Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia Salto - Central Catalonia

Antal personer: 22
Ekstra opredninger: 5

Antal værelser: 9
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 6
3-personers værelser: 2
4-personers værelser: 1
Bolignummer: 07-39016
Størrelse (m²): 400

Enkeltsenge: 12
Dobbeltsenge: 4
Badeværelser: 9
Badeværelser ensuite: 5
Pris per uge (€): 2.700 - 3.230
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (7km):

Hvis du ønsker at bo i et hus af meget høj standard og med faciliteter som gør det anderledes fra alle andre huse, er Masia Salto er det oplagte valg.

Huset er beliggende som sidste hus i en lille landsby, med terrasse og poolområdet vendt med udsigt over markerne og med Pyrenæerne som den smukke baggrund. En solnedgang over Pyrenæerne med et glas vin eller en kop kaffe er indbegrebet af afslappende og autentisk ferie.

Husets i alt 9 værelser er fordelt i de to dele af huset, som alle har eget køkken og fællesrum med sofahjørne (TV – DVD) og spiseplads. På denne måde giver huset de perfekte rammer for at være sammen, men også mulighed for privatliv, hvis man har brug for et pusterum, efter en aktiv dag. Alle værelser er istandsat med respekt for husets oprindelige stil. Værelser har nu en meget flot standard og med kreative løsninger for lysindfald.

Den største del med 5 soveværelser er beliggende i første sals niveau i hovedbygningen. Der er kapacitet til 12 personer, fordelt i 3 dobbeltværelser (2 med dobbeltsenge) og 2 tresengsværelser. Fire af soveværelserne har badeværelser ensuite, og det femte værelse har også et badeværelse, men ikke ensuite. Der er køkken og fællesrum med TV og DVD.

Nedenfor i grundplan og med stor terrasse foran, er der blevet indrettet en suite med pladst til 3-5 personer. Det har et soveværelse med tre senge, et handicaptilpasset badeværelse og i den rummelige stue er der en dobbelt sovesofa (1,50 meter). Suiten har desuden et lille køkken.

I sidebygningen er stueetagen udstyret med alle tænkelige faciliteter. Der er et massagerum, som, hvis man ønsker det, er det muligt at bestille massage hos en uddannet massør (2013-pris 30 Euro/time)

Ad den næste indgang kommer man ind i den tredje del af bygningen. I stueetagen er der en stor TV-stue med wide screen, og et aktivitetsrum med bordtennis og bordfodbold.

På første sal er der fire soveværelser, køkken og fælles rum med TV og DVD. Der er 3 smukke dobbeltværelser, 2 med dobbeltsenge, og et herligt værelse med fire senge, perfekt, hvis for eksempel børnene gerne vil sove sammen. Et værelse har badeværelse ensuite, og de tre andre deler to ekstra badeværelser. Denne del har også direkte adgang til første sal terrasse med en fantastisk udsigt.

Swimmingpool området er helt specielt. Swimmingpoolen minder om en sø, da den er lavet med en hel ny teknologi, hvor man helt undgår at bruge klor og andre stoffer til at rense vandet. Planterne i kanten fjerner næringsstofferne og en pumpe som hele tiden pumper vandet op så det risler ned gennem et lag af sten i den ene vandkant gør, at alle urenheder på den måde filtreres væk. Det giver helt rent og klart vand, en genial måde at udnytte naturens egne processer.

Swimmingpoolen, som er i alt 84m2 stor, er opdelt i to dele. En lav del, perfekt til små børn og en del, perfekt til svømning. Pool-området er beskyttet af et hegn, så de små børn ikke kan komme i nærheden af poolen uden opsyn.

De rummelige udendørs areal omkring huset med vinranker og forskellige hyggekroge, har en stor terrasse med udekøkken og grill og en græsplæne foran. Der er også en legeplads til børnene. Til sommer, vil et hjørne af marken ved siden af huset blive lavet om til en fodboldbane.


+Velværerum
Mod ekstrabetaling (til dækning af omkostningerne) har huset et unikt velvære-rum med en stor spa med udsigt over landskabet gennem et stort panoramavindue. Der er et "sten-massage bassin". Det er en koldtvandsbassin, hvor de runde sten på bunden masserer dine fødder, mens du går igennem. I den anden ende af rummet er der en anordning til koldt brusebad inden man går i sauna. Velværerummet har et tillæg på 100€ for 2 timer. Der er rigeligt plads til alle.  


Gode tips fra ejerne
Husets søde ejere Josep og hans konebor i en lejlighed i forbindelse med huset. De er vant til at have gæster i huset, og respekterer jeres privatliv, men er til rådighed for spørgsmål og gode råd. Alle faciliteter er til rådighed eksklusivt for jer. 

Nærområdet:
Kun 5 minutters gang fra huset er der desuden landsbyens sportsplads. Her kan man spille fodbold, håndbold, basketball eller tage en tenniskamp.

Der er også et bageri i landsbyen. Så de morgenfriske kan hente croissanter og brød og forberede morgenmaden til syvsoverne. Masia Salto er virkelig en fremragende base for din ferie i det smukke Catalonien.Faciliteter:

- 9 soveværelser (4 dobbeltværelser, 4 tresengsværelser og 1 firesengsværelse)
- Yderligere 5 ekstrasenge mulige mod tillæg
- 9 badeværelser (5 af dem ensuite)
- 2 forskellige køkkener
- 2 forskellige fælles rum med sofa hjørner og spiseområder (+tv/dvd)
- Aktivitetsrum med bordtennis og bordfodbold
- TV-stue med storskærm og dvd til at se film sammen
- Mod tillæg: Velværerum med spa, sauna, bruser og stenmassage-bassin (TILLÆG: 100€ / 2 timer)
- Swimmingpool - Meget speciel
- 2 terrasser
- Grill
- Udendørs køkken
- Legeplads
- Fodboldbane
- Fredelige omgivelser
- Bageri og sportsplads i gåafstand


Ønsker du at kombinere dit ophold med nogle dage i storbyen Barcelona?
Alle vores feriehuse er beliggende 1-1 1/2 times kørsel fra Barcelona. De fleste af vores gæster besøger derfor storbyen, under deres ophold i Catalonien. Flere og flere vælger dog at lave et kombineret ophold, så I bor i Barcelona nogen dage før eller efter opholdet i et feriehus.

Vi har derfor fået er bredt udvalg af ferieboliger i Barcelona, således at vi kan hjælpe med at kombinere jeres ferie bedst muligt. http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=e
Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (0,5 km), Mulighed for golf ( km), Fodbold, Bordfodbold, Bordtennis, Internet, Der kan besøges bondegårdsdyr hos husejeren, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (86 m2) , Privat indendørs opvarmet pool (10 m2), BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 125
  • Barcelona: 110
  • Costa Brava: 120
  • Girona: 70
  • Vic: 45
  • Offentlig transport: 0,1
  • Restaurant: 0,1
  • Supermarked: 7
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-122016-12-182.7901.360
2017-01-022017-02-262.7001.250
2017-02-272017-05-282.7001.360
2017-05-292017-06-183.0001.470
2017-06-192017-07-303.090-
2017-07-312017-08-133.230-
2017-08-142017-09-113.060-
2017-09-122017-12-172.8001.360
2018-01-032018-02-252.7001.250
2018-02-262018-05-272.7001.360

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Central Catalonia er stedet hvor "eventyret" om Sydens Feriehuse begyndte. Vi var lidt sent ude med at booke hus, og husene i vores umiddelbare fokusområder tættere ved Costa Brava og Barcelona var optagede så vi endte i Central Catalonien... Og siden da har det været vores absolutte førstevalg. Regionen er det perfekte udgangspunkt for en ferie i Catalonien, i behagelig afstand fra masseturisme og alligevel kun godt en times kørsel fra både Pyrenæerne og Barcelona.

Central Catalonien er beliggende hvor Llobregat-floden baner sig vej fra Pyrenæerne ned mod Barcelona. Regionen er ikke over-befolket og i de små byer og landsbyer, blender man ind med lokalbefolkningen, når man er på indkøb eller på marked. Regionen er ideel for familier eller grupper som vil have en autentisk ferie med mange indtryk.

Vigtigst er dog, at regionen, har vi fundet ud af, har rigtig mange dejlige feriehuse, som er nænsomt vedligeholdt af ejerne, som oftest har haft huset i familiens besiddelser i mange generationer. Tidligere, i en tid hvor et landbrug behøvede meget mere arbejdskraft, husede de landarbejdere, nu er de ombygget til autentiske men moderne feriehuse. Vores egen oplevelse er, at på trods af de mange aktivitetsmuligheder, gik dagen tit med leg, badning og afslapning i huset og pludselig var det aften og tid til en god bøf på grillen og et glas rødvin på terrassen. 

Landskabet her for foden af Pyrenæerne er præget af bakker og mindre klippeformationer, små vandløb, marker og skov. Fra noget nær ethvert punkt i regionen har man en fantastisk udsigt til Pyrenæerne, som rejser sig i horisonten. I regionen er der gode muligheder for udendørsaktiviteter som vandring, cykling, kanosejlads, rafting eller måske et besøg på en bondegård. For de kulinarisk- og vininteressede er der flere områder med vingårde og flere michelin restauranter. Læs eventuelt mere under aktiviteter. http://sydensferiehuse.dk/activities.html

Central Catalonien er beliggende i 400-800 meters højde og har mere end 300 solskinsdage om årdet. Hvis du besøger regionen forår eller efterår, vil de fleste dage være behagelige med fra 18 til 25 grader. Om sommeren stiger dagstemperaturen til fra 25 grader op til 35 grader på de varmeste dage. Varmen er tør og derfor langt mere behagelig end tættere ved kysten og især i Barcelona. Du kan spise alle måltider ude, dog vil det oftest være mest behageligt at spise på på de overdækkede terrasser. Husenes stenmure og flisegulve sikrer en behagelig temperatur indendørs.

 

 

Byer og landsbyer
De fleste af byerne er beliggende ved bredden af Llobregat floden. Regionshovedstaden Berga er utroligt smukt beliggende netop dér hvor Pyrenæerne rejser sig og Llobregat flodens løb bliver snævrere. Byen har et antikt bycentrum og en livlig rambla. Det er også her at man kan finder store supermarkeder og et udvalg af cafeer og restauranter.Fra Berga i retning mod Barcelona ligger mindre byer som perler på en snort langs Llobregat floden. Gironella, Puig Reig and Navás er alle byer med masser af butikker, mindre supermarkeder, nogle restauranter og ugentlig markedsdag. Husk siestaen!

 

 

Restauranter
Da der er et begrænset antal turister i området, er du sikret en autentisk oplevelse på områdets restauranter. I samarbejde med det lokale turistbureau er vi ved at udarbejde en liste over restauranterne i området. 

Som alternativ har vi udarbejdet to andre muligheder for en kulinarisk oplevelse i området. Hvis du vil nyde en gourmetmiddag i smukke omgivelser på landet, er Els Casals som netop er blevet tildelt en Michelin stjerne et besøg værd. Du kan besøge restauranten på egen hånd eller deltage i vores "En aften på Els Casals", som er specielt designet til at give børnefamilier mulighed for også at få en gourmet oplevelse. Aftenen indledes således med besøg på familiens gård og der laves en børnemenu til mindre børn.

Vores andet alternativ er "kok i huset", hvor en dygtig ung kok tilbereder en fem-retters gourmet middag i feriehuset. Også et virkeligt godt alternativ for børnefamilier.

Aktiviteter
Som afveksling til afslapning i feriehuset, byder regionen på masser af aktivitetsmuligheder for alle aldersgrupper. For de aktive byder området på vandring, cykling, kano/kajaksejlads og mere avancerede som muligheder som Quads (4-hjulede motorcykler) og Segways. Der er desuden mulighed for rafting og om vinteren skisport i Pyrenæerne. For rideinteresserede er der flere muligheder for lettere eller mere udfordrende halv- og heldags ture. I Pyrenæerne findes desuden nogen af Europas smukkeste golfbaner.

Mange af aktiviteterne er børnevenlige. Derudover er vi i gang med at lave forskellige ture særligt tilpasset familier, f.eks. bondegårdsbesøg, veterantogstur, pony-ridning samt ovennævnte aktivteter på børnevenlige ruter.  

Af mindre fysisk krævende aktiviteter kan vi anbefale et besøg på  en vingård, en aften med en gourmet-kok i huset, eller hvad med et besøg på den lokale Michelinstjerne restaurant. Vi er desuden ved at udarbejde en liste over området restauranter.

Læs mere i vores aktivitetskatalog: http://sydensferiehuse.dk/activities.html

Udflugter
Desuden gør områdets beliggenhed centralt i Catalonien, at det er muligt at tage på éndages udflugter til mange spændende byer, seværdigheder og museer rundt omkring i Catalonien.  

 

 

Vic
Distance: ca. 45 minutter i bil
Vic er en af regionshovedstæderne i Catalonien og har et af de smukkeste antikke bycentre med en masse forretninger. Samtidig er den centrum for områdets livlige handelsliv. På tirsdage og lørdage giver markedsdagen på torvet samt enkelte tilstødende gader ekstra liv.


 

Penedes Vindistriktet

Afstand: 45 min. – 1 time med bil.

Penedes er et af de fineste vindistrikter i Spanien og ligger mellem Urgell og Barcelona. Man kan sagtens bruge en dag på at besøge vingårde og smage de fremragende produkter. For børn er rundturen på Codórniu gården anbefalelsesværdig, da den inkluderer en jernbanetur gennem40 km. underjordiske vinkældre, hvor vinen modnes inde aftapningen.

.

Barcelona

Afstand: 1-1½ time med bil.

Barcelona er naturligvis et oplagt mål for en heldagsudflugt, uanset om man interesserer sig for kunst, sport, kultur, arkitektur eller blot vil nyde en dag i en storby, er Barcelona er virkelig et besøg værd. Efter en dag i den myldrende storby vil du endnu mere nyde den følgende dag i rolige omgivelser ved din swimmingpool i husets landlige omgivelser.

 

Costa Brava, Girona and Museo Teatro Dalí

Afstand: 2-2½ time med bil

Hvis du har lyst til en dag i Costa Brava området, er der flere steder undervejs, der er et besøg værd. Hvis du kan lide Salvador Dali, er det værd at lægge vejen om ad Figueras, hvor du finder det særprægede Dali-museum, der er indrettet i et tidligere teater.

Alternativt kunne du besøge hans slot i nærheden af Girona. Selve byen Girona er også et besøg værd og Costa Bravas strande er smukke, om end med lidt trængsel.

 

Tarragona/Port Aventura

Afstand: 2-2½ time med bil

Hvis du interesserer dig for romersk historie er Tarragona området virkelig et besøg værd. Her finder man et velbevaret romersk amfiteater, akvadukter og meget mere. Hvis du vil glæde børnene kan de flotte strande på Costa Daurada anbefales – eller endnu bedre: en dag på Universal filmstudierne, Port Aventura.

 

Skisport

Afstand: 45 min. – 1 time med bil.

Hvis du er i Central catalonien om vinteren, kan man med fordel kombinere nogle dage på ski med et besøg i Barcelona på den samme ferie. Det store skisportscenter, La Molina, er mindre end en times kørsel væk og i den anden retning kan man nå Barcelona på mindre end 1½ time.

 

Hvordan kommer jeg dertil ?

Med bil er det ret let at komme til Central Catalonien, da C16/E9 (Barcelona-Andorra) går tværs gennem området og er nu blevet udvidet til motorvej. Med offentlig transport er der direkte hurtigbusser fra Barcelona med stop i alle ovennævnte byer. Imidlertid er flertallet af vore huse beliggende i landområder, hvorfor det er tilrådeligt at leje en bil.

 

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.