Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia Cloxanét - Plana de Vic

Antal personer: 17
Ekstra opredninger: 3

Antal værelser: 8
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 7
3-personers værelser: 1
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 09-45435
Størrelse (m²): 550

Enkeltsenge: 15
Dobbeltsenge: 1
Badeværelser: 6
Badeværelser ensuite: 1
Pris per uge (€): 2.890 - 3.550
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Masia Cloxanét er et herligt spansk feriehus nær Barcelona


Masia Cloxanét er en 550m2 stor spansk feriebolig, som ligger 5 km. fra landsbyen Moiá og kun 57 Km. fra Barcelona. Det er et traditionelt catalansk landhus, som stammer fra slutningen af ​​det XIV århundrede. Huset blev fuldt renoveret i 2008 og har i dag alle moderne bekvemmeligheder. Arkitekten har desuden smukt bevaret den traditionelle arkitektur i det catalanske landsted og man har i indretningen forsøgt at bevare det klassiske catalanske udtryk.

Huset har plads til 17 (+3) gæster og er omgivet af have og frugttræer og beliggende i en fantastisk natur med bare fem minutters gang fra de forhistoriske huler i El Toll. I en højde på 800 meter, kan du nyde et smukt landskab med udsigt over de catalanske bjergkæder.

Huset har et rum med bordspil, en hyggelig stue med pejs, en overdækket udendørs grill hvor I kan nyde lidt god mad og solnedgangen, en stor swimmingpool og et stort udendørs areal. Masia Cloxanét er et perfekt valg af feriebolig i Spanien for den store gruppe, der ønsker masser af plads inde såvel som udenfor.

I stueetagen er en stor gårdhave med en overdækket terrasse, BBQ og en smuk kig til landskabet. Her er også en stue med tv og en hyggelig pejs, et fuldt udstyret køkken, med et stort bord og stole samt spisestue med et traditionelt spansk langbord. Der er et soveværelse med dobbeltseng i stueetagen, som er tilgængeligt for handicappede. Værelset har desuden et privat badeværelse. Spillesalen ligger også i stueetagen og i haven er en legeplads med gynger, swimmingpool og en multibane (basketball og fodbold). Hele udendørs område ligger i fremragende omgivelser.

Masia Cloxanét har plads til 17 gæster (+3) og er udstyret med TV, radio, køleskab, opvaskemaskine, mikroovn, brødrister, kaffemaskine og radiatorer, husholdnings-tøj, barneseng, grill, og bøger. 


Faciliteter i feriehuset Masia Cloxanét

• Beliggende kun 5 km. fra landsbyen Moia og 57 km. fra Barcelona
• 550 m2
• 17 sovepladser (+3)
• Det har 8 soveværelser. 7 dobbeltværelser og et tredobbelt værelse
• 6 badeværelser
• Privat swimmingpool
• Multibane (fodbold / basketball)
• Legeplads
• Sal med bordtennis og bordfodbold
• En stor første sal terrasse
• Gårdhave med overdækket spisestue / BBQ-området  
• God beliggenhed for udflugter til Barcelona, Costa Brava eller Pyrenæerne
 

Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (5 km), Bordfodbold, Bordtennis, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (32 (8 x 4) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 155
  • Barcelona: 57
  • Girona: 95
  • Vic: 25
  • Offentlig internetadgang: 5
  • Offentlig transport: 5
  • Restaurant: 3
  • Supermarked: 5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-162017-06-182.8901.275
2017-06-192017-09-103.550-
2017-09-112018-06-012.8901.275

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Byen Vic, hovedstaden i regionen Osona, ligger ved bredden af floden Meder i umiddelbar nærhed af det imponerende Sau-resevoir. Det er en forholdsvis lille by med omkring 70.000 indbyggere som befinder sig midt på den slette som bærer byens navn. Plana del Vic betyder ordret Vic sletten.

En ferie med udgangspunkt i Vic tilbyder dig og din familie en perfekte base for en afslappende ferie  direkte i hjertet af Catalonien, Spanien.  Det er en meget hyggelig, kulturel og ikke særlig turistet by hvor du hurtigt vil føle dig hjemme . Byen ligger i særligt naturskønne omgivelser, men alligevel, selv om du vil bo mellem frodige grønne bakker og den autentiske catalonske landsbystemning er der stadig kun ca. 75 kilometer til Barcelonas pulserende storbyliv. Rejser du samme distance  i nordlig retning  vil du befinde dig midt i Pyrenæernes majestætiske skønhed.  Skulle du få lyst til en afslappende dag på stranden er det blot en små 100 kilometers køretur til kysten mod øst. Her kan du uden problemer finde både en lille rolig "uopdaget" strand eller en travl kilometer-lang sandstrand på Costa Brava med alle de muligheder for vandsport hjertet kan begære.  En ferie baseret i en bolig på  Plana del Vic er den perfekte løsning for dig der gerne vil holde alle muligheder åbne, eller blot ønsker at tage feriedagene en af gangen. Her kan du hver dag opleve forskellige sider af Cataloniens forskelligartede natur eller blot læne dig tilbage og falde ind i den catalanske hverdags varme rytmer.

Market in Vic

Marked i Vic

Byen Vic, med sin charmerende gamle bydel er et besøg værd. På tirsdage og lørdage er der et stort og livligt marked på Placa Major. Du kan også nyde det locale køkken på en af de mange restauranter, eller tage en guided rundtur gennem den gamle historiske bydel. På den centrale plads er der mange små butikker og cafeer.

I Vic finder du også: Museu Episcopal, med sin imponerende samling af romansk kunst. Samlingen Sala de Romanico har en fremragende udstilling af romanske døbefonde, og det gotiske galleri; Salas del Gotico´s unikke samling af altertavler er tilsvarende imponerende. Alle tre har fået tre stjerner (kan kraftigt anbefales) I Michelin Guiden.

Vic-sletten er helt omringet af bjerge:  Comarca bjergene til nord og Massif de Montseny til sydøst. Mens de bjergrige områder Les Guilleries og Mojanés afgrænser Vic-sletten til hennholdsvis øst og vest.

Hot air baloon 

Aktiviteter:

Der findes mange forskellige muligheder for aktiviteter bade for voksne og born. Rideture, vandreture, sejladser og endda en tur I en varmluftsballon hen over sletten. Ønsker du at planlægge dine aktiviter forud for din rejse er du velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelig med at få alle dine ønsker opfyldt.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.