Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Castell Trisor - Solsona

Antal personer: 15
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 6
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 3
3-personers værelser: 3
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 06-12554
Størrelse (m²): 700

Enkeltsenge: 5
Dobbeltsenge: 5
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 1
Pris per uge (€): 2.200 - 2.480
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (9km):

Hvis du drømmer om ferie med slotsatmosfære og et snert af historie, fredelige omgivelser med masser af vandremuligheder, flot udsigt og masser af aktivitets- og udflugtsmuligheder ikke mindst til Barcelona, så vil Castell Trisor være et godt valg.

Huset ligger hævet over landskabet i central Catalonien ikke langt fra byen Cardona og ca. en times kørsel fra Barcelona. Beliggenheden er i sin tid valgt, da den giver overblik over mulige fjender der nærmer sig. Som på mange større Catalanske ejendomme har huset et lille kapel på ejendommen, dedikeret til San Francisco de Asís.

Huset er opført i typiske materialer med kampestensmure og fliser indenfor, hvilket holder huset kølige selv på de varmeste sommerdage. Fordelt på to etager er der i alt 6 værelser. Tre er værelserne er tre-sengsværelser og de resterende tre er dobbeltværelser. Huset har tre badeværelser.

Der er en meget stor spisestue samt en tilstødende opholdsstue med pejs, TV og DVD. Huset har et moderne køkken, veludstyret med blandt andet opvaskemaskine, mikroovn og vaskemaskine.    

Husets udendørsfaciliteter er gode. Der en mindre terrasse på husets første sal. Desuden er der fra den store flisebelagte gård adgang til et smukt rum med bordtennisbord, en overdækket terrasse med ude-køkken og naturligvis det fantastisk flotte pool-område, som er indhegnet for mindre børns sikkerhed.

I nærheden er der en del vandreruter samt muligheder for ridning på en gård i den nærliggende landsby. Beliggenheden centralt i Catalonien gør, at man på endagsudflugter kan nå alt lige fra de smukke byer Barcelona, Girona og Tarragona til Dalí museet i Figueres, Costa Brava. Desuden ligger det kendte vindistrikt Penedés kun en times kørsel væk.  

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (25 km), Bordtennis, Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (40 (10x4) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 107
  • Barcelona: 82
  • Costa Brava: 135
  • Girona: 118
  • Tarragona: 108
  • Vic: 72
  • Offentlig internetadgang: 19
  • Offentlig transport: 2
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-012017-04-092.2001.060
2017-04-102017-04-172.480-
2017-04-182017-05-312.2001.060
2017-06-012017-06-302.3001.300
2017-07-012017-08-252.480-
2017-08-262017-12-212.2001.060

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Området

El Solsonés er en region i pre-pyrenæerne. Landskabet er en kontrastfyldt blanding af skov, marker, landsbyer og områder med vild natur typisk stejle klipper og bjerge. Området er inddelt i 15 mindre områder, hvoraf kun seks af dem er reelle landsbyer. Området består hovedsaligt af spredte landejendomme, nogle af dem er glimrende eksempler på Katalansk landarkitektur tilbage fra 18-tallet, og enkelte endda helt tilbage fra 15-tallet. Af samme årsag er El Solsonés blevet kaldt: De tusind landejendommes land. Området har rig mulighed for store naturoplevelser, sport og kulturelle oplevelser. Det er et landskab som har udviklet sig gennem århundreder med en særegen balance mellem natur og bebyggelse.  Selve byen Solsona har et indbyggertal på 8000 på et samlet areal over 18 km2 og kan som resten af regionen uden problemer kan oprethoplde sine fornemste varemærker. Her kan du nyde en opløftet ro midt i et særdeles rigt historisk og kulturelt miljø.

Karnevallet i Solsona.

Karnevalet som faldet i februar hvert år, og fortsætter sine festligheder gennem en to ugers periode er en af de størst begivenheder i Solsona og et karneval berømt i hele Spanien. Ikke mindst på grund af de dansende giganter!

På dette linkhttp://youtube.com/watch?v=z37SmHRxgVA kan du se kæmpe uglen fra 2008 danse. Kæmperne er del af en lang en lang kulturel historie som er blevet bevaret i Solsona, og for alvor blusser op under karnevalet hvert år.

 

Katedral Solsona

Katedralen I Solsona

Katedralen er, og ikke uden grund, det mest kendte bygningsværk i Sosona. Det er blevet et emblem for byen. Det som vi kalder katedralen er et sammensat kluddetæppe af forskellige bygninger some r bygget I perioden fra 11- 18hundrede tallet. Den nuværende katedral er en gotisk katedral som er bygget imellem 1299 og 1630. Til venstre i billedet nedenfor kan men se den gamle landsby kirke, en intim lille kirke som blandt andet indeholderen unik altertavle i barok stil. Til højre i billedet er kapellet i Claustre, den nuværende katedral som er bygget til ære for byens skytshelgen.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.