Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Cané de Vic - Plana de Vic

Antal personer: 22
Ekstra opredninger: 5

Antal værelser: 9
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 3
4-personers værelser: 2
Bolignummer: 09-48786
Størrelse (m²): 650

Enkeltsenge: 13
Dobbeltsenge: 6
Badeværelser: 9
Badeværelser ensuite: 9
Pris per uge (€): 4.500 - 5.720
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (5km):

Casa Cané de Vic - Luksus feriebolig for gæsten, der ønsker den bedste komfort!

I regionen Plana de Vic ligger Casa Cané de Vic – bare 5 km fra det smukke bycentrum. Feriehuset er gennemrenoveret i 2011 og fremstår nu som en feriebolig af meget høj standard – her er simpelthen tænkt på alt! Huset har 3. etager, 9 soveværelser, der alle har privat badeværelse. Der er  2 lækre stuer, super lækkert køkken/alrum og et herligt spa rum, hvor man virkelig kan slappe af og forkæle sig selv! Her er den typiske 200 år gamle landbolig forvandlet til en feriebolig for den meget kræsne gæst, der ønsker luksus og komfort.

Casa Cané de Vic byder på 650m2 super lækker indrettet indendørsareal og har plads til 22(+5) gæster. I underetagen er en smuk hall med lænestole, et gigantisk køkken alrum med alverdens ønskelige moderne faciliteter som espressomaskine, mikroovn, 2 køleskabe, ovne, et smukt traditionelt langbord og lækker belysning (som der kendetegner hele huset). Der er desuden adgang til køkkenet fra husets parkeringsområde, således at I nemt kan komme af med jeres indkøb. I underetagen er der en smuk stue med pejs og toiletter således at I ikke behøver at gå op på værelserne. I underetagen er også et gameroom med bordfodbold. ALT er udført med bedste materialer for at gøre dit ophold så komfortabelt som muligt.

Her er desuden en stor multisal der (mod ekstra betaling) kan udlejes til husets gæster, såfremt der skal fejres en begivenhed med indbudte gæster. Salen har plads til 60 personer og er bygget så husets arkitekttoniske udtryk fremstår endnu smukkere.

På husets første etage ligger 5 af husets 9 lækre soveværelser. Samtlige værelser har privat en suite badeværelse og på denne etage har ét af badeværelserne desuden badekar. På etagen er endvidere endnu en lækker stue med plasma TV, samt et super moderne rum med vaskemaskiner, tørretumbler, højskabe og strygegrej. På husets sidste og øverste etage ligger endnu 4 værelser samt husets indbydende spaområde med jacuzzi og liggestole. De 9 soveværelser er fordelt så der er 4 dobbeltværelser (alle med dobbeltseng), 3 triple værelser og 2 ekstra store værelser med 4 senge, der er oplagt som familierum eller som værelse til gruppens børn eller teenagers.

Den 2000 m2 store have har en fabelagtig udsigt og der er desuden privat swimmingpool med liggestole og en overdækket terrasse med BBQ, håndvask og vand, hvor I rigtig kan nyde de lange varme aftner. På bagsiden af huset er der anlagt parkeringsområde og der er beplantet så I kan plukke friske krydderurter.

Casa Cané ligger bare 5 km. fra den meget smukke by Vic, der har et af Cataloniens bedste markeder hver tirsdag og lørdag. I byen er der desuden et væld af rigtig gode restauranter, butikker og såfremt de unge vil i byen er der også mulighed for det på byens diskotek. Huset ligger desuden bare 65 km. fra storbyen Barcelona og 80 km. fra Costa Brava kysten så alt kan nås inde for bare én times kørsel.

Faciliteter i feriehuse Cané de Vic

 •        Plads til 22 (+7) gæster
 •        9 soveværelser – alle med privat badeværelse
 •        650m2 luksus bolig
 •        2000m2 have
 •        Spaområde med Jacuzzi og liggestole
 •        Gameroom med bordfodbold
 •        Overdækket terrasse med BBQ 
 •        Super lækkert køkken alrum
 •        Husets gæster kan leje multisal til indbudte gæster
 •        65 km til Barcelona
 •        80 km. til Costa Brava kysten
Faciliteter:

Aktiviteter: Offentlig tennisbane (15 km), Bordfodbold, Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (8x4 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 150
 • Barcelona: 65
 • Costa Brava: 80
 • Girona: 80
 • Vic: 5
 • Offentlig transport: 5
 • Restaurant: 3
 • Supermarked: 4
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-09-092017-12-314.5002.240
2018-01-012018-04-234.5102.250
2018-04-242018-05-314.6702.250
2018-06-012018-06-244.8702.240
2018-06-252018-07-165.300-
2018-07-172018-08-195.720-
2018-08-202018-08-265.320-
2018-08-272018-12-294.5102.240

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Byen Vic, hovedstaden i regionen Osona, ligger ved bredden af floden Meder i umiddelbar nærhed af det imponerende Sau-resevoir. Det er en forholdsvis lille by med omkring 70.000 indbyggere som befinder sig midt på den slette som bærer byens navn. Plana del Vic betyder ordret Vic sletten.

En ferie med udgangspunkt i Vic tilbyder dig og din familie en perfekte base for en afslappende ferie  direkte i hjertet af Catalonien, Spanien.  Det er en meget hyggelig, kulturel og ikke særlig turistet by hvor du hurtigt vil føle dig hjemme . Byen ligger i særligt naturskønne omgivelser, men alligevel, selv om du vil bo mellem frodige grønne bakker og den autentiske catalonske landsbystemning er der stadig kun ca. 75 kilometer til Barcelonas pulserende storbyliv. Rejser du samme distance  i nordlig retning  vil du befinde dig midt i Pyrenæernes majestætiske skønhed.  Skulle du få lyst til en afslappende dag på stranden er det blot en små 100 kilometers køretur til kysten mod øst. Her kan du uden problemer finde både en lille rolig "uopdaget" strand eller en travl kilometer-lang sandstrand på Costa Brava med alle de muligheder for vandsport hjertet kan begære.  En ferie baseret i en bolig på  Plana del Vic er den perfekte løsning for dig der gerne vil holde alle muligheder åbne, eller blot ønsker at tage feriedagene en af gangen. Her kan du hver dag opleve forskellige sider af Cataloniens forskelligartede natur eller blot læne dig tilbage og falde ind i den catalanske hverdags varme rytmer.

Market in Vic

Marked i Vic

Byen Vic, med sin charmerende gamle bydel er et besøg værd. På tirsdage og lørdage er der et stort og livligt marked på Placa Major. Du kan også nyde det locale køkken på en af de mange restauranter, eller tage en guided rundtur gennem den gamle historiske bydel. På den centrale plads er der mange små butikker og cafeer.

I Vic finder du også: Museu Episcopal, med sin imponerende samling af romansk kunst. Samlingen Sala de Romanico har en fremragende udstilling af romanske døbefonde, og det gotiske galleri; Salas del Gotico´s unikke samling af altertavler er tilsvarende imponerende. Alle tre har fået tre stjerner (kan kraftigt anbefales) I Michelin Guiden.

Vic-sletten er helt omringet af bjerge:  Comarca bjergene til nord og Massif de Montseny til sydøst. Mens de bjergrige områder Les Guilleries og Mojanés afgrænser Vic-sletten til hennholdsvis øst og vest.

Hot air baloon 

Aktiviteter:

Der findes mange forskellige muligheder for aktiviteter bade for voksne og born. Rideture, vandreture, sejladser og endda en tur I en varmluftsballon hen over sletten. Ønsker du at planlægge dine aktiviter forud for din rejse er du velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelig med at få alle dine ønsker opfyldt.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.