Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Can de Xique - The Pyrenees

Antal personer: 23
Ekstra opredninger: 0

Antal værelser: 10
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 7
3-personers værelser: 3
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 08-100733
Størrelse (m²): 350

Enkeltsenge: 11
Dobbeltsenge: 6
Badeværelser: 10
Badeværelser ensuite: 10
Pris per uge (€): 3.690 - 4.190
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Can de Xique

Lige i nærheden af ​​Pyrenæerne, oppe i bjergene, ligger den smukke feriebolig Can de Xique. Feriehuset er omgivet af smuk natur og kan rumme op til 23 mennesker - den perfekte feriebolig til en stor gruppe. Placeringen af Can De Xiques er ideel, da der ligger en mindre landsby kun 300 meter væk. Endvidere ligger regionens storby Berga kun 20 minutters kørsel væk.

Can De Xiques mange udendørs faciliteter er utroligt luksuriøse og perfekt til de varme solrige dage i Catalonien. Den store pool er placeret nede foran huset og er indhegnet for børns sikkerhed. Der er en dyb ende og en lav ende, hvor små børn kan lege. Og med den fantastiske udsigt, som kigger over de Catalanske bjerge, forestiller vi os, at det meste af tiden vil blive tilbragt hernede. Oppe foran huset ligger en stor grøn have - også med en fabelagtig udsigt. Flere små borde med stole er placeret i haven. Der er også et stort bord (ikke vist på billederne), hvor udendørs måltider kan nydes i løbet af dagen. Den fantastiske udsigt, den smukke natur og den autentiske feriebolig skaber en idyllisk, smuk og aflappende atmosfære. De venlige ejere af huset bor bag ferieboligen. De vil sikre, at I har 100% privatliv også på de udendørs arealer. Men hvis du skulle have behov for noget, vil de meget gerne hjælpe.

I husets stueetage ligger de hyggelige fællesrum. Det store køkken alrum er veludstyret, med alt hvad man skulle få brug for bl.a. et stort køleskab, fryser, komfur, dobbelt-brødrister, kedel, vaskemaskine og en opvaskemaskine. Der er også et stort spisebord i det åbne køkken til fælles spisning. Ved udgangen af ​​det store køkkenalrum kan man underholdes med et spil bordtennis eller bordfodbold. I det næste rum er den store stue med komfortable sofaer og stole. Det er også udstyret med en stort fladskærm. Der er også en bar med to store køleskabe. Så der er godt med plads til mad og drikkevarer, der skal opbevares køligt. Der er også et badeværelse i stueetagen, så du ikke behøver at gå ovenpå.

Ovenpå finder du alle 9 soveværelser. To af soveværelserne er tredobbelte værelser og resten dobbeltværelser. Alle værelser med undtagelse af to har ensuite badeværelser. Værelserne er meget enkle og hyggelige med dekorative vægge og sengetøj. De tredobbelte værelser består af en enkelt seng samt en køjeseng, og er de perfekte soveværelser til børn. Dobbeltværelserne har to enkeltsenge, men kan sættes sammen til dobbeltsenge. Der er en lille landsby som ligger blot 300 meter væk fra huset. Her kan du spise på den lokale restaurant eller besøge den autentiske, lokale kirke. Der er også mulighed for at tage en dagstur til regionens storby Berga, som har masser af butikker og markeder. Berga ligger omtrent 20 minutters kørsel fra feriehuset.

Can De Xique er den perfekte feriebolig for en stor gruppe, som ønsker at bo i det smukke Catalonien. Can De Xiques smukke udsigter, de lækre udendørs arealer og den dejlige beliggenhed vil være med til at gøre din ferie helt fantastisk. 

 

Faciliteter:

 • WIFI og fladskærms-tv
 • Stor pool med både en lav og dyb ende. Indhegnet for sikkerheden for børn.
 • 300 meter væk fra lille, hyggelig by
 • 20 minutters kørsel fra Berga
 • 9 hyggelige soveværelser
 • 7 ensuite badeværelser, 2 badeværelser
 • Smukke omgivelser med Catalanske bjerge og natur
 • Stor grøn have med borde og stole
 • Bordfodbold og bordtennis
 • Veludstyret køkken og fælles rum
Faciliteter:

Aktiviteter: Bordfodbold, Bordtennis, Internet, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (65 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 104
 • Barcelona: 120
 • Costa Brava: 137
 • Offentlig internetadgang: 15
 • Offentlig transport: 15
 • Restaurant: 0,3
 • Supermarked: 5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-022017-06-303.690-
2017-07-012017-08-254.190-
2017-08-262017-12-213.690-
2017-12-222018-02-014.090-

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

DET USPOLEREDE PYRENÆERNE
Den 450 km lange bjergkæde med sneklædte tinder, der tårner op mod 3000m-kurven, afgrænser den Iberiske halvø fra resten af kontinentet. De skovklædte bakker med frodigt naturliv, søer og vandløb er blandt de mest uspolerede naturområder i Europa. Der er tale om Pyrenæerne, og det er ikke kun naturelskere, der vil føle sig hjemme her – der er masser af aktivitetsudbydere, som giver mulighed for kajaksejlads og rafting på forskellige niveauer og floder. Endvidere er det et kulturrigt område med masser af små, autentiske landsbyer.

ADVENTURE- OG OUTDOORPARADIS
Hvis man elsker adventure eller bare er på udkig efter en dag med masser af frisk luft og action, er Pyrenæerne det perfekte sted. Vandsporten er stor her, og det er eksempelvis en perfekt dagstur samt en uforglemmelig oplevelse for hele feriegruppen at sejle ned af en buldrende flod i en stor, solid gummibåd med en erfaren raftinginstruktør. Ligeledes kan man tage en tur i kajakken, og her kan man selvfølgelig vælge sværhedsgraden – for de adrenalinhungrende er der mulighed for vandfald og vand med fart, mens der for familien findes rolige, flade vandløb, hvor man også kan sejle ind til bredden og holde frokostpause i de smukke omgivelser.
En vandre- eller gåtur er en god måde at opleve den flotte natur – her er der tid til alle sanseindtrykkene og man har god mulighed for at forevige landskabet på kamera. Der er lavet en vandrerute, der har fået navnet GR10, og som går fra middelhavskysten til atlanterhavskysten. Det kan anbefales i hvert fald at gå et stykke af denne flotte, populære sti.
Om vinteren omdannes Pyrenæerne til et sneparadis, hvor der er masser af mulighed for ski og snowboard. Dette er ofte et mindst lige så godt men samtidig billigere alternativ til de typiske franske alper.

LOKALE LANDSBYPERLER
I det bakkede landskab findes mange små, hyggelige landsbyer, hvor den typisk catalanske atmosfære og kultur trofast færdes. Hvis man søger autenticitet og et alternativ til masseturismen, er disse byer bestemt et besøg værd. Ligeledes kan restauranterne i disse landsbyer anbefales, hvor det ofte er naturlige, lokale ingredienser, som benyttes i køkkenet.

Hvis man vil til en større by i området, er Berga en god mulighed. Her er der masser af indkøbsmuligheder, gågader og markeder. Byen har en lang historie og navnet stammer fra en Iberisk stamme med navnet Bergistani, som efter flere kampe måtte overgive sig til romerne.
I det østlige område af Pyrenæerne ligger en meget speciel dal med navnet Vall de Núria. Det er en dal ca. 2000 m over havets overflade, der, ligesom resten af området, er meget naturskøn og vidunderlig. Dog er der lige en ting – der er ingen veje derind. Man kan kun komme ind ved enten en 12½ km lang togtur sydfra fra Catalonien eller en lang gåtur fra Frankrig oppe mod nord. Om sommeren er dalen frodig og grøn, og om vinteren er der et populært skiresort.

ANDORRA
Med en størrelse på 467 km2 ligger det lille land Andorra midt i mellem Pyrenæernes høje bjerge. Selvom man er på ferie i Catalonien, er et besøg i dette unikke, flotte land en god idé til en dagsudflugt. Udover blot at være et ”duty-free heaven” (hvor det skal nævnes, at shoppingmulighederne er kæmpe store) er der masser af adventuremuligheder, naturparker og middelalderlige detaljer og bygninger. Der er også masser af wellness – blandt andet hot spring pools.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.