Feriehuset

Casa Greco

(10034)

Pyrenæerne

Casa Greco er et helt fantastisk hus, med en skøn beliggenhed! Huset, som har plads til 14(+3) personer, ligger på en bjergskråning på grænsen mellem Pyrenæerne og Central Catalonien, og har derfor en helt fantastisk udsigt! Beliggenheden er super privat og du vil være omringet af grønne dale og smuk natur. Selvom du vil opleve følelsen af at være langt fra byens larm og stress, er der alligevel kun 8 km. til regionshovedstaden Berga, og du kan også gå til den nærmeste lille landsby på en halv time. 

Casa Grecos udendørs faciliteter er helt i top! Til højre for huset ligger det fantastiske pool område. Her finder du masser af komfortable liggestole hvorfra du kan nyde den helt unikke udsigt og køle af i swimmingpoolen, på de varme catalanske solskindsdage. Poolen er iøvrigt indhegnet for at passe godt på de yngste gæster. Rundt om poolen er der masser af græs- og haveareal, hvor man kan spille fodbold og hygge sig. 

I forlængelse af poolen ligger en af husenes mange terrasser, som er udstyret med bord og stole. Fra denne terrasse er der også adgang til den overdækket terrasse, som er udstyret med et stort bord bænke sæt, med plads til hele feriegruppen. Den overdækket terrasse er skyggefuld, og har nogle smukke buede vinduer med udsigt over dalen. Fortsætter man videre igennem den overdækkede terrasse, kommer man ud til endnu et terrasse område, hvor husets BBQ ligger. Her er der også et simpelt udendørs køkken med vandhane og bordplads til at klargøre maden. Som alle de andre terrasse områder, er udsigten også helt fantastisk her fra.

Casa Grecos indvendige, er også tip-top, da huset for nyligt er blevet istandsat. Renovationen er forgået på en måde, hvor der er taget højde for den originale arkitektur og husets charme. Huset byder derfor både på flotte stenvæge, buer og bjælker i loftet. 

Fra poolområdet kan man træde ind i husets stueetage, hvor det det store spillerum ligger. Her er der både billiard, bordtennis og bordfodbold. Belliggenheden er utrolig praktisk, da det betyder at børnene let kan løbe frem og tilbage mellem spil og swimmingpool. Der ligger også et badeværelse i stueetagen i forlængelse af spillerummet.

Fra indgangsdøren fører en trappe op til første sal. Her kan man vælge mellem at gå til venstre og ind i det store alrum eller til højre hvor en gang fører ned til soveværelserne. Når du træder ind i alrummet bliver du mødt af en betagende udsigt gennem de smukke panoramavinduer i hele rummets længde. Rummet er super hyggeligt og godt indrettet med et åbent, funktionelt køkken og et lille bord i den ene ende, et flot kvadratisk spisebord i midten og et sofahjørne med TV og pejs i den anden ende.

Hvis du følger gangen er der på højre hånd kommer man ned til soveværelserne, som alle er super hygglige og praktisk indrettet. De første væreser er de to dobbeltværelser, som begge har egne badeværelser. Det ene har enkeltsenge og det andet en dobbeltseng. Derefter drejer gangen 90 grader og der er på højre hånd endnu et dobbeltværelse og to badeværelser. På venstre hånd er de sidste to store rum, som begge har fire senge i hver. Det ene har desuden en balkon.

Hvis du elsker natur og vandring, er Casa Greco det oplagte valg! Fra huset er der nemlig mange vandrestier, men det er også en mulighed at leje mountain bikes, arrangere guidede rideture i området og meget andet! Du er altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi jer med at arrangere turer.

Alt I alt er Casa Greco et fantastisk feriehus, hvis man elsker natur, fred og ro, en swimmingpool og en pragtfuld udsigt! Og hvem gør ikke det? 

Casa Greco

14 Personer

3 Mulige ekstra opredninger

5 Soveværelser i alt

3 Dobbeltværelser

2 4-personers værelser

250 (m2)

10 Enkeltsenge

2 Dobbeltsenge

5 Badeværelser

2 Badeværelser ensuite


Download PDF

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Balkon
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Nespresso maskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
Hund tilladt (tillæg)
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Bordfodbold
Billard
Fodboldbane
Legeplads gynger
PADEL Center (5-15 min i bil fra feriebolig)
PADEL ved ferieboligen (delt/privat)


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Længde11
Bredde5
Mindste dybde50
Maksimal dybde185
Stige


Afstande

Nærmeste supermarked8,4
Nærmeste restaurant8,4
Afstand til nærmeste bager8
Afstand til vingård (med vinsmagning)45
Nærmeste busstop (med bus til større by)9
Nærmeste togstation (lokaltog)45
Nærmeste togstation (Højhastighedstog-AVE)115
Nærmeste offentlige internetadgang0
Afstand til golfbane40
Link til golfbanehttps://www.google.es/url?sa=t&rct=j&url=%2Furl%3F
Afstand til nærmeste strand115
Afstand til nærmeste landsby8
Afstand til Barcelona115
Afstand til Girona127
Afstand til Banyoles145
Afstand til Figueres (Museo Teatro Dalí)135
Afstand til Tarragona168
Afstand til Vilafranca del Penedés110
Afstand til Vic57
Afstand til Solsona45
Afstand til Berga8
Afstand til Andorra la Vella98
Afstand til den franske grænse56
Afstand til Barcelona Lufthavn115
Afstand til Girona Lufthavn116
Afstand til Reus Lufthavn173
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Ankomstdato

Afrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PCC-000230-58

Ankomstdato
Afrejsedato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Anmeldelser

Læs Anmeldelser af Casa Greco

Skriv en bedømmelse

Sergio

Fantástica casa. Mucho mejor, incluso, de lo que se puede apreciar en las fotos. Eramos un grupo de 15 personas, con niños, y la estancia fue perfecta. La dueña, Queralt, fue muy amable y nos dio muchas facilidades. Muy recomendable. Volveremos en verano para poder disfrutar del comedor exterior y la piscina.

- - - TRADUCTION FRANÇAISE - - -

maison fantastique. Bien mieux, même, que ce que l'on peut voir sur les photos. Nous étions un groupe de 15 personnes, avec des enfants, et le séjour a été parfait. Le propriétaire, Queralt, était très gentil et nous a donné de nombreuses installations. Très recommandable. Nous reviendrons en été pour profiter de la salle à manger extérieure et de la piscine.

- - - ENGLISH TRANSLATION - - -

fantastic house. Much better, even, than what can be seen in the photos. We were a group of 15 people, with children, and the stay was perfect. The owner, Queralt, was very kind and she gave us many facilities. Highly recommended. We will return in the summer to enjoy the outdoor dining room and the pool.

Andries Timmermans

Excellent house, very recently renovated, clean and very peacefull. The host has also been very welcoming and kind. An absolute recommendation.

- - - TRADUCTION FRANÇAISE - - -

Excellente maison, très récemment rénovée, propre et très calme. L'hôte a également été très accueillant et gentil. Une recommandation absolue.

Benoît magali

Superbe maison très agréable à vivre, des points de vue magnifiques, une immersion dans la montagne au milieu des vaches chevres, lapins en liberté, nous y sommes allés à 6 adultes 6 enfants l'espace et les a tivites piscine, animaux, ping pong, billard, baby foot, suffisant pour que nous restions sir site sans bouger sauf pour les ballades, étant au croisement de plei de GR. Seul bémol, la venue sans prévenir du frère du propriétaire qui est rentré dans la maison, et à accédé à l étage .
Par contre ,La personne en contact sur site Anna est adorable serviable et très sympathique. Nous recommandons cette maison pour un temps suspendu dans les Pyrénées.