Feriehuset

Masia Salto

(10064)

Central Catalonien & Solsonés

Hvis du ønsker at bo i et hus af meget høj standard og med faciliteter som gør det anderledes fra alle andre huse, er Masia Salto er det oplagte valg.

Huset er beliggende som sidste hus i en lille landsby, med terrasse og poolområdet vendt med udsigt over markerne og med Pyrenæerne som den smukke baggrund. En solnedgang over Pyrenæerne med et glas vin eller en kop kaffe er indbegrebet af afslappende og autentisk ferie.

Husets i alt 8 værelser er fordelt i de to dele af huset, som alle har eget køkken og fællesrum med sofahjørne (TV – DVD) og spiseplads. På denne måde giver huset de perfekte rammer for at være sammen, men også mulighed for privatliv, hvis man har brug for et pusterum, efter en aktiv dag. Alle værelser er istandsat med respekt for husets oprindelige stil. Værelser har nu en meget flot standard og med kreative løsninger for lysindfald.

Den største del med 5 soveværelser er beliggende i første sals niveau i hovedbygningen. Der er kapacitet til 12 personer, fordelt i 3 dobbeltværelser (2 med dobbeltsenge) og 2 tresengsværelser. Fire af soveværelserne har badeværelser ensuite, og det femte værelse har også et badeværelse, men ikke ensuite. Der er køkken og fællesrum med TV og DVD.

Nedenfor i grundplan og med stor terrasse foran, er der blevet indrettet en suite med pladst til 3-5 personer. Det har et soveværelse med tre senge, et handicaptilpasset badeværelse og i den rummelige stue er der en dobbelt sovesofa (1,50 meter). Suiten har desuden et lille køkken.

Ad den næste indgang kommer man ind i den tredje del af bygningen. I stueetagen er der en stor TV-stue med wide screen, og et aktivitetsrum med bordtennis og bordfodbold.

På første sal er der fire soveværelser, køkken og fælles rum med TV og DVD. Der er 3 smukke dobbeltværelser, 2 med dobbeltsenge, og et herligt værelse med fire senge, perfekt, hvis for eksempel børnene gerne vil sove sammen. Et værelse har badeværelse ensuite, og de tre andre deler to ekstra badeværelser. Denne del har også direkte adgang til første sal terrasse med en fantastisk udsigt.

Swimmingpool området er helt specielt. Swimmingpoolen minder om en sø, da den er lavet med en hel ny teknologi, hvor man helt undgår at bruge klor og andre stoffer til at rense vandet. Planterne i kanten fjerner næringsstofferne og en pumpe som hele tiden pumper vandet op så det risler ned gennem et lag af sten i den ene vandkant gør, at alle urenheder på den måde filtreres væk. Det giver helt rent og klart vand, en genial måde at udnytte naturens egne processer.

Swimmingpoolen, som er i alt 84m2 stor, er opdelt i to dele. En lav del, perfekt til små børn og en del, perfekt til svømning. Pool-området er beskyttet af et hegn, så de små børn ikke kan komme i nærheden af poolen uden opsyn.

De rummelige udendørs areal omkring huset med vinranker og forskellige hyggekroge, har en stor terrasse med udekøkken og grill og en græsplæne foran. Der er også en legeplads til børnene. Til sommer, vil et hjørne af marken ved siden af huset blive lavet om til en fodboldbane.


+Velværerum
Mod ekstrabetaling (til dækning af omkostningerne) har huset et unikt velvære-rum med en stor spa med udsigt over landskabet gennem et stort panoramavindue. Der er et "sten-massage bassin". Det er en koldtvandsbassin, hvor de runde sten på bunden masserer dine fødder, mens du går igennem. I den anden ende af rummet er der en anordning til koldt brusebad inden man går i sauna. Velværerummet har et tillæg på 100€ for 3 timer. Der er rigeligt plads til alle.  


Gode tips fra ejerne
Husets søde ejere Josep og hans konebor i en lejlighed i forbindelse med huset. De er vant til at have gæster i huset, og respekterer jeres privatliv, men er til rådighed for spørgsmål og gode råd. Alle faciliteter er til rådighed eksklusivt for jer. 

Nærområdet:
Kun 5 minutters gang fra huset er der desuden landsbyens sportsplads. Her kan man spille fodbold, håndbold, basketball eller tage en tenniskamp.

Der er også et bageri i landsbyen. Så de morgenfriske kan hente croissanter og brød og forberede morgenmaden til syvsoverne. Der er desuden en restaurant med en populær og billig frokostmenu. Ejerne sælger økologisk kød, og har endda en lille chokoladebutik. Masia Salto er virkelig en fremragende base for din ferie i det smukke Catalonien.



Faciliteter:

- 8 soveværelser (5 dobbeltværelser og 3 tresengsværelser)
- Yderligere 5 ekstrasenge mulige mod tillæg
- 9 badeværelser (5 af dem ensuite)
- 2 forskellige køkkener
- 2 forskellige fælles rum med sofa hjørner og spiseområder (+tv/dvd)
- Aktivitetsrum med bordtennis og bordfodbold
- TV-stue med storskærm og dvd til at se film sammen
- Mod tillæg: Velværerum med spa, sauna, bruser og stenmassage-bassin (TILLÆG: 100€ / 2 timer)
- Swimmingpool - Meget speciel
- 2 terrasser
- Grill
- Udendørs køkken
- Legeplads
- Fodboldbane
- Fredelige omgivelser
- Bageri og sportsplads i gåafstand


Ønsker du at kombinere dit ophold med nogle dage i storbyen Barcelona?
Alle vores feriehuse er beliggende 1-1 1/2 times kørsel fra Barcelona. De fleste af vores gæster besøger derfor storbyen, under deres ophold i Catalonien. Flere og flere vælger dog at lave et kombineret ophold, så I bor i Barcelona nogen dage før eller efter opholdet i et feriehus.

Vi har derfor fået er bredt udvalg af ferieboliger i Barcelona, således at vi kan hjælpe med at kombinere jeres ferie bedst muligt. http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=e




Masia Salto

19 Personer

5 Mulige ekstra opredninger

8 Soveværelser i alt

5 Dobbeltværelser

3 3-personers værelser

500 (m2)

8 Badeværelser

5 Badeværelser ensuite


Se grundplanstegning

Download PDF

Faciliteter i huset og området

Se om huset har alle de faciliteter som i ønsker

Privat have
Terrasse (privat)
Balkon
Fransk altan
BBQ
Privat udendørs pool
Swimmingpool indhegnet
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Komfur
Mikroovn
Køleskab
Ekstra køleskab
Fryser
Kaffemaskine
Juicepresser
Brødrister
Babystol
Vugge
TV (med normale kanaler)
Dvd
WIFI-Internet
Bordtennis
Bordfodbold
Fodboldbane
Fodgolf-bane (privat)
Legeplads gynger
Mindre landsby i gåafstand
PADEL ved ferieboligen (delt/privat)


Inkluderet i prisen

Håndklæder til badeværelse
Sengetøj
Elektricitet
Vand
Slutrengøring
Moms og spanske skatter


Pool (Udendørs)

Længde11
Bredde5
Mindste dybde50
Maksimal dybde170
Stige
Indhegnet
Opvarmet


Afstande

Nærmeste supermarked10 km
Nærmeste restaurant300 metros
Afstand til nærmeste bager0.3
Nærmeste busstop (med bus til større by)10
Nærmeste togstation (lokaltog)51
Nærmeste togstation (Højhastighedstog-AVE)115
Nærmeste offentlige internetadgang10
Afstand til nærmeste strand110
Afstand til nærmeste landsby6 Km
Afstand til Barcelona115
Afstand til Girona130
Afstand til Banyoles130
Afstand til Figueres (Museo Teatro Dalí)139
Afstand til Tarragona165
Afstand til Vilafranca del Penedés107
Afstand til Vic60
Afstand til Solsona34
Afstand til Berga10
Afstand til Andorra la Vella105
Afstand til den franske grænse100
Afstand til Barcelona Lufthavn100
Afstand til Girona Lufthavn120
Afstand til Reus Lufthavn170
Se priser efter sæson

Kalender

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Ankomstdato

Afrejsedato

Dato ledig og mulig som skiftedag
Dato ledig men ikke mulig som skiftedag
Datoen desværre optaget
Dato præ-reserveret og er derfor ikke ledig de næste 48 timer

Din bestilling

Vælg dine feriedage - Se om huset er ledigt - og Se din pris

Licensnummer PCC-000552 y PCC-000581

Ankomstdato
Afrejsedato
Antal voksne 16 år+
Antal børn 3-15 år
Antal babyer 0-2 år
Pris i alt

Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle Anmeldelser af feriehuset.

Skriv en bedømmelse