Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia Tor de Dant - Costa Brava-Girona

Antal personer: 34
Ekstra opredninger: 8

Antal værelser: 17
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 11
3-personers værelser: 4
4-personers værelser: 2
Bolignummer: 10-35564
Størrelse (m²): 1100

Enkeltsenge: 16
Dobbeltsenge: 13
Badeværelser: 10
Badeværelser ensuite: 6
Pris per uge (€): 4.120 - 6.480
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Kæmpe feriebolig med plads til den helt store feriegruppe

Feriehuset Masia Tor de Dant ligger på en lille bakke omgivet af skov og med Banyoles søen som kan skimtes nedenfor. De naturrige omgivelser og den meget store ejendom, gør det til et fredeligt og privat sted for din ferie. Huset er en meget stor feriebolig af høj standard og med egen swimmingpool.

Ferieboligens beliggenhed giver glimrende mulighed for at lave udflugter til de mange interessante steder i denne del af Catalonien, herunder de forskellige Dalí seværdigheder, regionshovedstaden Girona med sin meget spændende historie og meget livlige bymidte, Costa Brava naturligvis, og i den anden retning er naturparkerne fremragende til udendørs oplevelser.

Fra vejen, som i afstand følger bredden af Banyoles søen, drejer man til højre og kører op ad bakke gennem en lille skov, indtil du ankommer til den imponerende indkørsel foran huset. Huset har to bygninger, hovedbygningen samt en sidebygning også kaldet masover. Nedenfor bygningerne ligger det store poolområde med liggestole perfekt til solbadning eller en svømmetur, eller hvis du foretrækker skygge, kan du nyde livet på den meget store terrasse et niveau over poolområdet.

Masover (4 soveværelser):
Du har adgang til Masover-bygningen direkte fra terrassen. Du kommer ind i den store fællesstue med spisehjørne med et stort spisebord, åbent køkken med kogeplader, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Desuden er der en stue med TV og pejs, og der er et toilet som kan bruges ovenpå og fra terrassen.

Nedenunder finder du soveværelserne, forbundet med en lang gang. Der er fire rummelige tre-sengs værelser, alle med en dobbeltseng, en enkeltseng og badeværelser ensuite. De tykke mure holder værelserne dejligt kølige om sommeren. I den anden ende af gangen, er der direkte udgang til pool-området.

Tor de Dant A (10 soveværelser):
Hovedbygningen har to sammenhængende dele. Den første del har en hyggelig gårdhave med blomsterbed og terrassebord og stole. Gennem entreen træder du ind i et fællesrum med en pejs i det ene hjørne og køkken med mange antikke detaljer for eksempel stenvask  og moderne bekvemmeligheder, eksempelvis opvaskemaskine og mikroovn. Hele Feriehuset er af høj standard og samtidig meget historisk og autentisk.

Fra køkkenet har du adgang til en stor spisestue, og herfra tre trin op, finder du tre dobbeltværelser, et med mange autentiske detaljer og dobbeltseng, et med to enkeltsenge og endelig et værelse med dobbeltseng og en lille balkon med en fantastisk udsigt. Der er desuden et badeværelse. I den anden retning fra spisestuen er der en stue med et toilet, og også et ekstra køleskab med fryser. Desuden er der adgang til et meget stort dobbeltværelse med to dobbeltsenge og et badeværelse ensuite, et andet dobbeltværelse med bad og et tredje dobbeltværelse med dobbeltseng.

På første sal, hvor der er der er flot med meget højt til loftet, er der en meget rummelig stue med forskellige siddezoner, nogle med udsigt og en med sofaer, tv og stereoanlæg. Der er fire soveværelser: Et stort dobbeltværelse med bad ensuite og en meget flot udsigt, et dobbeltværelse med to enkeltsenge, et lille dobbeltværelse med 2 enkeltsenge og et badeværelse med badekar.

Tor de Dant B (3 soveværelser):
Fra Tor de Dant A, fører en meget smuk stentrappe ned til Tor de Dant B. Da huset er beliggende på en bakkeskråning, er denne del er faktisk også i grundplan, men i niveau med poolområdet.

Først passerer du et stort dobbeltværelse med et badeværelse med brusekabine. Derefter træder du ind i en stue med sofahjørne med TV og åbent køkken med opvaskemaskine, ovn, mikroovn, kogeplader, køleskab og fryser. Et par trin oppe finder du et andet fællesområde med spisebord og adgang til et badeværelse og to dobbeltværelser med dobbeltsenge.

Fra denne del af ferienoligem er der udgang til en hyggelig terrasse med oliventræer og en meget flot udsigt. Der er også en grill. Huset har masser af aktiviteter for eksempel er en fodboldbane, bordtennis og WiFi-intenet.

Omgivelser
Hele ejendommen omfatter 15,000 m2, hvilket gør, at ejendommen er helt privat. Huset er omgivet af oliven-og frugttræer og der er en masse af hyggelige hjørner, til afslapning, enten i solen og skyggen som man foretrækker. Desuden er der pool- og terrasseområde, som er perfekt til fælles samvær og spisning selv for store grupper.

 
Byen Banyoles er kun 4 km. væk, og på 20 minutter kan du være i Girona, som er en fantastisk by og den regionale hovedstad. Områdets gode veje giver nem adgang til nationalparkerne inde i landet og til Costa Bravas strande i den anden retning.

Der er en masse sports-kultur-og gourmet oplevelser i området, og hvis du ønsker at prøve en typisk catalansk middag i huset, samarbejder vi med kokkene Rosa og Carlos, der kan bestilles til at komme og lave en middag.


Faciliteter i feriehuset Tor de Dant:


- 17 soveværelser (13 dobbeltsenge og 16 enkeltsenge)
- 16 badeværelser (11 ensuite)
- 3 køkkener (alle med køleskabe, opvaskemaskiner og mikrobølgeovne)
- Swimmingpool (indhegnet)
- WIFI Internet
- Adskillige terrasser og grill
- Bordtennis
- Fodboldbane
- Vaskemaskine og tørretumbler

Lejligheder i Barcelona eller bare et besøg
Fordelen ved geografi i Catalonien er, at Barcelona er beliggende i midten. Du kan nå Barcelona i 1-1 ½ time fra de fleste af vores feriehuse, så det er nemt at besøge byen under dit ophold. Hertil kommer, vælger mange at kombinere et ophold i landet side med en lejlighed i Barcelona før eller efter den ferie i en af vores spanske villaer.
Lejligheder i Barcelona

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Fodbold, Bordfodbold, Bordtennis, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (55m2 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 120
  • Barcelona: 110
  • Costa Brava: 35
  • Girona: 15
  • Placa Catalunya: 110
  • Offentlig transport: 1
  • Restaurant: 2
  • Supermarked: 4
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-09-162017-11-024.820-
2017-11-032017-12-214.120-
2017-12-222018-01-025.320-
2018-01-032018-03-304.120-
2018-03-312018-06-164.830-
2018-06-172018-06-245.330-
2018-07-022018-07-075.330-
2018-07-082018-08-256.480-
2018-08-262018-09-155.330-
2018-09-162018-11-024.830-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.