Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

Rundt om Catalonien

Catalonien er en af Europas mest varierede regioner. Her kan du inden for én til to timers kørsel finde bjerge, strand, delta, vinmarker samt en af Europas allermest spændende storbyer. Catalanerne er et åbent og varmt folkefærd med en stolt historie bag sig. En ferie hvor du bor lokalt vil give dig en unik mulighed for at lære landets sjæl at kende.  

Pyrenæerne i nord byder på vandreture på alle niveauer og om vinteren er her flere gode skisportssteder (læs mere under vores aktivitetskatalog). Costa Brava kysten med udsigt over det azurblå middelhav er en populær turistdestination, men det er stadig muligt at finde hyggelige små fiskerlejer, hvor den oprindelige byggestil er bevaret. Centralt i Catalonien møder man den catalanske atmosfære i hyggelige små landsbyer og mod syd breder vindistriktet Penedés vinmarker sig ud over landskabet. Midt i det hele ligger regionens metropol Barcelona, som udover at være en travl handelsby, er et centrum for kultur og sport.

Catalonien byder på 300 solskinsdage om året, så dette er en region, der for os nordboer, er et attraktivt feriested hele året. Vi anbefaler f.eks. at prøve at besøge regionen i foråret, hvor der er lunt, frodigt og om muligt endnu smukkere. Om efteråret er der ofte helt op til 20-22 grader om dagen. Læs mere i vores informations materiale her på siden.

Penedés
Camprodon
Delta del Ebro
Sitges
Historie/History
Barcelona Lejlighed
Klima/Climate
Costa Brava-Girona
Central Catalonia
The Pyrenees
Plana de Vic
Costa Daurada & Tarragona
Anoia
Barcelona
Urgell & Lleida
Solsona
Offline