Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia Lagostea - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 13
Ekstra opredninger: 6

Antal værelser: 6
Enkeltværelser: 1
Dobbeltværelser: 3
3-personers værelser: 2
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-44806
Størrelse (m²): 500

Enkeltsenge: 0
Dobbeltsenge: 0
Badeværelser: 5
Badeværelser ensuite: 5
Pris per uge (€): 2.530 - 2.900
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (2km):

Masia Lagostea er en feriebolig, som du kun kan drømme om – med en beliggenhed midt i en vinmark - med blot 10 km. til strandene i Costa Daurada og i gåafstand til nærmeste landsby. Denne ekstraordinære villa tilbyder et storslået swimmingpoolområde med et overdækket chill out-område, der indeholder behagelige liggestole, jacuzzi, sauna, og en spillehal med billard og bordtennis. Gården har en BBQ zone og her er også en indgang til en overdækket spiseplads i jordoverfladen. Udsigten over vingården er fremragende, og det 500m2 store feriehus Masia Lagostea er blevet dekoreret med en fantastisk sans for sin historie! Der er plads til 13 personer og 4 gæster.

Selve huset kan dateres tilbage til før det XVII årh. Under restaureringen af ferieboligen ​​Masia Lagostea har arkitekten omhyggeligt bevaret de mange unikke detaljer, der giver dig mulighed for at forestille dig kornforhandleren, vinpresseriet, terrasser og et forsvarssystem baseret på smuthuller - perfekt bevaret. I dag har Masia Lagostea ikke mistet forbindelsen med landet, da det er en del af en vingård i det centrale Penedès distrikt, og her vil du også opdage, at familien har et stort udvalg af oliven. Den vin og olivenolie, der produceres af familien på markerne omkring huset, kan købes i huset. Denne feriebolig giver dig mulighed for at nyde et miljø, der er tæt forbundet med naturen og dens frugter.

Ved ankomst til feriehuset Masia Lagostea bliver du mødt af en klassisk og smuk gårdhave med små borde, en BBQ zone, og en indgang til en spiseplads i jordoverfladen. Herfra har du også adgang til pool området, og en anden dør vil føre dig til den lækre jacuzzi og sauna. Stueetagen består af et indbydende område med produkter fra markerne, som du kan købe, en restaureret kornhandel, som nu er gjort til en hyggelig "hule", og her vil du også finde spillehallen med billard og bordtennis.

På anden sal finder du 5 soveværelser, der alle er smukt indrettede. Hvert værelse har eget bad, hvis farver perfekt matcher det forbudne soveværelse. På denne etage finder du også en spiseplads og et køkken. Loftet består af et lounge-område med en fremragende udsigt over vinmarkerne og bjergene i baggrunden. Udover det, kan den kølige og stemningsfyldte atmosfære udnyttes, hvis de varme sommerdage bliver lidt for varme.

I 2013 er der blevet indrettet yderligere et soveværelse i stueplan, som er fint til 1-2 personer, eller hvis nogle børn gerne vil sove sammen. 

På feriehusets grund er der også, til de mindre i gruppen, anlagt en moderne legeplads bestående af et træhus, rutschebane og gyngestativ. Herfra er udsigten over vinmarkerne også værd at bemærke.


• 500m2 indrettet hus
• 6 soveværelser - 2 tremands værelse og 3 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse
• 5 ensuite badeværelser
• Billard
• Legeplads
• Jacuzzi og sauna
• Fantastisk swimmingpool område
• Chill-out zone ved poolen
• Smuk og fangende udsigt
• WI-FI
• Udendørs parkeringsplads
• 10 km. til strand - 2. Km til nærmeste landsby
• 65 km. til Barcelona

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (10 km), Mulighed for golf (8 km), Billard, Internet, Legeplads eller gynger, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (32 (8x4) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 190
  • Barcelona: 65
  • Placa Catalunya: 66
  • Tarragona: 25
  • Offentlig transport: 2
  • Restaurant: 2
  • Supermarked: 2
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-012017-06-162.5301.325
2017-06-172017-09-012.890-
2017-09-022018-06-162.5301.325
2018-06-172018-09-012.900-

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.
 
SIKKERHEDSDEPOSITUM
Ved leje af huset betales desuden et yderligere depositum ved ankomst, som refunderes ved afrejse, hvis huset er i samme stand som ved ankomst. 

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.