Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

SVØM MED KÆMPETUN

Chancen for at nogen vil sige "det har jeg også prøvet", når du fortæller, at du har svømmet blandt nogle af verdens største tun, er mikroskopisk lille. Dette er nemlig en helt speciel mulighed for at opleve havet og dets enorme beboere på helt tæt hold - og det er helt ufarligt! 

Der er tale om store blåfinnede tun (helt op til 250 kg), som opdrættes i store havbure ud for den smukke Costa Dorada kyst. Man bliver sejlet de 5 km ud til tunene på en komfortabel og moderne katamaran. Her kan man gå op på øverste dæk og nyde den friske havluft og udsigten ind til det smukke bjerglandskab, eller man lære om tunen og dens historie på hoveddækket. Her står besætningen også og gør tun-sashimi og cava klar, som man har mulighed for at smage på turen tilbage mod land.

Ved ankomst til tunpoolen tager den erfarne besætning sig af dig - du får udleveret dykkermaske og snorkel (og en våddragt hvis vejret er køligt). Tunene bliver fodret med småfisk og kommer derved op til overfladen. Her har du faktisk mulighed for næsten at håndfodre en kæmpetun! Men bare rolig, de vil aldrig tage fisken ud af hånden på dig. Faktisk holder de en passende afstand til de svømmende gæster, da de med et svirp med halen først tager maden, når den er drevet et par meter fra dig. Dette er dog nok til at give dig en oplevelse, du sent glemmer..
Der er to bælter af skumringe, som gør, at man ikke behøver at træde vandet hele tiden - man kan altså også ligge og slappe af og bare kigge ned i vandet gennem masken. Dette gør også, at folk, der ikke er øvede svømmere sagtens kan få en oplevelse. Der er ligeledes en professionel dykker i vandet under hele forløbet.

For at kunne bevise det til venner og familie er det muligt at købe undervandsbilleder af dig og tunene.

Kontakt os på info@sydensferiehuse.dk, hvis du er interesseret.