Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Suites Coloma - Lofts 2 persons +1 - Barcelona Lejlighed

Antal personer: 2
Ekstra opredninger: 1

Antal værelser: 1
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 1
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 05-31534
Størrelse (m²): 35

Enkeltsenge: 1
Dobbeltsenge: 1
Badeværelser: 1
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 0 - 0
   


Beskrivelse:

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.. 

Coloma-suites har en helt unik beliggenhed - måske endda den allerbedste i Barcelona. Fra tagterrassen har du direkte udsigt over lystbådehavnen, akvariet og ikke mindst det store middelhav. Og det er ikke kun udsigt, du har heroppe. En lille elegant pool giver dig mulighed for at køle af i varmen på den solrige tagterrasse, hvor der ligeledes er liggestole og spiseborde, så man eventuelt kan nyde aftensmaden eller drikke et glas vin, mens solen går ned over byen.

Til den ene side har du i kort gåafstand det antikke kvarter "Barrio Gótico" og den kendte Las Ramblas. Lige ved siden af ligger den moderne, hippe bydel El Born, der er fyldt med de lidt mere delikate og unikke shoppingmuligheder samt lækre caféer, som bestemt er et besøg værd. På den anden side har du Barceloneta, det gamle fiskerkvarter, som nu lokker med dets skaldyrs- og fiskerestauranter på promenaden, der løber ved siden af stranden inde i byen. Den fantastiske beliggenhed giver derfor, udover en helt vidunderlig udsigt, et perfekt udgangspunkt for at udforske den livlige, spændende storby Barcelona.

Suiterne i Colomabygningen holder en meget høj standard i en flot, moderne stil, og i modsætning til et ophold på et normalt hotel, har du helt eget veludstyret køkken, så du ikke er afhængig af morgenmadsbuffet og lignende. Køkkenet har blandt andet køleskab, mikroovn, elkedel, kaffemaskine, brødrister samt masser af madlavningsredskaber. Derudover har du fladskærms-TV, aflåseligt værdiskab, aircondition, mulighed for Wi-Fi internet og meget andet. Badeværelset er lavet i en flot moderne stil og har toilet samt brusebad.

Denne suite har enten en ekstra stor dobbeltseng eller to enkeltsenge, da dobbeltsengen kan rykkes sammen eller fra hinanden. Der er direkte udsigt over den flotte lystbådehavn og middelhavet i baggrunden. Da der er en sovesofa, er der mulighed for én ekstra opredning.

Faciliteter i Loft-suiten:

 • En king-size dobbeltseng eller to enkeltsenge
 • 1 sovesofa (mulighed for ekstra opredning)
 • Spiseplads med fladskærms-tv
 • Lækkert badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer
 • Køkken med køleskab, komfur, mikroovn, brødrister, kedel, kaffemaskine og køkkenudstyr
 • Lejligheden har enten udsigt over byen eller havneområdet
 • Telefon, værdiboks til bærbar computer og værdiskab
 • Fladskærms-tv
 • Aircondition
 • Strygejern og -bræt 
 • Spisehjørne
 • Højstol til barn 
 • Mulighed for vækning
Faciliteter:

Aktiviteter: Internet, TV

Interiør: Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Delt udendørs pool (18 (6x3) m2), Terasse

Afstand til (km):

 • Placa Catalunya: 1,2
 • Offentlig transport: 0,1
 • Restaurant: 0,1
 • Supermarked: 0,4
Priser:
 
  Pris per dag (€) Pris per uge (€) Pris per måned (€)
Ekstra lavsæson 04.01-24.02 310    
Januar 310    
Februar 310    
Marts 310    
April 310    
Maj 310    
Juni 310    
Juli 310    
August 310    
September 310    
Oktober 310    
November 310    
 
Slutrengøring (€): 0

 

PRISER:

Alle priser er vejledende: kontakt os venligst for at få den nøjagtige pris.
Under GSM-messen i februar, påske, Sonar-festivalen i juni samt jul og nytår, er priserne højere.  

Lejligheden kan minimum lejes i to nætter og dagspriserne er angivet for hverdag/weekend.

Inkluderet i prisen: Slutrengøring, sengetøj, håndklæder, nationale skatter, elektricitet og vand.

Ikke inkluderet i prisen: Catalansk turistskat: € 0,72 pr. voksen person(+16 år) pr. nat.


BESTILLINGS-BETINGELSER

Ved bestilling: 
Et depositum på 15% af lejen  skal indbetales indenfor 5 dage. Betalingsinformation fremgår af bookingbekræftelsen, som vi fremsender.  

Ved ankomst: Restbeløb betales sammen med et sikkerhedsdepositum (for nøgler og skader). Sikkerhedsdepositum tilbagebetales ved afrejse.

Ankomst og afrejse: Ankomst kan typisk ske efter 15:00 (tillæg for ankomst efter 20.00) og afrejse skal ske inden 11:00. Som oftest kan bagage opbevares den sidste dag, hvis man har et sent fly. 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Barcelona

På kysten, praktisk talt på stranden, ligger storbyen Barcelona. Som den anden største by I Spanien er den en moderne, kosmopolitisk og pulserende storby, og alligevel en charmerende gammeldags by med mange traditionelle huse. Barcelona er fuld af overraskelser; både for børn og voksne. Det er altid masser af underholdning og aktiviteter lige meget hvornår på året man besøger den, og det er den eneste europæiske storby med en langstrakt hvid sandstrand nærmest midt i byen. Fra de snørklede små gader med en historisk stemning i den gamle bydel (Barri Gotic), til en livligt shopping strøg (La Rambla) - overalt er der en lille café på ethvert hjørne. Barcelona er formentlig den mest spændende by i Spanien, måske i hele Europa.

En kort præsentation af Barcelona, og ikke mindst af alle de aktiviteter og forlystelser som byen byder på, er umulig.. Vi har med baggrund i vore besøg til Barcelona gennem årene forsøgt at give dig et overblik; lidt viden om, og nogle ideer til nogle spændende ferieforlystelser. Den primære information kan du finde under vores aktivitetskatalog . Her vil du desuden finde en del links til fortrinsvis spanske hjemmesider på Engelsk for at hjælpe dig med at planlægge dit besøg.  Gå bare i gang med at glæde dig til at (gen)se Barcelona.

Aktiviteter i Barcelona

For børnene

Også for børnene er Barcelona en overraskelsernes by. Besøg Tibidabo forlystelses park. Det er en moderne forlystelses centrum, med alt hvad hjertet begærer for børn i alle aldre. Se andre forlystelsesparker i Barcelona og Catalonien.

Barcelonas zoologiske have er en af de største i Europa. Det er dyrearter fra hele kloden, og du kan endda se et storslået delfin show. Men det sted i Barcelona hvor du kan se de fleste og største fisk er L´aqarium. Mest spektakulært er nok den mange meter lange undervandtunnel, hvor du bevæger dit frit rundt blandt svømmende hajer! 

Læs mere om Barcelona Zoo og L`aqarium. Se desuden vores idekatalog for feriebørn i Catalonien

Restauranter / Barer

Hvis det er dit først besøg i Barcelona kan vi anbefale at starte i den gamle bydel (Barri Gotic) som ligger lige bag den store promenade langs havnen. Du vil finde en perfekt lille cafe, eller en lokal frokost restaurant på ethvert hjørne. Begynd bare med at slendre lidt rundt, så skal du nok falde over det som du ikke vidste du ledte efter. Hvis du foretrækker at planlægge turen hjemmefra er Timeout er godt sted at begynde.  . Timeout kan i øvrigt købes i alle små kiosker i Barcelona, hvor der også er et up-to-date program over lige netop den uge hvor du besøger byen.

Læs desuden mere om Cataloniens Gastronomi og om regionens Michelin Restauranter under vores aktivitetskatalog. Vi tilbyder et gratis multimediekatalog med 16 tematiske ruter, der lader dig opleve egnen, fortrinsvis gennem din tunge. Fordyb dig i Cataloniens madkunst på kageruten, cava-ruten, pølseruten eller osteruten. Send os blot en mail på info@sydensferiehuse.dk

Musik og koncertoplevelser

Barcelona har en hel del festivaler med alt fra Jazz og flamenco og klassisk til helt moderne musik.  I  Palau de la Música og L'Auditori er der altid gode klassiske koncerter på højt niveau og er du mere til opera har   El Gran Teatre del Liceu. et af Europas mest prestigefyldte opera programmer.  Hver eneste uge besøger mange bands Barcelona. Fra de små uetablerede bands til de helt store verdensstjerner. De kommer alle forbi Barcelona. Vil du ind og høre en god koncert foreslår vi at du køber "Timeout".  Her får du rigtig mange informationer, om hvad der sker lige I Barcelona lige i den uge du besøger byen.

Læs desuden mere om Musik i Barcelona og catalonien i vores aktivitetskatalog.

Museer.

 Barcelona har over 50 museer (og der er ikke mindre end 300 i Catalonien), med store samlinger af kunstnere som f.eks. Picasso, Joan Miró, og Antoni Tàpies. I Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). Finder du en af verdens mest betydningsfulde samlinger af romansk kunst. Også når det gælder moderne kunst er Barcelonas museer nogle af de bedste I Europa. Besøg f.eks. El Museu d'Art Contemporani de Barcelona .(MACBA) eller CaixaForum. Alle museer har desuden midlertidige udstillinger.

Læs mere om Museer i  Barcelona og Catalonien i vores aktivitetskatalog

Antoni Gaudi (1852-1926)

Arkitekt og designer. Antoni Gaudi er som en ypperlig repræsentant for Art Nouveau bevægelsen i Spanien.  Mens Gaudi arbejdede i Spanien skabte han nogle af byens mest bemærkelsesværdige kendetegn. Et arkitektonisk geni som Gaudi er usædvanligt og det vil med garanti overraske og bevæge dig. Han var en pioner i sit felt, som ved sit brug af farver, tekstur og bevægelse skabte værker verden aldrig før havde set. Alle hans arbejder, de han selv har færdiggjort såvel som de han ikke selv nåede at fuldende (La Sagrada familia) rejser sig over Barcelona som et storslået monument over hans geni. Vi anbefaler specielt El Parque Güell på toppen af bjerget El Carmel i udkanten af byen. Her kan du nyde udsigten over storbyen, og samtidig se og opleve arkitektur som du aldrig har prøvet det før.

Læs mere om Gaudi under vores arkitektur tema i vores aktivitetskatalog.

Clubbing

Barcelonas natteliv er med rette både berømt og berygtet. Vi har aldrig oplevet et natteliv noget sted i Europa som helt kan sammenlignes med dette. Hvad enten du vil danse hele natten til den nyeste techno, nyde en stille drink i spektakulære omgivelser, eller finde en Tango bar, har Barcelona det helt rigtige til dig. Se her  for forslag.

Læs desuden mere under musik og ungdom i vores idekatalog.

FC Barcelona.

På Fc. Barcelonas officielle hjemmeside på engelsk http://fc.barcelona.com/infos/about_us kan du se programmet, og reservere biletter. Har du brug for hjælp er du slevfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om klubben under FC Barcelona i aktivitetskataloget

Kontakt os for booking ellers yderligere information  info@sydensferiehuse.dk

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.