Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

El Pau Lujo - Costa Brava-Girona

Antal personer: 12
Ekstra opredninger: 4

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 1
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-31976
Størrelse (m²): 590

Enkeltsenge: 5
Dobbeltsenge: 3
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 5
Pris per uge (€): 4.550 - 5.250
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Lækkert feriehus med swimming pool og stor, delt have

El Pau Lujo er et hus med ekstraordinær høj standard, beliggende få kilometer fra Costa Brava kysten, i den hyggelige landsby Albons. Her kan du kombinere den autentiske atmosfære i landsbyen med nærhed til strandene og restauranterne i det gamle fiskerleje L'Escala.

Selv om huset ligger midt i landsbyen, er det meget ugeneret og har sin egen have med en overdækket terrasse. Gennem en port, har du adgang til den større semi-private 2,500 kvadratmeter have, som deles mellem en lille gruppe af luksus huse. Haven har en stor swimmingpool på 5 x 12 meter.
Husets er 590 m2 og der er plads til op til 11 voksne og 5 børn. Bygningen har en stor klippevægge, der holder huset køligt om sommeren og om vinteren, vil det holde heden fra pejsen.

Huset har 5 suiter, 4 stuer, en stor spisestue-stue, en privat have, en udendørs terrasse på øverste etage. Fra denne terrasse er der udsigt til Montgri's Castle, Alt Empordà's fly og Roses bugten.

Gennem det smukke tunge træ dør kommer ud ind hall’en med flotte catalanske hvælvinger. På denne etage findes også en læsesal, en spisestue med udsigt til køkkenet. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, ovn, mikroovn, Nespresso maskine og andret køkkenudstyr.

Til den anden side er der en stue udstyret med stor pejs, sofaer og lænestole. Her kan du lytte musik, at se tv eller dvd.

Desuden findes et af soveværelserne på denne etage. Det er en stor hvid-brun suite med udsigt til haven. Denne suite har et badeværelse med originale 1822's loft.

Midten af huset er næsten som en indendørs gårdhave. Lyset kommer ind fra glastaget, hvilket giver masser af lys til hele huset. Desuden er her trappen til første etage.

På første sal er der en stue med sofaer og en stor pejs. Herfra har du adgang til de fire ekstra meget rummelige suiter, hver af dem med badeværelser og en masse af privatlivets fred, da de hver har et opholdsområde indeni. Alle værelser er udvendige med flot udsigt.

Haven er perfekt til afslapning, og for børnene er der et overdækket område med en bordtennis. Huset udlejes med daglig rengøring (maid service) og andre services, for eksempel måltider, på forespørgsel.

• Luksus hus med stuepige dagligt
• Alle bekvemmeligheder i gåafstand i landsbyen
• Strandene i Costa Brava og restauranterne i L'Escala tæt ved
• 2 suiter med to enkeltsenge og badeværelse med bruseniche

• 3 suiter med dobbeltseng + dobbelt sovesofa og badeværelse med badekar

• Alle suiter har private loungeområder
• Privat have med overdækket terrasse
• Privat have med overdækket terrasse
• Semi-privat pool-område med stor have

Priser: Husets pris reflekterer beliggenheden tæt ved Costa Brava og alligevel meget privat samt dets høje standard og inkluderet service. Prisen afhænger desuden af antal personer og årstid. Send os information om jeres gruppe, og vi give et pris-tilbud.

Ønsker du at kombinere dit ophold med nogle dage i storbyen Barcelona?

Alle vores feriehuse er beliggende 1-1 1/2 times kørsel fra Barcelona. De fleste af vores gæster besøger derfor storbyen, under deres ophold i Catalonien. Flere og flere vælger dog at lave et kombineret ophold, så I bor i Barcelona nogen dage før eller efter jeres ophold i et feriehus.

Vi har derfor fået er bredt udvalg af ferieboliger i Barcelona, således at vi kan hjælpe med at kombinere jeres ferie bedst muligt.

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (3 km), Mulighed for golf (10 km), Bordtennis, Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Delt have, Delt udendørs pool (60 (12 x 5) m2), BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Barcelona: 139
  • Costa Brava: 3
  • Girona: 45
  • Offentlig internetadgang: 3
  • Offentlig transport: 0,2
  • Restaurant: 0,2
  • Supermarked: 0,2
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2015-03-092015-06-304.5501.500
2015-07-012015-08-315.250-
2015-09-012015-12-204.5501.500

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.
 
SIKKERHEDSDEPOSITUM
Ved leje af huset betales desuden et yderligere depositum ved ankomst, som refunderes ved afrejse, hvis huset er i samme stand som ved ankomst. 

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.