Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Las Masias de Cristina - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 34
Ekstra opredninger: 6

Antal værelser: 16
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 15
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 1
Bolignummer: 02-103462
Størrelse (m²): 1000

Enkeltsenge: 14
Dobbeltsenge: 10
Badeværelser: 8
Badeværelser ensuite: 2
Pris per uge (€): 4.590 - 7.490
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (6km):

Las Masias de Cristina

 

Las Masias de Cristina er en unik mulighed for at opleve en antik Catalansk ’Pairal’ (villa), som, udover at være autentisk, også har alverdens moderne faciliteter. 

 

Haven (park)

Las Masias de Cristina er faktisk ikke bare ét hus, men to ferieboliger, der er placeret i den samme store have, som man sagtens kan komme til at forveksle med en park. Havens fantastiske størrelse giver mulighed for afslapning såvel som alverdens boldspil. Haven er også udstyret med et dejligt poolområde og en ligeså dejlig svømmepøl (12x6 meter)

Feriehusene

De to huse er opkaldt efter bedsteforældrene Manel og Joan. Begge huse er særdeles smukke og er bygget i en autentisk Catalansk kalkstensstil. Husene er aldrig før blevet lejet ud, så det er en fantastisk og unik mulighed nu at kunne leje disse smukke og autentiske huse.  

Can Manel har fire niveauer. Stueetagen er udstyret med et badeværelse, et køkken og et opholdsrum, som rummer sofaer og et TV. Syv skridt op vil man så finde en lejlighed med 2 dobbeltværelser (1 værelse med en dobbeltseng og 1 værelse med tvillingesenge), samt et badeværelse. På første etage er der et stort opholdsrum, som indeholder sofaer, et flygel og et TV, samt yderligere 4 soveværelser. 1 af værelserne er en suite med en dobbeltseng og med privat badeværelse, og derudover er der yderligere 1 dobbeltværelse og 2 værelser med tvillingesenge, hvor alle de 3 sidstnævnte værelser deler et badeværelse. Sidst på anden etagen er der en hal, som kan beskrives som ideel for teenagere. Hallen giver mulighed for at være privat, og derudover rummer etagen også et stort soveværelse, hvor der er 4 enkeltmandssenge og et toilet.

Can Joan har også fire niveauer og derudover også en kælder/vinkælder. For store grupper er stueetagen perfekt, eftersom der er et stort bord, hvor hele gruppen kan sidde og nyde mad og hinandens selskab. Dette område er i direkte forlængelse af et veludstyret køkken. Udover at kunne spise ved det store middagsbord, er der også glimrende mulighed for at spise udenfor på en terrasse. Et helt tredje alternativ er vinkælderen, som også et er glimrende sted at nyde sin mad, da kælderen også er blevet udstyret med et stort middagsbord.

Can Joans soveværelser er alle på de øvre niveauer. Fire skridt op er der en lejlighed med 3 soveværelser, hvoraf et af dem er et dobbeltværelse med privat badeværelse, et andet dobbeltværelse og et tvillingeværelse hvor de to sidstnævnte værelser deler et badeværelse. På første etage er der 5 yderligere soveværelser, samt et stort opholdsrum med sofaer, TV og adgang til de 5 soveværelser. Anden etagen er en suite, som er udstyret med et dobbeltværelse med dobbeltseng, et privat opholdsrum og privat badeværelse.  

Faciliteter

Begge køkkener er fuldt udstyret med opvaskemaskiner, store køleskabe, frysere, ovn samt andre køkkenredskaber. I begge huse vil du også finde vaskemaskiner og tørretumblere.

Når det kommer til underholdning, vil i bl.a. kunne spille bordtennis og ’børnebilliard’. I haven er der to fodboldmål, så nu kan i endelige finde ud hvem der virkelig er familiens Messi.

Huset er også udstyret med WIFI internet, så dem, der gerne vil forblive i kontakt med verden udenfor dette ferieparadis, har mulighed for det.

Strand, vin og Barcelona!

Husets placering er mindst ligeså fantastisk som huset selv. Huset er tæt på byen Calafell (9km), som har nogle fantastisk smukke sandstrande. I Calafell vil det selvfølgelig også være muligt at finde barer og restauranter, som passer dine præferencer. Selvom 9 km måske virker overkommeligt, kan du også finde restauranter, barer og butikker endnu tættere på huset, nemlig i byen El Vendrell, der ligger kun 6 km fra huset. Udover restauranterne i Calafell og El Vendrell ligger der også en meget fin lokal restaurant ikke mindre end 3 km fra huset.


Du vil bo i Penedés vindistriktet, omringet af vinmarker og vingårde, som bare venter på at blive besøgt. Husets ejere er også selv vinproducenter, og det vil derfor være muligt at få organiseret en vinsmagning i selve Las Masias de Cristina. Udover at kunne organisere en vinsmagning, vil ejerne også være mere end glade for at vise hvordan man laver retten paella, hvilket giver jer muligheden for både at lære og smage den fantastiske og berømte spanske paella.  

Den oplagte by, udover de nærliggende, er selvfølgelig Cataloniens fantastiske hovedstad Barcelona. Du kan komme til Barcelona på under en time i bil eller tog. Udover Barcelona vil vi også foreslår jer at besøge den lokale by Vilafranca del Penedés (specielt byens lørdagsmarked er ekstraordinært). Også Tarragona og byens antikke romerske amfiteater og centrum er værd at besøge. Spørg endelig også om vores aktivitetsdokument for området, her har vi samlet en masse aktiviteter og anbefalinger, der kan virke som inspiration for jeres ferie, og derudover vil dokumentet også hjælpe jer med at finde de nærmeste lokale turistkontorer.

 

Velkommen til Las Masias de Cristina, en autentisk og afslappende base for jeres ferie i Catalonien.

Opsummering af husets faciliteter:

 • 16 soveværelser (10 dobbeltværelser, 5 tvillingeværelser, 1 soveværelse med 4 singlesenge)
 • 8 badeværelser (2 af dem er direkte forbundet med et soveværelse)
 • 2 komplette køkkener (opvaskemaskine, ovn, køleskab, fryser, køkkenredskaber mm.)
 • Stor have (næsten en park) med mange små dejlige hjørner
 • Stor svømmepøl (12x6 meter
 • Fodboldbane
 • WIFI internet og TV
 • Bordtennis
 • 9 km. til stranden
 • 50 minutter til Barcelona
 • Lokaliseret i Penedés vindistriktet
 • Fantastisk og historisk villa
Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (6 km), Mulighed for golf (15 km), TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (72 (12 x 6) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 69
 • Tarragona: 39
 • Offentlig transport: 5
 • Restaurant: 3
 • Supermarked: 3
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-09-042017-10-015.190-
2017-10-022017-12-214.590-
2018-07-012018-09-017.490-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.
 
SIKKERHEDSDEPOSITUM
Ved leje af huset betales desuden et yderligere depositum ved ankomst, som refunderes ved afrejse, hvis huset er i samme stand som ved ankomst. 

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.