Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk

Klima/Climate

Climate Catalonia

Med mere en 300 solskinsdage, har Catalonien fortjent sit tilnavn "Solsiden af Pyrenæerne". Klimaet i Catalonien varierer dog, alt efter hvor i regionen man befinder sig. 

Kysten

Ved kysten er der middelhavsklima med milde vintre og varme somre med temperaturer på 30-35 grader. På grund af nærheden til havet, er det en mere fugtig varme end mere centralt i Catalonien. Barcelona har sit helt eget klima. Byen er nærmest omkranset på tre sider af bjerge, og med havet på den fjerde, har byen i juli og august høj luftfugtighed, så en tur i bus og metro med aircondition kan være meget forfriskende. De allerbedste måneder i Barcelona er derfor september-november og marts-maj. Men Barcelona kan besøges hele året, da solen næsten altid skinner og man selv i december og januar kan finde en solbeskinnet plet i læ, hvor man kan sidde i korte ærmer.

Indland

Inde i landet er der kontinentalt klima, hvilket betyder, at der generelt er større udsving i temperaturerne, og at det bliver lidt koldere om vinteren, især i de bjergrige områder. Om sommeren er varmen tør og gør, at selv ret høje temperaturer føles behagelige, hvis man holder sig i skyggen i middagsheden. Der er som regel flot vejr fra marts-oktober. Catalanerne ville aldrig hoppe i swimmingpoolen for engang i juni, men vores gæster fra nordlige egne er hoppet i både i april og september.