Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia Claudia - Urgell & Lleida

Antal personer: 18
Ekstra opredninger: 4

Antal værelser: 9
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 9
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 03-34082
Størrelse (m²): 1100

Enkeltsenge: 12
Dobbeltsenge: 3
Badeværelser: 10
Badeværelser ensuite: 9
Pris per uge (€): 4.120 - 5.590
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (15km):

Masia Claudia - Et helt unikt feriehus i excellente omgivelser -Masia claudia har alt hvad hjertet kan begære af et feriehus.

Masia Claudia er en feriebolig, der tilbyder fred, natur og komfort. Det er et traditionelt catalansk landsted (15. århundrede), der er blevet restaureret med alle moderne bekvemmeligheder. Du ankommer til det fantastiske hus fra en stort rustik port, der leder til en stor smuk gård - med adgang til et helt unik swimmingpool område med BBQ, med udendørs sofaområde og en fantastisk udsigt. Ved siden af poolen er også et indendørs køkken til tilberedning når der skal spises udendørs .  

Selve huset er enormt. Her har alle de store soveværelser fladskærm og alle har private badeværelser. Det har en enorm spillehal med billard, bordtennis og et legehjørne for de små. Køkkenet er stort og har alle moderne faciliteter og der er desuden 3 sofaområder. Huset har også en lille privat kirke. 

Senest har huset også fået indrettet et "mini-wellnessområde" med Jacuzzi, Sauna og Biotermiske brusere.

Følelsen af luksus kombineret med fred og skønhed gør Masia Claudia til den perfekte feriebolig for en stor gruppe af venner eller familie. Meget let tilgængelige, men samtidig skjult fra vejen.

Helt isoleret fra andre huse, ligger Masia Claudia  i kommunen Baronia de Rialb, i regionen  Noguera, mellem Ponts og Folquer. Huset er ikke synligt fra vejen, der ligger på en 300 meter god og privat vej. huset er beliggende inde i landet og er omgivet jord, der sikre gæster et unikt miljø med et bredt perspektiv og en fantastisk udsigt.  

Nyd freden, naturen og komforten med dine rejsefæller
 

Oversigt over faciliteter i feriehuset Masia Claudia

Et tidligere traditionelt catalansk landhus (15 århundrede) restaureret med alle moderne bekvemmeligheder.

 • ·       9 dobbeltværelser med badeværelser en suite (18 voksne)
 • ·       Ekstra senge og vugger
 • ·       TV i alle værelser
 • ·       2 stuer
 • ·       Spil værelse (billard, bordtennis, børns leg rum, ...)
 • ·       Multifunktions værelse med plads til 50 personer (parter, virksomheder)
 • ·       Swimmingpool med have, havemøbler, overdækket grill
 • ·       Internet, DVD, ...
 • ·       Udstillingsområder: træfyrede ovn, mølle og olivenoliepresser, vin presser, oldstyle køkken m.m.
 • ·       Moderne køkken med pejs
  ·       Mini-wellness område med Jacuzzi, Sauna og biotermiske brusere
 • ·       Pejs
 • ·       Terrasse
 • ·       Privat kapel
 • ·       Alle moderne bekvemmelighederNOTE OMKRING SKIFTEDAG:
I sommerperioden lejes Masia Claudia ud med ankomst mandage fra kl. 13:00 og med afrejse før 17:00 på søndage. Det giver således mulighed for at spise frokost i huset før afrejse. (Andre årstider forespørg)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Bordfodbold, Bordtennis, Billard, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool ( m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 60
 • Barcelona: 130
 • Girona: 200
 • Offentlig internetadgang: 19
 • Offentlig transport: 19
 • Restaurant: 9
 • Supermarked: 19
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-09-112018-04-304.1201.966
2018-07-022018-09-025.590-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Regionen Urgell og Lleida strækker sig fra regionshovedstaden Lleida langs Segre-floden og vejen C-14 op igennem Pyrenæerne imod Andorra. Området omkring Lleida er en af Spaniens største højsletter, og det flade terræn gør det ideelt til landbrug, oliven- og frugtplantager samt i stigende grad vinproduktion.

Området Urgell derimod er bjergrigt, mindre befolket og har masser af flot natur. Vågn op til duften af græs og blomster og lyden af fuglefløjt, græshoppernes svirren og længere væk køernes klokker. Føl den tørre varme langsomt tage over i takt med dagens komme. Hop i poolen og lad solen tørre dig mens du slapper af i en liggestol. Det er basen når du holder ferie i Lleida og Urgell regionen.  

Kultur

Imponerende middelalder borge

Lleida provinsen er kendt I Catalonien for sine middelalderborge. I alt 17 borge i forskellige udformninger og standarder gør provinsen til et populært udflugtsmål for folk som interesserer sig for middelalder historie, eller som blot synes at historier om riddere, prinsesser, hertuger, grever og baroner og den medfølgende ekstravagance er spændende. Og børnene elsker det!

Nogle borge er meget velholdte og enkelte endda beboede, mens andre kun er ruiner. En sjov måde at opleve det på er, at bo i en middelalderlandsby, som er bygget sammen med et af slottene. Spørg os, hvis dette lyder interessant. 

Aktiviteter

Vandring på alle niveauer 

Regionen er det perfekte udgangspunkt for vandring på alle niveauer fra en kort gåtur til heldags- eller endda flerdages ture. Sværhedsgraden har stor variation og der er noget for enhver. Der er mulighed for lette ruter som går over højsletten, dale og mindre bjerge eller nogle af sværere sværhedsgrad i de højere Pyrenæer. Ruterne er skiltet og lette at følge.

Aktiv sport

Regionen er et af de bedste udgangspunkter for aktiv-sport med mere end 150 firmaer specialiserede i aktiviteter som kajaksejlads, paragliding, hang-gliding og kanosejlads. Omgivelserne er umådeligt smukke, og kan af naturelskere udforskes til fods, på mountain bike eller på hesteryg. Omgivelserne er meget afvekslende med mere end 500 søer, brusende floder velegnede til rafting giver mange grunde til at besøge regionen. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke forespørgsler.

Golf

Regionen har flere golfbaner og specielt dem som er beliggende I Pyrenæerne skulle være fantastiske med deres bjergrige omgivelser.

Udflugter

Selvom området kan virke lidt afsides, giver Cataloniens veludbyggede vejnet gode muligheder for éndagsudflugter til andre dele af provinsen. Nedennævnte seværdigheder kan alle nås på mindre end 2 timer i bil.

Penedés Wine district

Distance: 1-1½ timer i bil
Et af Spaniens bedste vindistrikter er beliggende mellem Urgell og Barcelona. Hvis vin har din interesse, kan du med lethed bruge en dag på at udforske de mange vingårde og smage på de gode produkter. Med børn kan et besøg på Codórniu godset anbefalers, da rundturen inkluderer en tur i et mini-tog i de 40 km. underjordiske vinkældre, hvor vinene modnes inden de påfyldes flasker.Tarragona/Port Aventura

Distance: 1½-2 timer i bil
Hvis du er interesseret i romersk historie, er Tarragona virkelig et besøg værd. Der er mange velbevarede seværdigheder, blandt andet et amfi-teater og en aquadukt. Hvis børnene skal bestemme, vil det nok i højere grad være de flotte strande på Costa Daurada eller endnu bedre en dag i Universal Studios Port Aventura der trækker.

Barcelona

Distance: 1½-2 timer i bil
Barcelona er uden diskussion også et besøg værd, hvad end din interesse er kunst, kultur, sport, arkitektur eller blot at nyde en dag i en pulserende storby. Og efter en hektisk dag i storbyen nyder man endnu mere dagen derpå i sit fredelige landhus omgivet natur og med en forfriskende swimmingpool i baghaven.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.