Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia de Lavell - Solsona

Antal personer: 15
Ekstra opredninger: 5

Antal værelser: 7
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 6
3-personers værelser: 1
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 06-54481
Størrelse (m²): 450

Enkeltsenge: 1
Dobbeltsenge: 7
Badeværelser: 1
Badeværelser ensuite: 7
Pris per uge (€): 3.450 - 4.360
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (22km):

Enestående feriehus, hvor der er tænkt på alle detaljer i en ægte bestræbelse på at skabe de ultimative rammer for en fremragende ferie i smukke omgivelser. 

Masia de Lavell er et helt enestående smukt feriehus i Catalonien, Spanien, der virkelig skiller sig ud da indretningen i hele huset er helt gennemført. Feriehuset har plads til 15 gæster og da flere af værelserne er meget store er der mulighed for op til fem ekstra opredninger, således at der samlet er plads til 20 gæster.

Husets underetage består af en smuk og imponerende stue, med sofaer og fladskærms TV. Fra stuen er der direkte indgang til husets eksklusive spisestue med lysekrone, smukt langbord og med plads til alle husets gæster. I begge rum er der højt til loftet og loftets smukke bjælker træder smukt frem. Fra stuen kan man se ud til husets ene terrasse område.  Terrassen har dekorative buer og også her er der et langbord der er BBQ og desuden et mindre udekøkken så rammerne her er perfekte for lange lune sommeraftener med god spise fra grillen.  I underetagen er desuden Masia de Lavells super lækre køkken. Køkkenet er lyst og lækkert og her er der tænkt praktisk, da der fra køkkenet er en dør ud til den overdækkede terrasses med BBQ, så der ikke er så langt at gå med maden. Køkkenet har alle moderne bekvemmeligheder og her er 2 store køleskabe, 2 opvaskermaskine, lækre ovne og hvad man ellers kunne ønske sig af bekvemmeligheder.

I Masia de Lavell er der 7 soveværelser, der alle har eget badeværelse på værelserne. Der er, i den grad, kræset for indretningen og samtlige værelser og badeværelser er unikke. To af badeværelserne med badekar har desuden hydromassage funktion (spa).  Der er ikke sparet på noget ved indretningen så her har man virkelig mulighed for at nyde de luksuøse omgivelser. Af de syv soveværelser er de 6 dobbeltværelser og ét enkelt er et trepersoners værelse.  I værelserne er der i alt 1 enkeltseng og 7 dobbeltsenge.

På den øverste etage i Masia de Lavell er der endnu en stue, hvori der er opsat et billardbord og en ½ etage oppe er der desuden et lille område med skrivebord, hvorfra der kan læses, arbejdes eller i kan surfe på jeres computer, da der er WI-FI i huset.

Husets poolområdet er super-lækkert, og her er der også tænkt på at gøre omgivelserne så komfortable og lækre som muligt. Området består af en 11 meter lang swimmingpool. Den første del af swimmingpoolen (3 meter og 0,5 dyb) er lavet til feriegruppens mindste børn (der er en opdeling) og de resterende 8 meter (1,6 dyb) er til gruppen store børn og voksne.  Området har desuden et overdækket område med sofagruppe, hvorfra I kan nyde livet omkring poolen. Der er desuden en lille sal, hvorpå der kommer spa. Der er desuden bordtennis. Haven er stor og herfra har I desuden en smuk og naturskøn udsigt. 

Masia de Lavell er et feriehus for jer, der ønsker det allerbedste!!! 

 

Faciliteter i Masia de Lavell

 • 450 m2 enestående feriehus, hvor der er kræset for alt
 • 7 soveværelser alle med privat bad på værelset (6 dobbelt og et trepersoners)
 • Ialt 8 badeværelser, hvoraf de fem har badekar
 • 2 lækre stuer
 • Smuk stor spisestue
 • Køkken med alle moderne bekvemmeligheder så som 2 opvaskemaskiner, 2 køleskabe etc.
 • Lille repos med kontor
 • WI-FI, fladskærms TV og billiard & bordtennis
 • 2 terrasser områder den ene med BBQ og udekøkken
 • Lækkert swimmingpoolområde med sofagruppe
 • 11 meter lang pool med 3 meter adskilt børnepool
 • Indendørs spa
 • 8. km. til den dejlige by Solsona, 100 Km til Andorra, 124 til Barcelona, 198 til Costa Brava kysten
Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (15 kmhttp://www.golfriberasalada.com), Bordtennis, Billard, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (11x4 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 100
 • Barcelona: 124
 • Costa Brava: 198
 • Girona: 189
 • Offentlig transport: 7
 • Restaurant: 5
 • Supermarked: 5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-12-192017-01-084.3502.200
2017-01-092017-06-043.4501.850
2017-06-052017-07-024.3601.850
2017-07-032017-09-034.360-
2017-09-042017-12-243.4601.850
2017-12-252018-01-074.3602.200

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Området

El Solsonés er en region i pre-pyrenæerne. Landskabet er en kontrastfyldt blanding af skov, marker, landsbyer og områder med vild natur typisk stejle klipper og bjerge. Området er inddelt i 15 mindre områder, hvoraf kun seks af dem er reelle landsbyer. Området består hovedsaligt af spredte landejendomme, nogle af dem er glimrende eksempler på Katalansk landarkitektur tilbage fra 18-tallet, og enkelte endda helt tilbage fra 15-tallet. Af samme årsag er El Solsonés blevet kaldt: De tusind landejendommes land. Området har rig mulighed for store naturoplevelser, sport og kulturelle oplevelser. Det er et landskab som har udviklet sig gennem århundreder med en særegen balance mellem natur og bebyggelse.  Selve byen Solsona har et indbyggertal på 8000 på et samlet areal over 18 km2 og kan som resten af regionen uden problemer kan oprethoplde sine fornemste varemærker. Her kan du nyde en opløftet ro midt i et særdeles rigt historisk og kulturelt miljø.

Karnevallet i Solsona.

Karnevalet som faldet i februar hvert år, og fortsætter sine festligheder gennem en to ugers periode er en af de størst begivenheder i Solsona og et karneval berømt i hele Spanien. Ikke mindst på grund af de dansende giganter!

På dette linkhttp://youtube.com/watch?v=z37SmHRxgVA kan du se kæmpe uglen fra 2008 danse. Kæmperne er del af en lang en lang kulturel historie som er blevet bevaret i Solsona, og for alvor blusser op under karnevalet hvert år.

 

Katedral Solsona

Katedralen I Solsona

Katedralen er, og ikke uden grund, det mest kendte bygningsværk i Sosona. Det er blevet et emblem for byen. Det som vi kalder katedralen er et sammensat kluddetæppe af forskellige bygninger some r bygget I perioden fra 11- 18hundrede tallet. Den nuværende katedral er en gotisk katedral som er bygget imellem 1299 og 1630. Til venstre i billedet nedenfor kan men se den gamle landsby kirke, en intim lille kirke som blandt andet indeholderen unik altertavle i barok stil. Til højre i billedet er kapellet i Claustre, den nuværende katedral som er bygget til ære for byens skytshelgen.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.