Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Chargall - Costa Brava-Girona

Antal personer: 21
Ekstra opredninger: 4

Antal værelser: 9
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 6
3-personers værelser: 3
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-15936
Størrelse (m²): 450

Enkeltsenge: 10
Dobbeltsenge: 5
Badeværelser: 7
Badeværelser ensuite: 3
Pris per uge (€): 3.740 - 4.050
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (11km):

Casa Chargall er en unik luksusbolig til 21+4 personer med privat pool, meget stort og godt indrettet udeareal, der rummer legeplads, bordfodbold, billiard, petanque, fodboldbane og BBQ område. Bare 3. km. til nærmeste landsby

Dette flotte feriehus stammer tilbage fra 1733 og er bygget i midten af den smukke Vall de Juïgues dalen. Siden da har huset har gennemgået adskillige renoveringer; den seneste i 2003, da det blev besluttet at ændre Casa Chargall til en unik feriebolig.

Et af højdepunkterne i Casa Chargall er bred vifte af faciliteter, der alle har til formål at sikre gæsterne et rigtig godt ophold. Desuden har arkitekten lagt stor vægt på at skabe et hus, med et helt unikt udendørsareal, med mange små områder med aktiviteter og mulighed for afslapning. F.eks. er der i baghaven en smuk anlagt petanque bane med en lille overdækket terrasse, et andet sted i haven er et lille område med en lille legeplads for gruppens mindste gæster, bag husets fodboldbane er et område med et gigantisk fuglebur med alverdens smukke fugle.

Ejendommen tilbyder følgende faciliteter: Overdækket svømmebassin med en lille jacuzzi (i sommerperioden er swimming poolen uoverdækket), med omklædningsrum og bad / toilet, petanque vognbane, mini-basketball ret, en lille fodboldbane, en grill og en træ-fyret udendørs ovn, udendørs køkken og en stor overdækket sal tæt på BBQ området, et Spillerum med bordtennis, bordfodbold og billardbord, moderne legeplads med faldunderlag af gummi, og endelig, digitalt satellit-tv. Senest er der desuden installeret WIFI internet.

Casa Chargall har to etager. Stueetagen består af en rummelig hall, stor spisestue med plads til alle husets 20 gæster, pejs og digital satellit-tv. Ved siden af spisestuen er køkken, fuldt udstyret med køleskab, opvaskemaskine, vitroceramic bordkomfur, ovn, mikroovn og alle nødvendige køkkenredskaber.

Her er fem rummelige værelser med en-suite badeværelser. Hvert værelse har fået navnet efter et træ: El Pi (Pine) og l'Alzina (Holm eg) er triple værelser, el Lledoner (brændenælde træ) og la Magnolia (Magnolia) har en dobbeltseng og el Roure (eg) er et stort dobbelt værelse. Alle værelser er udstyret med sengetøj og linned.

Den øverste etage rummer fire soveværelser, disse fire soveværelser har også modtaget navne på træer: L'Olivera (oliventræ) og el Cirerer (kirsebær-træ) er dobbeltværelser med dobbelsenge, mens la Noguera (valnød træ) og la Morera (mørkviolet træ) er dobbeltværelse med enkeltsenge. Langs korridoren er to meget rummelige badeværelser. 

Casa Chargall er bestemt et helt unikt feriehus, med alt hvad hjertet kan begære. Børn som voksne vil elske denne luksusbolig og beliggenheden tilbyder desuden en bunke gode aktiviteter for alle aldre.

Bemærk at huset har rullende skiftedag, da de søde ejere er et ældre ægtepar, som skal bruge to dage til rengøringen. 

UDENFOR HØJSÆSONEN SPECIELLE PRISER FOR MINDRE GRUPPER (12-18 personer) 

 

 

Tag en tur til Barcelona en lej en ferielejlighed

Under opholdet i Catalonien er det oplagt at tage på storby-besøg i Barcelona. Det tager typisk kun 1-1½ time at køre ind den catalanske hovedstad kendt for Gaudi, Miró, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona, stranden og meget andet. De seneste somre har mange af vores kunder desuden valgt at leje en feriebolig i Barcelona før eller efter opholdet i de smukke landlige omgivelser.

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (3 km km), Fodbold, Bordfodbold, Bordtennis, Billard, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (8x4 m2) , Privat indendørs opvarmet pool (8x4 m2), BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 210
  • Barcelona: 120
  • Costa Brava: 27
  • Girona: 20
  • Offentlig internetadgang: 10
  • Offentlig transport: 10
  • Restaurant: 3
  • Supermarked: 3
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-11-012017-03-313.7401.550
2017-04-012017-05-313.7401.680
2017-06-012017-08-314.050-
2017-09-012017-10-313.7401.680
2017-11-012018-03-313.7401.550

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.
 
SIKKERHEDSDEPOSITUM
Ved leje af huset betales desuden et yderligere depositum ved ankomst, som refunderes ved afrejse, hvis huset er i samme stand som ved ankomst. 

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.