Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

La Pera Peu - Penedés

Antal personer: 6
Ekstra opredninger: 1

Antal værelser: 2
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 1
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 1
Bolignummer: 40085
Størrelse (m²): 110

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 1
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 1.318 - 1.610
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Hvis man vil bo i hjertet af en hyggelig lille landsby i Penedés vindistriktet med både vingårde, strande og Barcelona i nærheden er La Pera Peu det perfekte sted.

Ferieboligen på 110m2 har egen indgang med et hyggeligt terrasseområde lige udenfor indgangen, så der er let adgang fra køkkenet, hvis man foretrækker at nyde sine måltider udendørs i den varme catalanske sommer.

I resten af La Pere Pau bor de søde ejere, som er hjælpsomme hvis det behøves, men ellers overlader have og swimmingpool til gæsterne i feriehuset. Det smukke hus, med de imponerende rum med højt til loftet, har en sjov historie, da huset oprindeligt ejedes af en berømt forfatter, men som testamenterede det til sin husholderske, som de nuværende ejere er efterkommere af.

Ferieboligen består af et meget stort fællesrum med åbent køkken, sofahjørne med ildsted samt TV og DVD og et smukt spisebord. Der er WIFI-internetadgang i huset. Fra køkkenet er der adgang til badeværelset med brusebad. I den anden ende af rummet, fører en gang til de to meget rummelige soveværelser, det ene med en stor dobbeltseng og det andet med en dobbeltseng og to enkeltsenge. Som man sikkert kan fornemme fra billederne, er det nogle rum med højt til loftet og en utrolig autentisk atmosfære. Uden ekstrapris er det muligt at få stillet en yderligere seng, en vugge samt en høj stol til rådighed.

Huset har en kæmpe have med både skyggefulde hjørner og solrige pletter. Der er en meget stor swimmingpool på 11 x 5 meter, og både gynger og andre legesager til børnene. Både have og swimmingpool er privat til jeres rådighed, da ejerne har deres egen terrasse, på den anden side af huset.

Landsbyen er hyggelig
, og har både bager og et mindre supermarked indenfor kort gåafstand. Desuden er der 100 meter fra huset en af de bedste restauranter på ”hverdagsniveau” vi har prøvet i Catalonien. Dette ses også af de mange gæster. Det er rigtig catalansk landmad, måske ledsaget af et godt glas lokal vin.

Hvis man kan leve med, at måske ikke alle detaljer er perfekte, får man her den perfekte base til at svømme, dase og spise samt ikke mindst besøge vingårde, hyggelige Catalanske landsbyer samt ikke mindst badebyen Sitges og Barcelona. 

Faciliteter:

 • 2 soveværelser (1 dobbeltværelser og 1 fire-sengsværelse) samt mulig for en yderligere seng
 • Badeværelse med bruseniche
 • Vugge og høj stol
 • Køkken-alrum med sofahjørne og spisebord
 • Opvaskemaskine, vaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister mm.
 • TV, DVD og WIFI-internet
 • Privat have med terrasse og legeting til børn
 • Stor swimmingpool (11 x 5 meter)
 • Beliggende midt i hyggelig landsby
 • Penedés vindistriktet, strand og Barcelona indenfor 15-45 minutters køreafstand
 • Tog til Barcelona i Vilafranca del Penedés 4 km. fra huset

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (15 km), Bordtennis, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (55 (5 x 11) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 42
 • Tarragona: 69
 • Offentlig internetadgang: 2
 • Offentlig transport: 2
 • Restaurant: 0,1
 • Supermarked: 0,3
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-01-092016-07-011.318-
2016-07-032016-08-271.570-
2016-08-282016-12-181.318-
2016-12-192017-09-031.610-
2017-09-042017-12-231.355-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Penedés er en forskelligartet, spændende regionen, der tilbyder alt fra det afslappende strandliv til det smukke højlandskab, der præges af grønne vinmarker og lokale vingårde. I denne region har man altså frit valg på alle hylder: Man kan besøge lokale, autentiske vingårde oppe i landet, der byder på en rundvisning og en vigsmagning, eller man kan tage den helt store vintur hos det verdenskendte Freixenet. Ligeledes kan man tage på de populære, store hvide sandstrande eller finde sin egen lille mindre besøgte bugt og nyde det varme vand i middelhavet. Derudover ligger Penedés-regionen i smørhullet med Barcelona lige om hjørnet mod øst og Tarragona mod vest, hvortil der er masser af muligheder for dagsudflugter. Rent oplevelses- og aktivitetsmæssigt er der altså et stort udvalg af muligheder. 

VINPRODUKTION
Penedés er specielt kendt for sin vinproduktion, der er blandt verdens ældste, og som dateres hele vejen tilbage til 600 år f.Kr. Det er også her, hvor man opfandt Cava i 1872 – som et modsvar på den franske champagne. Den del af regionen, som strækker sig ind i landet har de helt optimale klimaforhold i forhold til vinproduktion – her er det blandt andet de mange solskinstimer årligt. Det kan helt klart anbefales at besøge vingårdene – fra de store til de små. Specielt de helt små, lokale og meget autentiske vingårde kan være en helt speciel oplevelse. Det kan være alt fra små guidede ture, hvor man kan følge med i proceduren, til simple vinbodegaer, hvor man kan smage deres vine, der stammer fra de omkringliggende marker. Der er også den helt store vintour hos det verdenskendte Freixenet, som appellerer til hele familien med vinsmagninger og små togture – så hvis man er til Cava, er dette bestemt et besøg værd. 

MENNESKETÅRNE
I Penedés er de vildt gode til at lave mennesketårne. Castells eller Human Towers er unikt, kulturelt fænomen, der har sit knudepunkt i Vilafranca del Penedés. Her ser man virkelig, hvordan man i fællesskab kan nå en enorm styrke – tårnene kan nå helt op på 8-10 niveauer. Det er endda sat på Unescos liste over verdensarve, som har til formål at beskytte vigtige kulturelle skikke rundt omkring i verden. Hør på det lokale turistkontor, hvor i kan opleve denne stærkt catalanske tradition.

SITGES
Bare 30km syd for Barcelona ligger den sofistikerede strandby Sitges. Med Garraf-bjergene i baggrunden og den geografiske placering ud til middelhavet har byområdet er mikroklima, som gør, at man faktisk ligge og solbade helt hen i oktober og allerede i marts.
Der er noget for alle og enhver. Der er lækre sandstrande inde i byen, som børnene bestemt ikke vil klage over, og en lang strandpromenade giver masser af proviant i form af isboder, caféer og lækre, hyggelige restauranter. Man kan nyde den meget autentiske gamle bydel, og der er shopping muligheder i form stilfulde, lokale butikker. Ligeledes er der et livligt natteliv – her er der både diskoteker og hyggelige gader med afslappede cocktailbarer.

VILAFRANCA DEL PENEDÉS
Denne spændende, klassiske by ligger oppe i landet og har en stor kulturel værdi. Tilbage i middelalderen var det vigtig by, og det skinner stadig igennem på bygninger og detaljer. Der er en middelalderrute i byen, som fører dig gennem byens antikke konstruktioner. Ligeledes er der hver lørdag i byen et traditionsrigt marked, som har rødder helt tilbage til middelalderen. Her er der nu omkring 200 boder, der sælger alverdens ting. Det er åbent fra 8 om morgenen til 2 om eftermiddagen.
I byen er der masser af shoppingmuligheder, og her er der en stor variation, der går fra moderne butikker til traditionelle, ofte over 100 år gamle, handelsbutikker.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.