Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Apartments Samarit de Pals-Marieta - Costa Brava-Girona

Antal personer: 4
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 2
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 2
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-100666
Størrelse (m²): 125

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 1
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 1
Pris per uge (€): 850 - 1.660
   


Beskrivelse:

Luksuriøs lejlighed med pool i herlig middelalderby ved kysten

Beliggende 5 kilometer fra kysten og varmt havvand i den utroligt nydelige og autentiske middelalderby Pals, finder man to unikke to-etagers lejligheder: Apartments Samarit de Pals.

Normalt kan man ikke både have pool og bo i byen - dette er dog tilfældet i Samarit de Pals. Her får man en dejlig pool på 8x4 meter, med trapper og varierende dybder, så de mindre i feriegruppen også kan få fuld gavn af den. Poolområdet har diverse luksuriøsiteter, bl.a. liggestole, skyggeområder, bad, etc., så der er god mulighed for at finde sig til rette og slappe af ved poolen. Gården og poolen er delt med den anden lejlighed, men der er en privat terrasse med grill og spisebord som I har helt for jer selv.

De to lejligheder ligger i et kvarter lige udenfor den gamle, men utroligt smukke bydel i Pals, som med sine hyggelige, små gader og små butikker er noget helt for sig selv. Lige rundt om hjørnet fra hvor I bor, er der et par butikker, og i nærheden kan I også finde en slagter og en købmand, hvor i kan hente dagens nødvendigheder. Ydermere er det altid rart at have en masse gode restauranter inde for gå-afstand.

Samarit de Pals Marrietta har en størrelse på 125 m2 og kan huse 4+2 mennesker på 2 rummelige værelser. Til de to soveværelser er der 2 badeværelser - heraf 1 en suite. Ekstrasengen er en god sovesofa, så med denne og 2 badeværelser er der gode rammer for de 2 ekstra personer, man kan have med. Det moderne køkken har alle nødvendighederne, herunder ovn, kaffemaskine, opvaskemaskine, osv. Køkkenet hænger sammen med den flotte stue, hvor man kan finde et hyggeligt sofaområde med fladskærms-TV. Der er desuden WiFi og aircondition i lejligheden. Fra lejligheden er der direkte adgang til gårdhaven med pool, terasse osv.

Lejligheden opnår en optimal kombination af det moderne og det autentiske. Huset, der oprindeligt er fra 1780, blander bl.a. traditionelle catalanske stenvægge og antikke borde med nye designermøbler og alverdens andre moderne faciliteter, så man får en ægte, autentisk oplevelse med alle nutidens komforter.

De to lejligheder deler desuden et rum med vaskemaskine, tørretumbler, strygejern etc.

De venlige ejere af de to lejligheder vil til tider være til stede i gårdhaven - I er selvfølgelig meget velkomne til at spørge dem om hjælp eller information.


Der en anden tilsvarende lejlighed også, som kan ses her: http://sydensferiehuse.dk/house.html?id=100632&cat=a

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (3 km), TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Delt have, Delt udendørs pool ( m2), BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 250
  • Barcelona: 130
  • Offentlig transport: 0.2
  • Restaurant: 0.02
  • Supermarked: 1.5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-092017-04-09850370
2017-04-102017-04-171.150450
2017-04-182017-06-04850370
2017-06-052017-07-021.150500
2017-07-032017-09-031.550-
2017-09-042017-09-241.150500
2017-09-252017-10-01990400
2017-10-022017-10-11850370
2017-10-122017-10-15990400
2017-10-162017-12-05850370
2018-07-012018-09-011.660-

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.