Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Nou del Lago - Urgell & Lleida

Antal personer: 8
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 3
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 2
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 1
Bolignummer: 03-40003
Størrelse (m²): 150

Enkeltsenge: 0
Dobbeltsenge: 0
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 1
Pris per uge (€): 1.530 - 1.660
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (8km):

Casa Nou de Lago er et feriehus til 10 personer, der ligger ualmindeligt naturskønt med direkte adgang til herlig sø.

Hvis du kan foretrækker fred og ro, naturens skønhed og vandet, er det vanskeligt at finde et bedre sted at tilbringe din ferie end I Casa Nou del. Beliggende 10 trin op fra bredden af ​​søen, der er skabt af Segre floden ligger huset. Du kan vælge at slappe af og svømme i poolen med den helt unikke udsigt over søen og bjergene eller du har muligheden for at gå ned at tage en længere svømmetur i søen eller måske slappe af med din fiskestang (vi kan hjælpe dig med at købe en licens).

Huset er bygget med en særlig tilladelse givet til dem, der fik deres hus oversvømmet, da en dæmning blev bygget for at inddæmme vandet i Segre floden. Der opstod derfor en sø, hvor der plejede at være en lille landsby. Casa Nou del Lago (Det nye hus ved søen), er bygget i traditionel stil, men med moderne bekvemmeligheder såsom TV-og WiFi-internetforbindelse. Men det helt unikke ved feriehus er uden tvivl, den helt unikt smukke beliggenhed.

 
Huset har en meget funktionel indretning. I stueetagen, har du det åbne køkken, sofahjørne og spiseområde med spisebord. Der er direkte adgang fra køøkken/alummet til den ene af de to terrasser, så det er nemt at spise udenfor. Der er også et fuldt udstyret badeværelse og stort soveværelse med to køjesenge, hvor fire personer kan sove. På første sal er der to meget pæne dobbeltværelser, et med dobbeltseng og et med enkelte senge (kan også arrangeres som dobbeltseng), samt endnu et badeværelse.

Husets anden terrasse ligger med en fantastisk udsigt til pool-området og til søen. Der er en dejlig have omkring huset, og en trappe fører ned til bredden af ​​søen. Det er muligt at bade i søen og der er en lille ponton (tømmerflåde) 20 meter ude, hvorfra man kan lave udspring. Hvis du ønsker at fiske, er det også muligt, mod køb af fisketilladelse.  Huset er perfekt for dem, der ønsker at være i fredelige omgivelser uden naboer og med den ualmindelige smukke natur der omgiver huset.

Faciliteter:

- To dobbelte soveværelser og et tredje soveværelse med to køjesenge
- En dobbelt sovesofa til ekstra kapacitet
- 2 badeværelser
- Køkken (dishwasher, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, brødrister)
- Vaskemaskine
- Sofa hjørne
- TV og Wifi-internet
- Swimmingpool
- Beliggende på bredden af ​​søen perfekt til svømning og fiskeri

Faciliteter:

Aktiviteter: TV

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (32 (8x4) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 80
  • Barcelona: 130
  • Tarragona: 110
  • Offentlig internetadgang: 9
  • Offentlig transport: 9
  • Restaurant: 9
  • Supermarked: 9
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-042018-01-071.530590
2018-01-082018-06-011.540600
2018-06-022018-09-011.660-
2018-09-022019-01-061.540600

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Restbeløbet skal indbetales 1 måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.. Desuden er der ofte vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg).
 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Regionen Urgell og Lleida strækker sig fra regionshovedstaden Lleida langs Segre-floden og vejen C-14 op igennem Pyrenæerne imod Andorra. Området omkring Lleida er en af Spaniens største højsletter, og det flade terræn gør det ideelt til landbrug, oliven- og frugtplantager samt i stigende grad vinproduktion.

Området Urgell derimod er bjergrigt, mindre befolket og har masser af flot natur. Vågn op til duften af græs og blomster og lyden af fuglefløjt, græshoppernes svirren og længere væk køernes klokker. Føl den tørre varme langsomt tage over i takt med dagens komme. Hop i poolen og lad solen tørre dig mens du slapper af i en liggestol. Det er basen når du holder ferie i Lleida og Urgell regionen.  

Kultur

Imponerende middelalder borge

Lleida provinsen er kendt I Catalonien for sine middelalderborge. I alt 17 borge i forskellige udformninger og standarder gør provinsen til et populært udflugtsmål for folk som interesserer sig for middelalder historie, eller som blot synes at historier om riddere, prinsesser, hertuger, grever og baroner og den medfølgende ekstravagance er spændende. Og børnene elsker det!

Nogle borge er meget velholdte og enkelte endda beboede, mens andre kun er ruiner. En sjov måde at opleve det på er, at bo i en middelalderlandsby, som er bygget sammen med et af slottene. Spørg os, hvis dette lyder interessant. 

Aktiviteter

Vandring på alle niveauer 

Regionen er det perfekte udgangspunkt for vandring på alle niveauer fra en kort gåtur til heldags- eller endda flerdages ture. Sværhedsgraden har stor variation og der er noget for enhver. Der er mulighed for lette ruter som går over højsletten, dale og mindre bjerge eller nogle af sværere sværhedsgrad i de højere Pyrenæer. Ruterne er skiltet og lette at følge.

Aktiv sport

Regionen er et af de bedste udgangspunkter for aktiv-sport med mere end 150 firmaer specialiserede i aktiviteter som kajaksejlads, paragliding, hang-gliding og kanosejlads. Omgivelserne er umådeligt smukke, og kan af naturelskere udforskes til fods, på mountain bike eller på hesteryg. Omgivelserne er meget afvekslende med mere end 500 søer, brusende floder velegnede til rafting giver mange grunde til at besøge regionen. Du er velkommen til at kontakte os med specifikke forespørgsler.

Golf

Regionen har flere golfbaner og specielt dem som er beliggende I Pyrenæerne skulle være fantastiske med deres bjergrige omgivelser.

Udflugter

Selvom området kan virke lidt afsides, giver Cataloniens veludbyggede vejnet gode muligheder for éndagsudflugter til andre dele af provinsen. Nedennævnte seværdigheder kan alle nås på mindre end 2 timer i bil.

Penedés Wine district

Distance: 1-1½ timer i bil
Et af Spaniens bedste vindistrikter er beliggende mellem Urgell og Barcelona. Hvis vin har din interesse, kan du med lethed bruge en dag på at udforske de mange vingårde og smage på de gode produkter. Med børn kan et besøg på Codórniu godset anbefalers, da rundturen inkluderer en tur i et mini-tog i de 40 km. underjordiske vinkældre, hvor vinene modnes inden de påfyldes flasker.Tarragona/Port Aventura

Distance: 1½-2 timer i bil
Hvis du er interesseret i romersk historie, er Tarragona virkelig et besøg værd. Der er mange velbevarede seværdigheder, blandt andet et amfi-teater og en aquadukt. Hvis børnene skal bestemme, vil det nok i højere grad være de flotte strande på Costa Daurada eller endnu bedre en dag i Universal Studios Port Aventura der trækker.

Barcelona

Distance: 1½-2 timer i bil
Barcelona er uden diskussion også et besøg værd, hvad end din interesse er kunst, kultur, sport, arkitektur eller blot at nyde en dag i en pulserende storby. Og efter en hektisk dag i storbyen nyder man endnu mere dagen derpå i sit fredelige landhus omgivet natur og med en forfriskende swimmingpool i baghaven.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.