Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Salerich - Costa Brava-Girona

Antal personer: 13
Ekstra opredninger: 4

Antal værelser: 6
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 5
3-personers værelser: 1
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-32048
Størrelse (m²): 590

Enkeltsenge: 7
Dobbeltsenge: 3
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 4
Pris per uge (€): 1.680 - 3.090
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (4km):

Vidunderligt landhus med ideel placering. Den perfekte feriebolig med massere af aktiviteter!

Vi kan ikke forestille os hvem der ikke vil være vild med dette skønne og fuldt renoverede rustikke traditionelle Catalanske landhus, i det dejlige Riudarenes distrikt.

Casa Salerich er det perfekte sted at koble af, mens man er i nærheden af masser af spændende oplevelser. Huset ligger helt fredfyldt og isoleret, og samtidig er der kun 15 km til den interessante regionale hovedstad Girona, 20 km til Costa Bravas smukke stande og kun 80 km til den pulserende catalanske hovedstad Barcelona.

Efter en kort køretur af en grusvej gennem en lille skov, ankommer man til den smukke port, hvor den stenlagte indkørsel med cypresser på begge sider, fører én til huset, med en stor pool på den ene side og græsplænen på den anden.

De udendørs faciliteter er fremragende og haven er meget stor. Her finder man et indhegnet pool-område, hvor der er rigeligt med liggestole og et overdækket afslapningsområde - det perfekte sted at nyde en snack og et glas kold vin, når solen står højest. Poolen er ideel for børnene, da der er en romersk trappe, så de mindste også kan bunde, og nemt komme op og ned af poolen; samtidig er den indhegnet så de ikke hopper i uden opsyn.

Ejerne har virkelig gjort sig umage for, at man umuligt kan komme til at kede sig. Neden for pool-området er der en minigolfbane med 8 huller. Her er også gynger til de små børn.

På den anden side af huset, ved siden af den udendørs terrasse, er et overdækket område med dart, bordfodbold og bordtennis, et legehus med mini-køkken og en sandkasse, så børnene har rig mulighed for at underholde sig selv, mens de voksne slapper af ved spisebordet. Huset er perfekt til hyggelige udendørs middage, overdækkede eller under åben himmel, da der er en dør der direkte forbinder terrassen med køkkenet, og på den anden side er den store overdækkede grill. Her er også et toilet så man ikke behøver at gå ind i huset.

Køkken er veludstyret, med både komfur, køleskab, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Her fra er der adgang til et indendørs spiseområde og videre adgang til en stue med tv, endnu en spisestue og et toilet.

I stueetagen er der 2 soveværelser, hvor af det ene er meget stort og udstyret med to små dobbeltsenge, så det både kan bruges som et 2.personersværelse eller til eksempelvis en familie på 3 eller 4. De to soveværelser deler et badeværelse.

På første etage, er en lille stue og 4 moderne soveværelse, som alle har eget badeværelse. Det første værelse har en dobbeltseng og et integreret badeværelse, adskilt af en halvvæg.

Det andet værelse er meget stort, med badeværelse en suite, og har do mindre dobbeltsenge, og er derfor ideelt for 2-4 personer.

I det tredje værelse, kan sengene arrangeres, så de både kan fungere som en dobbeltseng og som to enkeltsenge. Værelset har et meget stort badeværelse en suite.

Det sidste værelse har plads til 3 personer, da der er en dobbelt og en enkeltseng. Her er også et badeværelse en suite.

Huset er også udstyret med WIFI-internet og vaskemaskine.

Casa Salerich, er det perfekte sted at slappe af og være tæt på naturen, samtidig med at man er i tæt på alle Cataloniens spændende udflugtsmål og seværdigheder.

Faceliteter i Feriehuse Casa Salerich:

 • 6 soveværelse (13+4 personer)
 • 4 badeværelser en suite + 1 delt badeværelse
 • 2 ekstra toiletter
 • Veludstyret køkken (køleskab, fryser, opvaskemaske, komfur, mikrobølgeovn)
 • Opholdsstue og to spisestuer
 • WIFI-Internet
 • Fantastisk terrasse med grill
 • Bordtennis, bordfodbold og dart
 • Vaskemaskine
 • Fantastisk pool areal med overdækket afslapningsområde
 • Mindegolf
 • Landsby 5 km, Girona 15 km, strand 20 km.

 

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (15 km), Mulighed for golf ( km), Bordfodbold, Bordtennis, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (9x5 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 80
 • Costa Brava: 15
 • Girona: 15
 • Placa Catalunya: 80
 • Offentlig transport: 5
 • Restaurant: 5
 • Supermarked: 5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-032017-05-261.680-
2017-05-272017-06-302.050-
2017-07-012017-07-072.800-
2017-07-082017-07-142.800-
2017-07-152017-07-282.850-
2017-07-292017-08-253.090-
2017-08-272017-09-291.800960
2017-09-302017-12-161.680915

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.