Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Can Punt Bellavista - The Pyrenees

Antal personer: 19
Ekstra opredninger: 7

Antal værelser: 8
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 6
3-personers værelser: 1
4-personers værelser: 1
Bolignummer: 08-102714
Størrelse (m²): 430

Enkeltsenge: 0
Dobbeltsenge: 0
Badeværelser: 8
Badeværelser ensuite: 8
Pris per uge (€): ?
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (13 kmkm):

Can Punt Bellavista

Can Punt Bellavista - en fantastisk feriebolig med meget privat beliggenhed i Pyrenæerne. Ferieboligen ligger ved siden af en skov, og har derfor en meget eksklusiv og smuk udsigt, der kigger ud over det flotte grønne landskab med Pyrenæerne i baggrunden. Can Punt Bellavista kan rumme op til 19 (+5) gæster. Huset er nyrenoveret, og er indrettet utroligt flot. Alle husets soveværelser er af meget høj standard og har alle lækre private badeværelser.

Ferieboligen består af to separate bygninger: hovedbygningen og en ekstra bygning med to suiter. I mellem de to bygninger, ligger den helt nybyggede swimmingpool på ca 8 * 4 meter. Pool-området har også en fantastisk udsigt, og vi forestiller os, at det meste af din tid vil blive tilbragt ved poolen i det gode vejr. Ved siden af poolen er det eksklusive udendørs køkken, som har et køleskab, en håndvask og en grill.

På den nederste etage i hovedbygningen, vil du finde den store, hyggelige stue. Der er en stor fladskærm og masser af lækre sofaer, hvor man kan slappe af og hænge ud med hele gruppen om aftenen. Der er også to dobbeltværelser på denne etage. Begge værelser er af meget høj standard med lækker indretning og har begge private badeværelse, som også er meget luksuriøse. Et af soveværelserne har også direkte adgang til haven.

På næste etage ligger den store spisestue, som også er meget pænt indrettet med et langt spisebord med plads alle. Spisestuen har også et par lænestole og en pejs, som skaber en hyggelig stemning. Ved siden af spisestuen ligger der også et badeværelse. Spisestuen har direkte adgang til en kæmpe terrasse, der har skøn udsigt. Ved siden af spisestuen ligger køkken alrummet, som også har direkte adgang til terrassen. Køkkenet er veludstyret med alt hvad man skulle få behov for, med bl.a. Nespresso-maskine, opvaskemaskine, køleskab, fryser, komfur, ovn, mikroovn osv.

På den øverste etage ligger de 4 soveværelser. Alle værelser er meget pænt indrettede og har luksuriøse ensuite badeværelser. Et af soveværelserne er et tredobbelt værelse og de andre er dobbeltværelser med dobbeltsenge. Dobbeltværelset som ligger på den øverste etage er utroligt hyggeligt og skiller sig lidt ud, da det har skrå væge og en pejs. Der er mulighed for at få sat to ekstra senge op i hovedbygningen, da værelserne er meget rummelige. De sidste to dobbeltværelser er henne i den anden bygning. Suiterne er identiske med hinanden, og har selvfølgelig også private badeværelser. Der er to enkeltsenge i soveværelserne, som er sat op som en dobbeltseng. Begge suiter er store og det derfor er det også muligt at sætte ekstra senge op her.

En anden fantastisk ting ved Can Punt Bellavista er dens perfekte beliggenhed. Selvom det ligger meget privat, er der en lille landsby blot 1,1 km væk fra huset. Den lille by er meget autentisk og hyggelig. Der er en lille købmandsbutik og to dejlige restauranter. Udover det, ligger huset kun 15-20 minutters kørsel fra motorvej C16, hvor fra man kan køre direkte ind til Cataloniens storbyer. Hvis du går op i god mad, kan vi anbefale en helt fantastisk restaurant som ligger kun 30 minutters kørsel væk fra feriehuset. Da Can Punt Bellavista ligger ved siden af ​​en skov, er der også rig mulighed for at gå en masse lange ture, i den smukke natur.

Can Punt Bellavista er den perfekte feriebolig til en stor gruppe på udkig efter en luksuriøs feriebolig med den perfekte beliggenhed. Huset er af meget høj kvalitet med utrolig flot indrettelse, og vi kan derfor kun anbefale, at du tilbringer din ferie i denne luksuriøse feriebolig.

 

Faciliteter

 • Meget luksuriøs feriebolig med den perfekte beliggenhed
 • Beliggende i smuk natur lige ved siden af en skov
 • Kun 1,1 km fra huset ligger der en lille, hyggelig by med købmand og to restauranter
 • Smuk udsigt fra huset der kigger udover naturen og Pyrenæerne i baggrunden
 • To bygninger placeret ved siden af hinanden, med lækkert pool område i midten.
 • Stor terrasse, med direkte adgang til store indendørs spisestue og åbent køkken
 • 3 dobbeltværelser og 1 triple værelse i hovedbygningen
 • 2 suiter med dobbeltværelser i separat bygning
 • Alle værelser har ensuite badeværelser og der er også et ekstra badeværelse på stue etagen
Faciliteter:

Aktiviteter: Fodbold, Internet, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (8x4 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 85
 • Barcelona: 133
 • Restaurant: 1,3
 • Supermarked: 1,3
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

DET USPOLEREDE PYRENÆERNE
Den 450 km lange bjergkæde med sneklædte tinder, der tårner op mod 3000m-kurven, afgrænser den Iberiske halvø fra resten af kontinentet. De skovklædte bakker med frodigt naturliv, søer og vandløb er blandt de mest uspolerede naturområder i Europa. Der er tale om Pyrenæerne, og det er ikke kun naturelskere, der vil føle sig hjemme her – der er masser af aktivitetsudbydere, som giver mulighed for kajaksejlads og rafting på forskellige niveauer og floder. Endvidere er det et kulturrigt område med masser af små, autentiske landsbyer.

ADVENTURE- OG OUTDOORPARADIS
Hvis man elsker adventure eller bare er på udkig efter en dag med masser af frisk luft og action, er Pyrenæerne det perfekte sted. Vandsporten er stor her, og det er eksempelvis en perfekt dagstur samt en uforglemmelig oplevelse for hele feriegruppen at sejle ned af en buldrende flod i en stor, solid gummibåd med en erfaren raftinginstruktør. Ligeledes kan man tage en tur i kajakken, og her kan man selvfølgelig vælge sværhedsgraden – for de adrenalinhungrende er der mulighed for vandfald og vand med fart, mens der for familien findes rolige, flade vandløb, hvor man også kan sejle ind til bredden og holde frokostpause i de smukke omgivelser.
En vandre- eller gåtur er en god måde at opleve den flotte natur – her er der tid til alle sanseindtrykkene og man har god mulighed for at forevige landskabet på kamera. Der er lavet en vandrerute, der har fået navnet GR10, og som går fra middelhavskysten til atlanterhavskysten. Det kan anbefales i hvert fald at gå et stykke af denne flotte, populære sti.
Om vinteren omdannes Pyrenæerne til et sneparadis, hvor der er masser af mulighed for ski og snowboard. Dette er ofte et mindst lige så godt men samtidig billigere alternativ til de typiske franske alper.

LOKALE LANDSBYPERLER
I det bakkede landskab findes mange små, hyggelige landsbyer, hvor den typisk catalanske atmosfære og kultur trofast færdes. Hvis man søger autenticitet og et alternativ til masseturismen, er disse byer bestemt et besøg værd. Ligeledes kan restauranterne i disse landsbyer anbefales, hvor det ofte er naturlige, lokale ingredienser, som benyttes i køkkenet.

Hvis man vil til en større by i området, er Berga en god mulighed. Her er der masser af indkøbsmuligheder, gågader og markeder. Byen har en lang historie og navnet stammer fra en Iberisk stamme med navnet Bergistani, som efter flere kampe måtte overgive sig til romerne.
I det østlige område af Pyrenæerne ligger en meget speciel dal med navnet Vall de Núria. Det er en dal ca. 2000 m over havets overflade, der, ligesom resten af området, er meget naturskøn og vidunderlig. Dog er der lige en ting – der er ingen veje derind. Man kan kun komme ind ved enten en 12½ km lang togtur sydfra fra Catalonien eller en lang gåtur fra Frankrig oppe mod nord. Om sommeren er dalen frodig og grøn, og om vinteren er der et populært skiresort.

ANDORRA
Med en størrelse på 467 km2 ligger det lille land Andorra midt i mellem Pyrenæernes høje bjerge. Selvom man er på ferie i Catalonien, er et besøg i dette unikke, flotte land en god idé til en dagsudflugt. Udover blot at være et ”duty-free heaven” (hvor det skal nævnes, at shoppingmulighederne er kæmpe store) er der masser af adventuremuligheder, naturparker og middelalderlige detaljer og bygninger. Der er også masser af wellness – blandt andet hot spring pools.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.