Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Barnada - The Pyrenees

Antal personer: 18
Ekstra opredninger: 5

Antal værelser: 7
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 6
3-personers værelser: 1
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 08-55078
Størrelse (m²): 460

Enkeltsenge: 4
Dobbeltsenge: 6
Badeværelser: 9
Badeværelser ensuite: 7
Pris per uge (€): 3.190 - 4.090
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (12km):

Flot, stort og børnevenligt feriehus

I begyndelsen af Pyrenæerne ligger Casa Barnada – et flot, stort og børnevenligt feriehus af meget høj kvalitet. Huset ligger ved, lidt hævet over, den sparsomt befærdede bjergvej, som forbinder Berga og Ripoll. Her bor man i fred med bjergene i baggrunden – en udsigt, som giver en helt speciel og afslappet atmosfære. Bernador har en stor have, som med en elegant afskærmning med hegn og træer er meget privat. Der er en stor plæne med plads til boldspil i den ene ende, og i den anden ligger den store terrasse – perfekt kommunikeret med køkkenet inde i huset.

Når du træder ind ad indgangen ligger der på højre hånd et stort soveværelse af høj kvalitet. Her er der en dobbeltseng, hvortil der ligger et en suite badeværelse. Efter dette kommer husets centrum – et stort alrum, hvor der bl.a. er et sofahjørne og et kæmpe fladskærms TV. I samme rum er der et stort langbord med røde stole, hvor der er rigeligt plads til alle. I forlængelse af dette er et moderne køkken placeret, hvor man bl.a. kan finde mikroovn, køleskab, fryser, opvaskemaske og mange andre redskaber. Ved siden af dette ligger et forholdsvist stort rum med vaskemaskine og et ekstra køleskab. Her er endvidere en meget stor paellapande med gasblus, så man kan tilberede denne lokale ret. Fra køkkenet er der direkte udgang til terrassen. Dette er meget behageligt, hvis man f.eks. skal nyde sit hjemmelavede måltid udenfor i den lune aften. Fra køkkenet er der en trappe op til 1. etage, hvor der står et billardbord. Her har man en slags indendørs altan, hvor man kan se ned til alrummet og dermed stadig være i samme rum. Videre på 1. etage er der 5 dobbeltværelser. Disse er meget rummelige og af meget høj kvalitet. Gældende for dem alle er, at de har deres eget badeværelse (en suite).

På 2. etage er der en stor sal, som egner sig godt til børnene. Her er der en stor sal med madrasser. Dette passer perfekt til en gruppe børn, som her kan sove og hygge sig. Til denne sal er der et meget stort badeværelse. Endvidere er der et stort tripleværelse bestående af en dobbeltseng og en enkeltseng, hvortil der selvfølgelig er et en suite badeværelse.

 

Udenfor har ferieboligen er pool på knap 43 m².  Den er meget børnevenlig idet, den har trapper, så børnene kan komme stille og roligt ned i vandet. Der er liggestole og parasoller og den smukkeste og fredfyldte udsigt over bjergene. Poolområdet er indhegnet, så mindre børn ikke kan få adgang uden opsyn.

Der er også en flot og naturlig å, hvor der tæt på huset er et mindre vandfald. I denne kan der bades, hvilket vil være et hit for børnene.

Der er 16 km til den hyggelige landsby Ripol, som er en klassisk catalansk by.

Til Berga er der 20 km, hvor der er et autentisk marked hver lørdag.

Den nærmeste landsby, hvori der er restauranter og supermarkeder, er der 5 km. Man bor altså i meget private omgivelser.

En flot feriebolig af meget høj kvalitet, som passer perfekt til den store feriegruppe. 

 

Faciliteter i Feriehuset Casa Barnada

 • Familievenligt hus i begyndelsen af Pyrenæerne
 • Meget betagende udsigt
 • Stor og flot have med pool på 43 m²
 • Stort alrum med sofahjørne, køkken, vaskerum og spisebord
 • 8 soveværelser af høj kvalitet
 • En suite badeværelser til alle soveværelser
 • Flot og naturlig å tæt på huset
Faciliteter:

Aktiviteter: Bordfodbold, Billard, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (43 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Andorra: 100
 • Barcelona: 100
 • Costa Brava: 100
 • Vic: 40
 • Offentlig internetadgang: 10
 • Offentlig transport: 10
 • Restaurant: 1
 • Supermarked: 10
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-08-292017-05-313.1901.350
2017-06-012017-07-023.4901.550
2017-07-032017-07-303.890-
2017-07-312017-08-274.090-
2017-08-282018-05-313.1901.350

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

DET USPOLEREDE PYRENÆERNE
Den 450 km lange bjergkæde med sneklædte tinder, der tårner op mod 3000m-kurven, afgrænser den Iberiske halvø fra resten af kontinentet. De skovklædte bakker med frodigt naturliv, søer og vandløb er blandt de mest uspolerede naturområder i Europa. Der er tale om Pyrenæerne, og det er ikke kun naturelskere, der vil føle sig hjemme her – der er masser af aktivitetsudbydere, som giver mulighed for kajaksejlads og rafting på forskellige niveauer og floder. Endvidere er det et kulturrigt område med masser af små, autentiske landsbyer.

ADVENTURE- OG OUTDOORPARADIS
Hvis man elsker adventure eller bare er på udkig efter en dag med masser af frisk luft og action, er Pyrenæerne det perfekte sted. Vandsporten er stor her, og det er eksempelvis en perfekt dagstur samt en uforglemmelig oplevelse for hele feriegruppen at sejle ned af en buldrende flod i en stor, solid gummibåd med en erfaren raftinginstruktør. Ligeledes kan man tage en tur i kajakken, og her kan man selvfølgelig vælge sværhedsgraden – for de adrenalinhungrende er der mulighed for vandfald og vand med fart, mens der for familien findes rolige, flade vandløb, hvor man også kan sejle ind til bredden og holde frokostpause i de smukke omgivelser.
En vandre- eller gåtur er en god måde at opleve den flotte natur – her er der tid til alle sanseindtrykkene og man har god mulighed for at forevige landskabet på kamera. Der er lavet en vandrerute, der har fået navnet GR10, og som går fra middelhavskysten til atlanterhavskysten. Det kan anbefales i hvert fald at gå et stykke af denne flotte, populære sti.
Om vinteren omdannes Pyrenæerne til et sneparadis, hvor der er masser af mulighed for ski og snowboard. Dette er ofte et mindst lige så godt men samtidig billigere alternativ til de typiske franske alper.

LOKALE LANDSBYPERLER
I det bakkede landskab findes mange små, hyggelige landsbyer, hvor den typisk catalanske atmosfære og kultur trofast færdes. Hvis man søger autenticitet og et alternativ til masseturismen, er disse byer bestemt et besøg værd. Ligeledes kan restauranterne i disse landsbyer anbefales, hvor det ofte er naturlige, lokale ingredienser, som benyttes i køkkenet.

Hvis man vil til en større by i området, er Berga en god mulighed. Her er der masser af indkøbsmuligheder, gågader og markeder. Byen har en lang historie og navnet stammer fra en Iberisk stamme med navnet Bergistani, som efter flere kampe måtte overgive sig til romerne.
I det østlige område af Pyrenæerne ligger en meget speciel dal med navnet Vall de Núria. Det er en dal ca. 2000 m over havets overflade, der, ligesom resten af området, er meget naturskøn og vidunderlig. Dog er der lige en ting – der er ingen veje derind. Man kan kun komme ind ved enten en 12½ km lang togtur sydfra fra Catalonien eller en lang gåtur fra Frankrig oppe mod nord. Om sommeren er dalen frodig og grøn, og om vinteren er der et populært skiresort.

ANDORRA
Med en størrelse på 467 km2 ligger det lille land Andorra midt i mellem Pyrenæernes høje bjerge. Selvom man er på ferie i Catalonien, er et besøg i dette unikke, flotte land en god idé til en dagsudflugt. Udover blot at være et ”duty-free heaven” (hvor det skal nævnes, at shoppingmulighederne er kæmpe store) er der masser af adventuremuligheder, naturparker og middelalderlige detaljer og bygninger. Der er også masser af wellness – blandt andet hot spring pools.

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.