Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa del Aquitecto - Plana de Vic

Antal personer: 6
Ekstra opredninger: 0

Antal værelser: 3
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 3
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 09-39280
Størrelse (m²): 180

Enkeltsenge: 0
Dobbeltsenge: 0
Badeværelser: 3
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 990 - 1.890
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (1km):

I en lille by, 58 km. Fra Barcelona, ligger en meget unik feriebolig, som har været brugt som location i flere fotosessions til modebladene fra Barcelona og i Tv-reklamer. Overraskelsen over den verden der åbner sig, bliver ikke mindre af, at husets facade mod gaden i den lille landsby, er nænsomt renoveret i den autentiske stil, så den super moderne indretning virker ekstra overraskende!   

Det er ikke uden grund af Casa del Arquitecto bruges i fjernsynsreklamer og som location for modeoptagelser. Huset på 180 m2 består af 3 etager der alle, mere eller mindre, er helt åbne. Således er der f.eks. mere sovezoner end egentlige soveværelser og det samme gælder for badeværelserne. I stuen åbnes der op til en drøm af en 34m2 terrasse og i haven er et spa, hvor I kan køle af på de varme sommerdage.

Der er 2 sovezoner på 1 sal og 1 på 2 sal. Samtlige sovezoner har egen bade og toilet zone. Alle zoner er åbne men man kan ved hjælp af tunge, mørke gardiner (der ellers er kørt helt ud til siden og nærmest er usynlige)  isolere og aflukke de enkelte zoner. Ideen skaber nogle store og smukke områder og et helt fantastisk leve miljø,

Huset har et uendeligt antal fascinerende detaljer, som badevandet der forsvinder i væggen, brusebadet, hvor man har mulighed for direkte udsigt over landskabet fra bruseren, glastrappetrinene, vaskesøjlen der nærmest forsvinder ind i væggen, det super moderne køkken og den meget gennemtænkte belysning.

Huset byder således på en unik mulighed for at bo en weekend, en uge eller mere i omgivelser, hvor nogle ambitiøse design ideer ikke er strandet på tegnebrættet eller som modeller, men er blevet til en herlig virkelighed.

Samtidig er husets beliggenhed perfekt til at udforske det kulturelle Catalonien. Barcelona ligger 58 km.  Fra huset, men den nærliggende regionshovedstad Vic, er ligeledes et besøg værd. Er man til Gaudis specielle arkitektur, kan man udover Barcelona, besøge det nye rigtig gode museum i byen Reus, eller man kan køre op og se Gaudis ”hemmelige park” i Pyrenæerne, der i sin tid blev sponsoreret af en lokal byggematador. Er man fascineret af surrealisme, er der en time til Costa Brava området, hvor Dalí trekanten bestående af hans slot i Puból, hans museum i Figueres, og hans private bopæl Cadaquez ligger - alle er et besøg værd.

 Naturreservatet El Montseny ligger få km. fra huset og blev i 1978 udnævnt af UNESCA (World Heritage) som ”Biosphere reserves”. I vil, ud over en enestående natur, her kunne gå nogle af de mange fantastiske vandreruter.

 

 • 180 m2. unik bolig
 • 34m2 terrasse
 • Have
 • Udendørs spa
 • 3 sovezoner med alle med egen badezoner
 • Køkken med alle moderne faciliteter
 • Gæstetoilet i stueetagen
 • Wi- Fi
Faciliteter:

Aktiviteter: Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine

Haveforhold: Privat have, Offentligt svømmebad (0,5 km), BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 185
 • Barcelona: 58
 • Girona: 89
 • Vic: 16
 • Offentlig transport: 0,5
 • Restaurant: 0,5
 • Supermarked: 0,5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2014-03-212014-05-31990-
2014-06-012014-06-291.290-
2014-06-302014-08-311.890-
2014-09-012014-12-20990-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Byen Vic, hovedstaden i regionen Osona, ligger ved bredden af floden Meder i umiddelbar nærhed af det imponerende Sau-resevoir. Det er en forholdsvis lille by med omkring 70.000 indbyggere som befinder sig midt på den slette som bærer byens navn. Plana del Vic betyder ordret Vic sletten.

En ferie med udgangspunkt i Vic tilbyder dig og din familie en perfekte base for en afslappende ferie  direkte i hjertet af Catalonien, Spanien.  Det er en meget hyggelig, kulturel og ikke særlig turistet by hvor du hurtigt vil føle dig hjemme . Byen ligger i særligt naturskønne omgivelser, men alligevel, selv om du vil bo mellem frodige grønne bakker og den autentiske catalonske landsbystemning er der stadig kun ca. 75 kilometer til Barcelonas pulserende storbyliv. Rejser du samme distance  i nordlig retning  vil du befinde dig midt i Pyrenæernes majestætiske skønhed.  Skulle du få lyst til en afslappende dag på stranden er det blot en små 100 kilometers køretur til kysten mod øst. Her kan du uden problemer finde både en lille rolig "uopdaget" strand eller en travl kilometer-lang sandstrand på Costa Brava med alle de muligheder for vandsport hjertet kan begære.  En ferie baseret i en bolig på  Plana del Vic er den perfekte løsning for dig der gerne vil holde alle muligheder åbne, eller blot ønsker at tage feriedagene en af gangen. Her kan du hver dag opleve forskellige sider af Cataloniens forskelligartede natur eller blot læne dig tilbage og falde ind i den catalanske hverdags varme rytmer.

Market in Vic

Marked i Vic

Byen Vic, med sin charmerende gamle bydel er et besøg værd. På tirsdage og lørdage er der et stort og livligt marked på Placa Major. Du kan også nyde det locale køkken på en af de mange restauranter, eller tage en guided rundtur gennem den gamle historiske bydel. På den centrale plads er der mange små butikker og cafeer.

I Vic finder du også: Museu Episcopal, med sin imponerende samling af romansk kunst. Samlingen Sala de Romanico har en fremragende udstilling af romanske døbefonde, og det gotiske galleri; Salas del Gotico´s unikke samling af altertavler er tilsvarende imponerende. Alle tre har fået tre stjerner (kan kraftigt anbefales) I Michelin Guiden.

Vic-sletten er helt omringet af bjerge:  Comarca bjergene til nord og Massif de Montseny til sydøst. Mens de bjergrige områder Les Guilleries og Mojanés afgrænser Vic-sletten til hennholdsvis øst og vest.

Hot air baloon 

Aktiviteter:

Der findes mange forskellige muligheder for aktiviteter bade for voksne og born. Rideture, vandreture, sejladser og endda en tur I en varmluftsballon hen over sletten. Ønsker du at planlægge dine aktiviter forud for din rejse er du velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelig med at få alle dine ønsker opfyldt.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.