.golfmontanya.com

Club de Golf Terramar (Sitges)

GOLF ved kysten

The Club de Golf Terramar giver spillere lejlighed at spille lige ved havet på en flot bane, der er nem at komme til og ligger i den livlige kystby Sitges, meget tæt på Barcelona.

Tekniske detaljer

18-hullers bane, par 72, gule gærder: 5.872 m, røde gærder: 4.993 m, designet af FW Hawtree, Manuel Piñeiro og Jim Fazio.

Tjenester og faciliteter

Klubben har en bar, restaurant, omklædningsrum, udlejning af køller, Caddies og buggies, golf butik, tennis og paddleball og bane øvelsesbaner. Åben hver dag mellem 1. oktober og den 30. juni med undtagelse af hverdags tirsdage.

Golf skole

Enkelte klasser efter forudgående aftale med læreren. Skole for børn på seks år og opefter. Smågruppe klasser.

Vejviser

C-32-motorvejen, Sitges afkørsel, eller C-31 og regionale tog.

Kontaktoplysninger

Carretera del golf, s/n
08870 Sitges. Barcelona
Tel.: +34 938 940 580
Fax: +34 938 947 051
e-mail: competiciones@golfterramar.com
website: www.golfterramar.com

Club Golf d'Aro Mas Nou (Masnou, el)

Den bedste golfbane i Europa

Dette er en af de ældste golfbaner på den legendariske Costa Brava. Beliggende på det kendte bjerg  Les Gavarres, omgivet af områdets mest repræsentative og varierede flora. Banen blev i 1992 udmærket med titlen "Bedste europæiske Golfbane" af European Society of Golf Course Architects.

Tekniske detaljer

Designet i 1990 af Ramon Espinosa. Banen har par 72, 18 huller og er 6.218 m lang. Der er også en 9 hullers bane, 883 m lang, par 3 (par 27).
Tjenester og faciliteter
Klubhus med restaurant, bar, opvarmet / luft konditioneret omklædningsrum med sauna og en stor parkeringsplads.

Golf skole

Klasser for enkeltpersoner og grupper på alle niveauer. Sommerbaner for børn.

Vejviser

90 km fra Barcelona og 35 km fra Girona. Fra Perpignan, tag afkørsel 7. Fra Barcelona, afkørsel 9.

Kontaktoplysninger

Urb. Mas Nou
17250 Platja d´Aro. Girona
Tf.: +34 972 816 727
Fax: +34 972 826 906
e-mail: info@golfdaro.com
web: www.golfdaro.com

Empordà Golf Resort (Gualta)

En af de bedste baner i Spanien

På Empordà Golf Resort, kan du nyde magien hos golfbanedesigner Robert Von Hagge, som med udformningen af de sidste ni huller har lagt sidste hånd på en af de mest ambitiøse og kreative projekter i området, og herefter anses for en af de ti bedste baner i Spanien.
Empordà Golf har to fantastiske baner: Empordà Links, fyldt med vandhuller og klitter, og Empordà Forest, hvis fairways bugter sig mellem fyrretræer, olivenlunde og damme. Banen er egnet til spillere med et handicap på 36.

Tekniske detaljer

36-hullers bane; Empordà Links (par 71), 6.304 meter lang, og Empordà Forest (par 72), 6.165 meter lang.

Tjenester og faciliteter

Ud over golfbaner, har Empordà Golf også et klubhus, golf butik, pool, bar, restaurant, legetøj, bibliotek og et hotel kompleks med en 4-stjernet hotel og restaurant (næste åbning sommeren 2006)

Golf skole

Privatlektioner, korte baner og avancerede kurser.

Vejviser

AP-7 motorvejen, frakørsel 6, følg skiltene til Torroella de Montgri og L'ESTARTIT.

Kontaktoplysninger

Ctra. de Torroella de Montrgí a Pals s/n
17257 Gualta. Girona
Tf.: +34 972 760 450
Fax: +34 972 757 100
e-mail: info@empordagolf.es
reserves@empordagolf.com
web: www.empordagolfclub.es

Fontanals Golf (Fontanals de Cerdanya (Vilar d'Urtx, el)

Nyd golfspillet ved foden af Pyrenæerne


I et utroligt smukt område og blot et stenkast fra snedækkede bjergtoppe. En flad, men krævende bane. Dens skråninger og ujævne overflader tilbyder en bred vifte af at spillemuligheder for såvel eksperter som begyndere.

Tekniske detaljer

Par 72. 18 huller plus 3 øvelseshuller. Areal: 6454 m. Designet af Ramón Espinosa.

Tjenester og faciliteter

Omklædningsrum, buggies, Caddies, restaurant, bar, butik, sportsfaciliteter (tennis, paddleball, opvarmet pool og sauna), øvelsesbane, vuggestue og klubhus. Åben hele året, undtagen hverdags tirsdage, mellem 15. september og 15. juni.

Golf skole

Klasser for voksne og børn i weekender og alle uger i august.

Vejviser

Tag vejen fra Barcelona til Puigcerdà via Túnel del Cadí til 138 km stenen. To km fra Alpes og 17 km fra Puigcerdà. 50 km fra Andorra.

Kontaktoplysninger

17538 Soriguerola
Fontanals de Cerdanya. Girona
Tel.: +34 972 144 374
Fax: +34 972 890 856
e-mail: info@fontanalsgolf.com
www.fontanalsgolf.com

Golf Girona (Sant Julià de Ramis)

En storslået bane tilpasset til omgivelserne

Designet af den engelske arkitekt Hawtree. Banen er placeret mellem dale og bakker med fyrretræer og oliventræer. Perfekt tilpasset til sine omgivelser, er det en udfordrende og sjov bane for alle typer af spillere.

Tekniske detaljer

18 huller, par 72, længde: 6100 meter, designet af Hawtree.

Tjenester og faciliteter

Omklædningsrum, klubhus, Buggy og Caddy leje, bar, restaurant, golf butik, putting green og øvelsesbane.
åben: 8 til 19 om vinteren og 8 til 21 i sommerhalvåret.

Golf skole

Individuelle og gruppe-klasser på forskellige sprog. Handicap-test ved banens professionelle.

Vejviser

AP-7 motorvejen, frakørsel 6, følg skiltene til Banyoles, Sant Julia de Ramis - Golf Girona.

Kontaktoplysninger

Urb. Golf Girona, s/n
17481 Sant Julià de Ramis (Girona)
Tf.: +34 972 171 641
Fax: +34 972 171 682
e-mail: golfgirona@golfgirona.com
web: www.golfgirona.com

Golf Montjuïc Pitch&Putt (Barcelona)

Slip væk for at spille golf uden at forlade Barcelona

Banen, designet af Jose Atero, er par 27 med 9 huller og er 1500 meter lang. En øvelsesbane er åben fra 9 am-22. Bliver en P & P i weekenden.

Tjenester og faciliteter

Omklædningsrum, Caddies, restaurant, bar, butik, sportsfaciliteter og øvelsesbane. Quick golf (konkurrencer). Øvelsesbanen har opvarmning på Tees.

Golf skole

Begyndere og avancerede klasser, klasser for børn og klasser specielt for handicappede.

Vejviser

Let tilgængeligt i bil. Gode offentlige transportforbindelser. Med bus, linje 13, og med metro, linje 1 og 3. I begge tilfælde er station eller stop Plaça Espanya.

Kontaktoplysninger

Segura, s/n, Barcelona
Tel.: +34 93 487 12 77
Fax: +34 93 331 92 69
web: www.golfmontjuic.com
e-mail: info@golfmontjuic.com

Golf Platja de Pals (Pals)

GOLF ved havet blandt fyrretræer

Det er den ældste golfbane på Costa Brava og er baseret på et typisk britisk golfbane design. Anlagt blandt fyrretræer, og kun et stenkast væk fra stranden, har den et utroligt smukt naturligt forløb, der vil begejstre såvel nybegyndere som erfarne.

Tekniske detaljer

Designet af FW Hawtree, banen er par 73, med 18 huller og 6.222 m lang. Der kræves et minimum handicap på 36 for mandlige og kvindelige golfspillere.

Tjenester og faciliteter

Omklædningsrum, snack bar, restaurant, buggies, caddies, golf shop, øvelsesbane og leje af skabe. Åbningstider: åbent hele året rundt, undtagen 1. januar og den 25. december.

Golf skole

Klasser for begyndere og avancerede for såvel enkeltpersoner som grupper.

Vejviser

AP-7 motorvejen, frakørsel 6 (Girona Nord), retning La Bisbal-Palamos, Playa de Pals frakørselen.

Kontaktoplysninger

Camí del Golf - Arenales de Mar, s/n
17256 Pals. Girona
Tf.: +34 972 667 739
Fax: +34 972 636 799
e-mail: recep@golfplatjadepals.com
web: www.golfplatjadepals.com

PGA Golf de Catalunya (Caldes de Malavella)

Spil på et af de bedste feriesteder i Europa

PGA Golf de Catalunya har en 36-hullers bane, der blev designet af Ángel Gallardo og Neil Coles, der har bidraget til dette projekt med deres enorme erfaring og viden indsamlet gennem mere end 25 år på det europæiske Circuit. PGA Golf de Catalunya anses af Golf World for en af de ti bedste baner i Europa.

Tekniske detaljer

Grøn bane: 18 huller, par 72, længde: 6588 m. Rød bane: 18 huller, par 72, længde: 5901m. Velegnet til alle typer af spillere.

Tjenester og faciliteter

Hotel, bar, restaurant, golf shop, skabsrum, udlejning af GPS buggy og eldrevne golfvogne . Idrætsanlæg, øvelsesbunkers og to putting greens. Vinterfartplanperioden: 8:00 - 6:00; Åben i sommerperioden: 8:00 - 21:00.

Vejviser

AP-7 motorvejen, frakørsel 9. N-II mod Girona.

Kontaktoplysninger

Ctra. N-II Km. 701
17455 Caldes de Malavella. Girona
Tf.: +34 972 472 577
Fax: +34 972 470 493
e-mail: info@pgacatalunya.com
web: www.pgacatalunya.com

Real Club de Golf El Prat - Golf P&P El Vallès (Terrassa)

En stor bane med en ny placering

På grund af udvidelsen af Barcelona's El Prat-lufthavn, har Real Club de Golf El Prat fundet en ny placering i Terrassa. En ny varieret og spændende 45-hullers klub for spillere på alle niveauer. Banerne er en del af et 260-ha kompleks med de mest moderne faciliteter, Social Club, , et nyt hotel og virkeliggørelse af et gammelt ønske: en ni hullers golf skole, der under "El Vallès Golf"s banner vil udgøre en del af klubben.
 
El Prat tekniske detaljer

Vi tilbyder syv forskellige spilleruter, alle par 72, hver med outings. Medlemskort til golfforbund kræves. Designet af Greg Norman.

El Vallès tekniske detaljer

Denne Pitch & Putt bane var designet af Alfonso Viador. Medlemskort til golfforbund ikke påkrævet.

Fælles tjenester og faciliteter

Omklædningsrum, leje af materiel, Caddies, bar, restaurant, golf butik, cykeludlejning og øvelses bane. Club de Golf El Prat har også biludlejning til rådighed og paddleball og fitnesscenter.

Golf skole

Klasser for enkeltpersoner og grupper på catalansk, spansk, engelsk og fransk.

Vejviser

25 km fra Barcelona.

Kontaktoplysninger

Plans de Bonvilar, 17
08227 Terrassa. Barcelona
Tel.: +34 937 281 000
Fax: +34 937 281 010
P&P El Vallès: +34 937 259 998
e-mail: rcgep@rcgep.com
web: www.rcgep.com

Club de Golf Costa Dorada Tarragona (Tarragona)

Kontaktoplysninger

Ctra. El Catllar, Km 2,700
43080 Tarrgona
Tel: 977 653 361
Fax: 977 653 028
Horari d'hivern: 8.00 - 18.30
Horari d'estiu: 8.00 - 21.00
reservas@golfcostadoradatarragona.com

 

Club de Golf Bonmont (Mont-roig del Camp)

De mest spektakulære golfbane på Costa DAURADA

Kontaktoplysninger

Urb. Terres Noves, 84
43300 Mont-Roig del Camp. Tarragona
Tel.: +34 977 818 140
Fax: +34 977 818 146
e-mail: golfbonmont@medgroup.es
website: www.medgroup.es

Centre de Golf del Vendrell (El Vendrell)

Pitch and putt

Kontaktoplysninger

Ctra. C-31, Km 136,5 Urbanització Vendrell de Mar
43700 El Vendrell
Tel: 977 668 031
Fax: 977 668 031
Horari d'hivern: 9.00-21.00
Horari d'estiu: 9.00-18.00
batros@teleline.es

 

For oplysninger om ophold eller yderligere anbefalinger, tag venligst kontakt til  info@sydensferiehuse.dk