Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Seperan - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 6
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 3
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 3
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-55398
Størrelse (m²): 150

Enkeltsenge: 4
Dobbeltsenge: 1
Badeværelser: 3
Badeværelser ensuite: 1
Pris per uge (€): 1.690 - 2.040
   


Beskrivelse:

Casa Seperan ligger meget idyllisk og fredeligt midt blandt vinmarker og bakker i et stort vindistrikt. Der er i ferieboligen plads til 6 personer, og den er perfekt til en familie med børn.

Når man ankommer til Casa Seperan, mødes man først af en charmerende gårdsplads, hvor feriehuset ligger ved siden af ejernes hus. Herefter går man fra den varme gårdsplads ind i det kølige hus. Indgangen fører ind til en hyggelig pejsestue med dejlige sofaer, hvorfra man kan se TV. Først kommer man ind i et stort rum, hvor der er køkken og spisestue. Køkkenet har bl.a. køleskab, fryser, mikroovn og gasblus.

Fra køkkenet er der direkte udgang til en mindre have, hvor den hjemmelavede mad kan nydes udenfor. Der er endvidere BBQ-grill i haven, så det er muligt at tilberede maden udenfor. Haven er meget velplejet og udstyret med liggestole, så den catalanske varme kan udnyttes fuldt ud. Dog, hvis solen bliver for meget, er der et hyggeligt bord i skyggen under et stort træ i haven. Overalt i haven kan man nyde den smukke udsigt over markerne.

For at komme til poolen skal man krydse en meget lille vej, som næsten kun i selv og ejerne kører på, og derefter gå op bag huset. Den er indrettet på en måde ovenover huset, hvilket gør udsigten endnu bedre. Poolen er et sikkert hit for børnene, som med garanti vil bruge meget tid heri.

Med endnu en udgang til haven er der en lille spillesal med bordfodbold. Her er der ved siden af dette rum et badeværelse. Videre fra dette er der en trappe op til 1. sal, hvor soveværelserne ligger. Her er der et badeværelse, som hører til to rummelige og flot dekorerede dobbeltværelser, hvor det ene har to enkeltsenge og det andet en dobbeltseng. På denne sal er der også en hems med sovesofa, hvor specielt børnene kan have det sjovt. Til sidst på denne sal er der et stort dobbeltværelse med en suite badeværelse og en balkon med udsigt ud over gårdpladsen.

Der ligger to landsbyer i nærheden med 4 km til hver. Her kan der handles ind, eller man kan bare nyde den catalanske autentiske stemning. Der er 12 km til en anden by, Villa Franca, hvor der er et stort marked. Cirka små 23 km er der stranden, som derfor er en meget oplagt udflugtsmulighed. Ydermere er der kun en times kørsel til Barcelona, som er et must at opleve.

 

 • Meget idyllisk og fredeligt placeret midt i vindistrikt
 • Plads til 6 personer
 • Hyggelig pejsestue med dejlige sofaer og TV
 • Moderne køkken med køleskab, fryser, mikroovn og mange andre
 • BBQ-grill i haven
 • Velplejet have med liggestole
 • Privat pool
 • Tre dobbeltværelser og tre badeværelser i alt
 • 4 km til nærmeste landsbyer, 23 km til stranden og en time til Barcelona
Faciliteter:

Aktiviteter: Bordfodbold, Internet, TV, Stereoanlæg

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool ( m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 69
 • Costa Brava: 37
 • Tarragona: 70
 • Offentlig transport: 5
 • Restaurant: 5
 • Supermarked: 5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-12-192017-01-082.040600
2017-01-092017-06-301.690550
2017-07-012017-09-022.040-
2017-09-032017-12-151.690550
2017-12-162018-01-132.040600
2018-01-142018-06-301.690550

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.