Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Vilapont - Solsona

Antal personer: 10
Ekstra opredninger: 4

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 5
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 06-55101
Størrelse (m²): 210

Enkeltsenge: 4
Dobbeltsenge: 3
Badeværelser: 1
Badeværelser ensuite: 5
Pris per uge (€): 2.120 - 2.240
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (7km):

Smukt antikt feriehus i Catalonien, Spanien med bare 80 km. til storbyen Bacelona.

Casa Vilapont er et smukt og  antikt catalansk landhus fra det 5. århundrede. Feriehuset, som har plads til 10 gæster (+4) ligger mellem Cardona og Manresa, bare 80 km. fra storbyen Barcelona. Huset er beliggende i særdeles smukke og fredelige omgivelser i centrum af en smuk natur.

Ferieboligen blev fuldstændig renoveret og istandsat i 2012 med henblik på at gøre gæsternes ophold til en unik og behagelig oplevelse. Huset har en stor privat swimmingpool (4x13 meter) med en lukket ende for mindre børn og den anden ende for større børn og voksne. Huset har flere terrasseområder, hvor I kan nyde skyggen, når du I brug for en pause fra solen og her er det også muligt at spise. Området har ligeledes en stor BBQ og her er også et toilet, så du ikke behøver at gå ind i huset, når du er udenfor. I skal prøve at handle nogle af jeres dagligvarer på de lokale markeder, hvor de lokale landmænd sælger deres friske grøntsager, æg, hjemmelavede pølser, ost osv.

Huset ligger i forbindelse med ejernes bondegård, så man kan følge lidt med i landlivet nedenfor huset (der er lidt niveauforskel), mens man slapper af på terrassen eller tager en dukkert i poolen, hvorfra man har den smukkeste udsigt til de skovklædte bjerge.

Huset har fem meget rummelige værelser, alle med eget bad med håndklæder og hårtørrer. Stuen har TV og pejs, og som soveværelserne, er denne også blevet dekoreret med stor omhyggelighed med henblik på at gæsterne har det så behageligt som muligt. Køkken / alrummet har en pejs, og køkkenet er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder såsom køleskab, fryser, ovn, mikroovn, keramiske kogeplader, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister.

De legesyge voksne og børn kan have det sjovt omkring husets bordtennis og bordfodbold, og mails kan besvares, da der er en Wi-Fi zone i huset.

Samlet giver Casa Vilapont jer en mulighed for et autentisk catalansk ferieophold i en fantastisk feriebolig i smuk natur med en ideel beliggenhed, hvor du er forholdsvis tæt på byer som Manresa, Cardona, Berga og Solsona. Det lokale område har flere vandreruter og cykelruter.

Faciliteter i Casa Vilapont

• 210 m2 smukt dekoreret feriebolig

• Fem dejlige værelser - alle med eget bad

• Overdækket terrasse og andre udendørs område med grill og flere siddepladser

• Fantastisk swimmingpool 4x13 - med et område for mindre børn.

• WI-FI-området, bordtennis og bordfodbold

• Smukt landskab

• Blot 80 km til Barcelona

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (30 km), Bordfodbold, Bordtennis, Internet, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (4x13 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 110
  • Barcelona: 80
  • Costa Brava: 120
  • Girona: 110
  • Offentlig transport: 6
  • Restaurant: 6
  • Supermarked: 6
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-01-012016-12-312.120900
2017-01-012017-12-312.240900

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Området

El Solsonés er en region i pre-pyrenæerne. Landskabet er en kontrastfyldt blanding af skov, marker, landsbyer og områder med vild natur typisk stejle klipper og bjerge. Området er inddelt i 15 mindre områder, hvoraf kun seks af dem er reelle landsbyer. Området består hovedsaligt af spredte landejendomme, nogle af dem er glimrende eksempler på Katalansk landarkitektur tilbage fra 18-tallet, og enkelte endda helt tilbage fra 15-tallet. Af samme årsag er El Solsonés blevet kaldt: De tusind landejendommes land. Området har rig mulighed for store naturoplevelser, sport og kulturelle oplevelser. Det er et landskab som har udviklet sig gennem århundreder med en særegen balance mellem natur og bebyggelse.  Selve byen Solsona har et indbyggertal på 8000 på et samlet areal over 18 km2 og kan som resten af regionen uden problemer kan oprethoplde sine fornemste varemærker. Her kan du nyde en opløftet ro midt i et særdeles rigt historisk og kulturelt miljø.

Karnevallet i Solsona.

Karnevalet som faldet i februar hvert år, og fortsætter sine festligheder gennem en to ugers periode er en af de størst begivenheder i Solsona og et karneval berømt i hele Spanien. Ikke mindst på grund af de dansende giganter!

På dette linkhttp://youtube.com/watch?v=z37SmHRxgVA kan du se kæmpe uglen fra 2008 danse. Kæmperne er del af en lang en lang kulturel historie som er blevet bevaret i Solsona, og for alvor blusser op under karnevalet hvert år.

 

Katedral Solsona

Katedralen I Solsona

Katedralen er, og ikke uden grund, det mest kendte bygningsværk i Sosona. Det er blevet et emblem for byen. Det som vi kalder katedralen er et sammensat kluddetæppe af forskellige bygninger some r bygget I perioden fra 11- 18hundrede tallet. Den nuværende katedral er en gotisk katedral som er bygget imellem 1299 og 1630. Til venstre i billedet nedenfor kan men se den gamle landsby kirke, en intim lille kirke som blandt andet indeholderen unik altertavle i barok stil. Til højre i billedet er kapellet i Claustre, den nuværende katedral som er bygget til ære for byens skytshelgen.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.