Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Mas Can de Cuex - Barcelona

Antal personer: 9
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 2
3-personers værelser: 2
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 01-101060
Størrelse (m²): 200

Enkeltsenge: 3
Dobbeltsenge: 3
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 2.450
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Mas Can de Cuex

Mas Can de Cuex er den perfekte feriebolig for en gruppe, som ønsker at bo i et hus, som ikke er top moderne, men utroligt autentisk og charmerende. Mas Can de Cuex ligger i naturskønne omgivelser, men er stadig utrolig tæt på den fantastiske by Barcelona. Ferieboligen kan rumme 9 (+2) gæster.

Mas Can De Cuex ligger i en naturpark og er omgivet af 67 hektar skov. Feriehuset har skønne udendørs områder - et absolut must når man tilbringer sommeren i Catalonien! Den grønne have omkring huset har masser af bænke og borde og skyggefulde områder, hvor man kan slappe af og nyde det lækre vejr. Pool-området ligger lidt højere end huset, og har flere solsenge linet op langs siden af poolen. Der er også en meget hyggelig overdækket terrasse for enden af ​​poolen med et udendørs spisebord og stole. Der er endda bordtennis i haven, hvor børn og voksne kan underholder sig selv med et spil.

Selve huset er utroligt autentisk og meget charmerende, med dens oprindelige rammer og byggeri. Selvom huset er blevet renoveret, har ejerne valgt at vedligeholde husets oprindelige struktur, der daterer helt tilbage til 1663. Dette ligger man bl.a. mærke til ved de smukke catalanske stenvægge og træbjælker i lofter. Indretningen er også meget traditionel og hyggelig. Fælles værelserne ligger på stueetagen. Her ligger den hyggelige stue med sofaer og stole. Der er en stor fladskærm og huset har også WIFI. Køkkenet er veludstyret med køleskab, fryser, opvaskemaskine, komfur og vaskemaskine. Det er også et lille bord med plads til omkring 4 personer i køkkenet. I det næste rum er spisestuen som er indrettet med autentiske træmøbler. Dette værelse har også en dør, der giver adgang til haven.

Der er 4 soveværelser i alt. To af soveværelserne er placeret i stueetagen, en af ​​dem er et dobbeltværelse og det andet er et tredobbelt værelse. De deler badeværelset i stueetagen. Første salen er opdelt i to dele, med et soveværelse i hver ende, som giver ekstra privatliv. Derfor er der to sæt trapper, der fører op til første sal. I en af ​​enderne ligger et tredobbelt soveværelse med en dobbeltseng og en komfortabel sovesofa. Ved siden af ​​dette rum er et gammelt og charmerende bibliotek fyldt med bøger. I den anden del af første sal, ligger det store soveværelse og det luksuriøse master badeværelse med et meget stort badekar og bruser.

En af de bedste ting ved Mas Can de Cuex er dens fantastiske beliggenhed. Selvom ferieboligen er beliggende i hvad føles som midt i naturparken, er det ikke langt fra byens liv. Blot 10 minutter væk fra huset er en motorvej, der kan tage dig direkte til centrum af Barcelona på kun 30-40 minutters kørsel. Udover det er der også en lille landsby kun 4 km fra feriehuset. Fordi Mas kan De Cuex ligger i en naturparken, der er der rig mulighed for at gå på vandreture. Der er for eksempel en vandretur fra huset, der tager dig op til en lokal restaurant, en sjov dagsaktivitet for de aktive folk i gruppen. Hvis man er stor fan af shopping, ligger der en La Roca Village Outlet kun 10 minutters kørsel væk fra huset.

Mas Can De Cuex er en stor feriebolig, med autentiske, traditionelle og charmerende rammer. Dens hyggelige udendørs arealer og fantastisk beliggenhed vil sikre, at hele din gruppe vil have en helt fantastisk ferie.

Faciliteter:

• Fantastisk beliggenhed i en smuk naturpark med masser af mulighed for vandreture, men Barcelona ligger blot 30-40 minutters kørsel væk

• Dejlige udendørs områder med pool, overdækket terrasse, bordtennis og hyggelige udendørs møbler

• Autentisk feriebolig med traditionelle og charmerende rammer

• Veludstyret køkken med komfur, køleskab, fryser, vaskemaskine, opvaskemaskine.

• Hyggelig spisestue og stue med fladskærms-tv og WIFI

• 2 soveværelser med dobbeltsenge og 2 triple værelser

• 2 badeværelser, det ene meget luksuriøst med stort badekar

Faciliteter:

Aktiviteter: Fodbold, Bordtennis, Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (8x5 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Barcelona: 35
  • Offentlig internetadgang: 5
  • Offentlig transport: 5
  • Restaurant: 3
  • Supermarked: 3
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-07-012017-09-032.450-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:


Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.