Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

Klatring

Klatring


Det er ikke bare det gode vejr, som gør det muligt at klatre næsten hele året rundt. Det er først og fremmest klatreruternes kvalitet og variation, der har gjort Catalonien et yndet rejsemål for dem der vil prøve sig selv af i bjergene. Montsec, Prades, Montserrat, Els Ports og ​​Pyrenæernes fulde længde er i dag internationalt anerkendte klatreområder.

Beliggende i den sydlige del af Catalonien, gennem amterne Baix Ebre, Montsia og Terra Alta, er Els Ports bjergsystemet en af ​​Cataloniens højeste kystnære bjergkæder. På den nordlige side af dette massiv, ligger Benetklipperne med omkring 20 klatreruter samt områderne Estrets og las Valls.

 

I Tarragona-provinsen, er der Sierra de Prades og Montsant, som tilbyder klatring områder af høj kaliber: Mussara, Riba eller, især, Siurana, som tilbyder ruter med enorm mangfoldighed og kvalitet og som er blevet de foretrukne af mange verdenskendte klatrere.

Pyrenæerne og Pre-Pyrenæerne

Fra Alta Ribagorça, Pallars og Val d'Aran til havet, herunder Sierra del Cadi og Pedraforca, er de catalanske Pyrenæer en god destination for klatring og bjergbestigning både sommer og vinter. De høje tinder og de mange kanter og klippevægge og det enorme udvalg af muligheder for overnatning sætter klatrere i stand til at dedikere sig helhjertet til deres passion og for begyndere til at tage deres første skridt i denne ædle sport, vejledt af de bedste specialister. På de sydlige skråninger af de østlige Pyrenæer er dalen Camprodon, en relativt ukendt klatre-destination, hvor entusiaster vil finde steder såsom Ulldeter og Rocabruna som har et omfattende udvalg af mindre udnyttede ruter.
Ud over de enestående bjergsider i Montrebei, Terradets og Vilanova de Meia - alle beliggende i Sierra del Montsec - er et andet godt sted med ruter, der dækker alle niveauer, den storslåede Collegats slugt. Over en periode på en eller flere dage, kan du øve dig guidede stigninger på forskellige bjergsider og - uden fare - opnå færdigheder i de forskellige klatreteknikker.

Montserrat

I hjertet af Catalonien, mellem de Pla del Bages og kysten rejser Montserrat massivet sig i al sin majestæt, et sandt symbol på den kærlighed til bjergene, som Catalonien har altid bekendt sig til. Mere end to hundrede nåle kroner væggene i Montserrat og tiltrækker et væld af klatrere, der endda har skabt deres egen festival: Cavall Bernat dag, hvor entusiaster i 24 timer uafbrudt, klatrer og deler deres erfaringer med bjerget

.
Tag venligst kontakt for yderligere anbefalinger. info@sydensferiehuse.dk