Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Can Puignoll - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 11
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 1
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-39708
Størrelse (m²): 215

Enkeltsenge: 5
Dobbeltsenge: 3
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 5
Pris per uge (€): 1.700 - 2.200
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (6km):

Efter nogle kilometer på små snoede veje i det Toscana-lignende landskab med vinmarker så langt øjet rækker, dukker Can Puignol op på en lille bakketop for enden af en lille sidevej.

Fra det øjeblik du ankommer til ejendommen, mærker du roen og lyden af naturen, som vil gøre din ferie til en afslappende og afstressende oplevelse. I haven skimtes solstrålerne gennem de skyggegivende trækroner, og nedenfor lokker den azurblå swimmingpool omgivet af liggestole, og med en betagende udsigt over vinmarkerne.

Huset er fuldstændig istandsat og moderniseret til mindste detalje, og med respekt for den originale Catalanske byggestil. Det har nu plads til 11+2 personer.  Huset har en gennemtænkt struktur, hvor stueetagen er et stort åbent rum med et dejligt og moderne køkken med alle faciliteter, et stort spisebord og et område foran pejsen med sofaer og TV samt DVD. Der er desuden direkte adgang til den overdækkede terrasse med barbecue, hvilket er bekvemt fra køkkenet.

I stueetagen er der desuden et lille soveværelse med en enkeltseng og en køjeseng samt et badeværelse. De fire øvrige soveværelser befinder sig på første sal. Værelserne er rummelige og af høj standard med mange fine detaljer. De har desuden alle badeværelser ensuite.

Stående på terrassen kan du næsten føle brisen fra det nærliggende Middelhav, som kun er en kort køretur på 25 km. væk og endnu kortere i fugleflugtslinje. Det er således let at køre ned for at få lidt sand mellem tæerne eller måske besøge El Vendrell, hvor den i Catalonien meget berømte musiker og pacifist Pau Casals er æret med et spektakulært museum i hans hus. 

Børnene vil elske stedet med dets mange aktiviteter, for eksempel bordtennis og bordfodbold samt swimmingpoolen selvfølgelig. Da hele ejendommen strækker sig over 6000m2 er der masser af plads til leg og hvis de har lyst, er de velkomne til at besøge ejernes bondegård 1 km. fra huset.

Om aftenen kan man for eksempel nyde et glas af egnens vin, som kan købes direkte fra eget lager i husets vinkælder. Hvis man ønsker at prøve et lokalt måltid en dag, tilbyder ejerne desuden catering.

 

Faciliteter:

- 5 soveværelser (4 dobbelt og 1 triple) samt 2 ekstra senge mulig mod tillæg
- 5 badeværelser alle ensuite (det ene med vaskemaskine)
- Veludstyret køkken (opvaskemaskine, komfur, køleskab, kaffemaskine, brødrister osv.)
- Overdækket terrasse med grill
- Have og pool område med stor swimmingpool (6 x 12 meter)
- Private vinkælder
- Satellit-tv, musik, DVD
- Vaskemaskine og Tørretumbler
- Bordspil, Bordtennis og sandkasse til børn
- Børnesenge og høj stol
- Cykler
- Strand 25 km. væk
- Barcelona 50 minutter og Tarragona 30 minutter væk
- Festsal (mod tillæg)
- WIFI Internet

 

Lejligheder i Barcelona eller blot et besøg
Fordelen ved Cataloniens geografi er, at Barcelona ligger cirka i midten. De fleste af vores ferieboliger ligger derfor 1-1½ times kørsel fra Barcelona og I kan derfor let besøge byen under jeres ophold. Mange vælger desuden at kombinere et ophold på landet med en lejlighed i Barcelona før eller efter opholdet i et af vores spanske feriehuse.

http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=eFaciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (20 kmSant Jaume Domenys), Bordfodbold, Bordtennis, Internet, Der kan besøges bondegårdsdyr hos husejeren, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (72 (6 x 12) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 190
  • Barcelona: 78
  • Tarragona: 35
  • Offentlig internetadgang: 8
  • Offentlig transport: 8
  • Restaurant: 4
  • Supermarked: 8
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-302016-12-181.700760
2017-01-022017-06-181.900790
2017-06-192017-07-092.190-
2017-07-102017-09-032.200-
2017-09-302017-12-171.900790

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.
 
SIKKERHEDSDEPOSITUM
Ved leje af huset betales desuden et yderligere depositum ved ankomst, som refunderes ved afrejse, hvis huset er i samme stand som ved ankomst. 

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.