Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Teudora - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 18
Ekstra opredninger: 0

Antal værelser: 9
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 9
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-15622
Størrelse (m²): 400

Enkeltsenge: 4
Dobbeltsenge: 7
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 1
Pris per uge (€): 2.920 - 5.190
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (1km):

Casa Teudora er et nyrenoveret landhus, hvor dele af huset kan dateres mange hundrede år tilbage. Det er beliggende i provinsen Tarragona med stranden kun 20 minutters kørsel væk. Samtidig er det nær bjerge, vindistrikter, mange historiske steder i Catalonien og byerne Reus og Tarragona. Den nærliggende landsby med butikker og flere restauranter ligger i gåafstand.  

Huset er smukt dekoreret med fornemmelse for de rustikke detaljer, og det er lykkedes at forene den moderne stil med husets historie.

Fra haven er der adgang direkte til underetagens spisestue. Herfra er der adgang til det moderne køkken og fire dobbeltværelser. Derudover er der to fuldt udstyrede badeværelser på denne etage.

På den øvre etage kan du finde yderligere 5 soveværelser tre badeværelser. På første sal er der også en stor balkon med udsigt over haven og landskab, som er domineret af frugttræer, oliven beplantninger og med bjergene i det fjerne.

Udenfor er swimmingpoolen beliggende i centrum af haven. Der er terrasser i begge ender af svimmingpoolen og mange solsenge omkring poolen. Der er mange planter og små træer til dekoration. Størrelsen på swimmingpoolen er ca. 8 x 5 meter.

På den side af swimmingpoonel er der en meget stor hal med et langt spisebord, et lille køkken, sofa hjørne, og pejs. Den anden ende er dedikeret til spil. Der er bordtennis, et bordfodbold samt billard. Du kan spise her eller ved swimmingpoolen, afhængigt af hvor varmt det er. Der er desuden et toilet.

Da huset ligger kun 1 km. fra landsbyen, kan du nemt komme dertil til fods, hvis du foretrækker at lade bilen stå en dag. Køb sæk appelsiner og pres din juice om morgenen, eller nyd et glas af den lokale cava under den lune catalanske aftenhimmel.


TILBAGEMELDINGER FRA TIDLIGERE KUNDER:

This is a wonderful location for families or friends with children.

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf ( km), Bordfodbold, Bordtennis, Billard, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (40 (8 x 5) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Barcelona: 120
  • Tarragona: 15
  • Offentlig internetadgang: 1
  • Offentlig transport: 1
  • Restaurant: 1
  • Supermarked: 1
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-09-022018-01-012.9201.540
2018-01-022018-06-013.7501.490
2018-06-022018-06-294.290-
2018-06-302018-08-315.190-
2018-09-012018-09-284.250-
2018-09-292019-01-043.6901.280

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.