Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Mas Pui - Solsona

Antal personer: 18
Ekstra opredninger: 10

Antal værelser: 9
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 9
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 06-104516
Størrelse (m²): 500

Enkeltsenge: 12
Dobbeltsenge: 4
Badeværelser: 9
Badeværelser ensuite: 9
Pris per uge (€): 3.690
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (18km):

Mas Pui

På en charmerende bjergside i Solsona ligger det betagende feriehus Mas Pui. Feriehuset er ideelt for en stor gruppe, og det er derudover også yderst familievenligt. Med tre køkkener, ni soveværelser og ni badeværelser, er det sikkert at sige, at Mas Pui er et meget rummeligt feriehus, som både har fantastiske steder hvor hele familien kan være samlet, men også steder hvor man kan trække sig tilbage og nyde et roligt øjeblik. Med husets eksklusive placering og moderne design lover vi, at du vil nyde Mas Pui!   

Mas Pui har nogle glimrende udendørs arealer, hvor man kan bruge uendelig tid på alverdens aktiviteter. Grundet Mas Puis fantastiske placering vil man også kunne opleve nogle helt fantastiske udsigter. På venstre side af huset vil man finde en stor terrasse, udstyret med de mest luksuriøse faciliteter, som blandt andet et fuldt udstyret udendørskøkken med pizzaovn, komfur, køleskab & fryser, grillområde og meget andet. Terrassen har et overdækket areal, som indeholder et spiseområde og et hyggeligt sofaområde med et kaffebord – oplagt til hyggeligt aftenstunder. På højre side af huset er det et overdækket poolområde, som har alle faciliter man kunne drømme om, heriblandt spafunktion, bad og badeværelse. Poolen og terrassen er udstyret med massere af solsenge, som giver mulighed for at slappe af og nyde det fantastiske Catalanske vejr.  

Udover poolen, kan Mas Pui også byde på tonsvis af andre aktiviteter, såvel børne- og voksenvenlige, blandt andet et imponerende legehus, bordtennis, en legeplads og muligheden for at fordybe sig og opleve husets fantastiske have. Husets ejere har også nogle bedårende kælegrise ved en lille gård ved siden af huset, som man kan gå ned og besøge. 

Når man kommer ind i huset stueetage, vil man finde et stort åbent køkken- og spiseområde. Køkken er fuldt udstyret og der er et stort middagsbord, hvor hele rejsegruppen kan sidde og nyde hinandens mad og selskab. Stueetagen har også et loungeområde med komfortable sofaer og stort fladskærmsfjernsyn, hvor man dermed også har gode mulighed for at slappe af indenfor i huset. 

Der er tre soveværelser i stueetagen, hvoraf de alle tre er udstyret med dobbeltsenge og luksuriøse private badeværelser. For at nå næste etage kan man enten benytte sig af trapperne eller en elevator. Denne etage er udstyret med yderligere fire soveværelser – to dobbeltværelser og to tremandsværelser, som alle er flot dekorerede og har private badeværelser. På anden etage ligger de to sidste dobbelt værelser som også har private badevlærelser. Når man når op til fællesrummet på anden etage finder man endnu et moderne og veludstyret køkken, samt et stort loungeområde med dejlige sofaer, fladskærmsfjernsyn og en hyggelig pejs. Hele rummet har panorama vinduer samt en dejlig balkon, som giver fantastisk mulighed for at opleve den ekstraordinære grønne have og udsigt, som Mas Pui tilbyder. 

Det er sjældent man finder et stort og luksuriøst feriehus som Mas Pui i Catalonien. De fantastiske udendørsområder, luksuriøse soveværelser og badeværelser er i særklasse, og vi lover at man ikke kommer til at bo i det fantastiske Mas Pui. 

Faciliteter:

 • Stort, moderne feriehus med meget eksklusiv beliggenhed 

 • Fantastisk udsigt

 • Lækkre udendørs områder, herunder: fuldt udstyret udendørs køkken, overdækket terrasse, overdækket poolområde
 • Sjove aktiviteter for børn, herunder: et imponerende legehus, stor have, bordtennis og en lille gård tæt på med kælegrise 
 • 9 luksuriøse værelser - alle med super flotte private badeværelser
 • To fuldt udstyret moderne indendørs køkkener 

Faciliteter:

Aktiviteter: Bordfodbold, Bordtennis, Internet, Der kan besøges bondegårdsdyr hos husejeren, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat indendørs opvarmet pool (18 (6 x 3) m2), BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 100
 • Barcelona: 120
 • Tarragona: 105
 • Offentlig internetadgang: 16
 • Offentlig transport: 16
 • Restaurant: 16
 • Supermarked: 16
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-09-042019-02-013.6901.790

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Området

El Solsonés er en region i pre-pyrenæerne. Landskabet er en kontrastfyldt blanding af skov, marker, landsbyer og områder med vild natur typisk stejle klipper og bjerge. Området er inddelt i 15 mindre områder, hvoraf kun seks af dem er reelle landsbyer. Området består hovedsaligt af spredte landejendomme, nogle af dem er glimrende eksempler på Katalansk landarkitektur tilbage fra 18-tallet, og enkelte endda helt tilbage fra 15-tallet. Af samme årsag er El Solsonés blevet kaldt: De tusind landejendommes land. Området har rig mulighed for store naturoplevelser, sport og kulturelle oplevelser. Det er et landskab som har udviklet sig gennem århundreder med en særegen balance mellem natur og bebyggelse.  Selve byen Solsona har et indbyggertal på 8000 på et samlet areal over 18 km2 og kan som resten af regionen uden problemer kan oprethoplde sine fornemste varemærker. Her kan du nyde en opløftet ro midt i et særdeles rigt historisk og kulturelt miljø.

Karnevallet i Solsona.

Karnevalet som faldet i februar hvert år, og fortsætter sine festligheder gennem en to ugers periode er en af de størst begivenheder i Solsona og et karneval berømt i hele Spanien. Ikke mindst på grund af de dansende giganter!

På dette linkhttp://youtube.com/watch?v=z37SmHRxgVA kan du se kæmpe uglen fra 2008 danse. Kæmperne er del af en lang en lang kulturel historie som er blevet bevaret i Solsona, og for alvor blusser op under karnevalet hvert år.

 

Katedral Solsona

Katedralen I Solsona

Katedralen er, og ikke uden grund, det mest kendte bygningsværk i Sosona. Det er blevet et emblem for byen. Det som vi kalder katedralen er et sammensat kluddetæppe af forskellige bygninger some r bygget I perioden fra 11- 18hundrede tallet. Den nuværende katedral er en gotisk katedral som er bygget imellem 1299 og 1630. Til venstre i billedet nedenfor kan men se den gamle landsby kirke, en intim lille kirke som blandt andet indeholderen unik altertavle i barok stil. Til højre i billedet er kapellet i Claustre, den nuværende katedral som er bygget til ære for byens skytshelgen.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.