Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Triala - Plana de Vic

Antal personer: 20
Ekstra opredninger: 4

Antal værelser: 9
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 8
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 1
Bolignummer: 09-16238
Størrelse (m²): 550

Enkeltsenge: 12
Dobbeltsenge: 4
Badeværelser: 8
Badeværelser ensuite: 7
Pris per uge (€): 3.490
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (1km):

Casa Triala er et hus, hvor såvel udendørs området som indendørsarealet er af en meget fin standard. Når man går sig en tur i den gigantiske have forundres man over skønheden i naturen og den ro der hersker i området. Samtidigt er det en fryd for sjælen at bo i dette meget smukke hus til 20 personer, der er indrettet med en smuk og personlig stil. Man fornemmer den autentiske stemning, der ikke mindst er tilstede i kraft af husejeren, der er en velkendt kunstner i området og som har naturen som sit objekt.

Huset fra XVII og har gennemgået en respektfuld og gennemført renovering. Samtlige af husets 9 værelser er rummelige og indrettet særdeles stilfuldt og autentisk. Således har så godt som alle værelser et siddearrangement, hvilket tillader en god mulighed for at trække sig lidt tilbage, når man rejser i en stor gruppe. Samtidigt har 7 af de af de 9 værelser bad ensuite.

Et ophold i Casa Triala giver muligheden for den perfekte base i excellente landlige omgivelser og ligger på samme tid inde for gå afstand til den lille hyggelige landsby Perafita, hvor der er indkøbsmuligheder og desuden er 3-4 restauranter. Ønsker man markedsstemning tilbyder byen Vic, der ligger ca. 14 km. fra husets Cataloniens absolut bedste markedsdage om tirsdagen og om lørdagen året rundt og vi anbefaler at besøge denne smukke by.  

Ikke uden grund danner Casa Triala rammen for mange brylluper året rundt. Den ualmindelige smukke natur og det perfekte hus kan næsten ikke være mere romantisk.

Indretning af huset:Huset har tre etager, samt en stor sal, der kan lejes til festlige lejligheder.

Når man træder ind i Casa Triala møder man en gigantisk hall med et moderne indrettet konferencerum/spisestue bag nogle smukke glaspartier. Herefter bevæger man sig op på husets 1. sal, der indeholder: En stor autentisk spisestue, der succesfuldt har bevaret den catalanske atmosfære. På etagen finder man desuden husets store landlige køkken, der også har et langt og traditionelt spansk langbord. Her er desuden 2 terrasser med udsigt over det idylliske landskab og en lounge. Her er desuden 5 dobbeltværelser, der alle har bad ensuite (3 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge).

På husets 2. sal er 4 store soveværelser, hvoraf de 2 har baad ensuite og de to øvrige værelser deler et tredje badeværelse. Husets største soveværelse (børne eller familierum) ligger her og har plads til 4 personer og har eget stort bad ensuite.

Udendørsarealet er enormt og rummer blandt andet: BBQ, terrasse, privat swimmingpool, havemøbler, boldbane og legeplads.

Når ferien skal holdes i Catalonien, Spanien er Casa Triala  en perle af en feriebolig, der rummer alt hvad vi mener, bør være tilstede i det ultimative ferie paradis.


OBS:
I Juli udlejes huset kun mandag - fredag. Pris: 2.990 Euros
I August udlejes huset mandag - søndag. Prise: 4.490 Euros
For øvrige priser, se prislisten.

Faciliteter:

Aktiviteter: Fodbold, Bordtennis, Internet, Der kan besøges bondegårdsdyr hos husejeren, Legeplads eller gynger, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool ( m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 115
  • Barcelona: 90
  • Costa Brava: 95
  • Girona: 45
  • Vic: 14
  • Offentlig internetadgang: 1
  • Offentlig transport: 1
  • Restaurant: 1
  • Supermarked: 1
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2014-05-012014-12-203.490-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Byen Vic, hovedstaden i regionen Osona, ligger ved bredden af floden Meder i umiddelbar nærhed af det imponerende Sau-resevoir. Det er en forholdsvis lille by med omkring 70.000 indbyggere som befinder sig midt på den slette som bærer byens navn. Plana del Vic betyder ordret Vic sletten.

En ferie med udgangspunkt i Vic tilbyder dig og din familie en perfekte base for en afslappende ferie  direkte i hjertet af Catalonien, Spanien.  Det er en meget hyggelig, kulturel og ikke særlig turistet by hvor du hurtigt vil føle dig hjemme . Byen ligger i særligt naturskønne omgivelser, men alligevel, selv om du vil bo mellem frodige grønne bakker og den autentiske catalonske landsbystemning er der stadig kun ca. 75 kilometer til Barcelonas pulserende storbyliv. Rejser du samme distance  i nordlig retning  vil du befinde dig midt i Pyrenæernes majestætiske skønhed.  Skulle du få lyst til en afslappende dag på stranden er det blot en små 100 kilometers køretur til kysten mod øst. Her kan du uden problemer finde både en lille rolig "uopdaget" strand eller en travl kilometer-lang sandstrand på Costa Brava med alle de muligheder for vandsport hjertet kan begære.  En ferie baseret i en bolig på  Plana del Vic er den perfekte løsning for dig der gerne vil holde alle muligheder åbne, eller blot ønsker at tage feriedagene en af gangen. Her kan du hver dag opleve forskellige sider af Cataloniens forskelligartede natur eller blot læne dig tilbage og falde ind i den catalanske hverdags varme rytmer.

Market in Vic

Marked i Vic

Byen Vic, med sin charmerende gamle bydel er et besøg værd. På tirsdage og lørdage er der et stort og livligt marked på Placa Major. Du kan også nyde det locale køkken på en af de mange restauranter, eller tage en guided rundtur gennem den gamle historiske bydel. På den centrale plads er der mange små butikker og cafeer.

I Vic finder du også: Museu Episcopal, med sin imponerende samling af romansk kunst. Samlingen Sala de Romanico har en fremragende udstilling af romanske døbefonde, og det gotiske galleri; Salas del Gotico´s unikke samling af altertavler er tilsvarende imponerende. Alle tre har fået tre stjerner (kan kraftigt anbefales) I Michelin Guiden.

Vic-sletten er helt omringet af bjerge:  Comarca bjergene til nord og Massif de Montseny til sydøst. Mens de bjergrige områder Les Guilleries og Mojanés afgrænser Vic-sletten til hennholdsvis øst og vest.

Hot air baloon 

Aktiviteter:

Der findes mange forskellige muligheder for aktiviteter bade for voksne og born. Rideture, vandreture, sejladser og endda en tur I en varmluftsballon hen over sletten. Ønsker du at planlægge dine aktiviter forud for din rejse er du velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelig med at få alle dine ønsker opfyldt.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.