Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Alerny - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 8
Ekstra opredninger: 6

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-35981
Størrelse (m²): 275

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 3
Badeværelser: 4
Badeværelser ensuite: 4
Pris per uge (€): 1.400 - 1.900
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (4km):

Casa Alerny er en vin- og olivengård fra det 15. århundrede, der nu er omdannet til feriebolig med swimmingpool som kan rumme fra 8-14 personer. De omkringliggende vin og oliven marker dyrkes fortsat af den venlige familie Cedo, der nu er bosat i storbyen Barcelona. Den scenariske udsigt til vinmarker, oliventræ og de imponerende bjerge La Serra de Llaberia kan nydes fra husets store forrygende terrasse og fra husets swimmingpoolområde. Huset ligger tilbagetrukket, ligesom på toppen, af landsbyen La Serra D´Almos, der ligger bare 600 meter fra Casa Alerny.

Huset har 4 soveværelser med egne badeværelser i på husets primære etage, som er inkluderet i prisen. Derudover er der 3 yderligere soveværelser og 2 badeværelser på den øvre etage, som kan tilkøbes, hvis man er mere end 8 personer. Pris per ekstra dobbeltværelse er 225 Euros/uge.

Huset er hvidkalket og en traditionel ældre vin og oliven gård. I huset er en særdeles charmerende indgang, der leder op til husets store primære etage. Her er 4 dobbeltværelser, hvoraf de 3 har badeværelse ensuite, en gigantisk åben stue og spisestue i et, det store køkken alrum og husets meget store terrasse med BBQ og bordtennis. Indretningen er typisk spansk og bidrager fint til den autentiske stemning. Fra terrassen er der en trappe ned til det dejlige poolområde, hvor man kan slappe af i liggestolene og børnene lege.

På husets øverste etage er endnu 3 værelser, hvorfor det er muligt at udvide kapaciteten med op til maksimum 14 personer. Læs nærmere under husets pris.

 • Vin og olivengård omdannet til feriebolig I gåafstand til lille landsby med bager (supermarked 4 km.)
 • 4 soveværelser + 3 ekstra soveværelser mulige (225 Euro/uge/dobbeltværelse)
 • 4 badeværelser
 • Swimmingpool
 • Bordtennis
 • 27 km. Til standen
 • Fantastisk malerisk udsigt.
 • WIFI Internet

Familiens olivenolie produceres fortsat (bare ikke på gården). Olivenolie fra Casa Alerny er en Ekstra Jomfru olivenolie., som defineres med betegnelsen "Siurana". Det vil sige, den har en officiel oprindelsesgaranti. Familiens oliven er af typen kaldet Arbequina, der dyrkes i områder med et middelhavsklima.


Kombiner dit ophold på landet med nogle dage i Barcelona

Mange af vores gæster vælger at kombinere opholdet i på landet med nogle dage i Barcelona før eller efter. Derfor har vi gjort en indsats for at finde nogle centralt beliggende lejligheder af god kvalitet. For store grupper kan vi enten tilbyde en meget stor lejlighed, eller flere lejligheder i samme bygning med fælles tagterrasse.

Du kan se vores lejligheder her: Feriebolig i Barcelona

Faciliteter:

Aktiviteter: Bordtennis, Internet, TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (8x4 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 155
 • Tarragona: 61
 • Offentlig transport: 4
 • Restaurant: 0,6
 • Supermarked: 4
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-092017-04-071.490600
2017-04-082017-04-231.900-
2017-04-242017-06-301.500600
2017-07-012017-07-211.590-
2017-07-222017-08-271.900-
2017-08-282017-12-221.400600
2018-03-232018-04-081.500600

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.