Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Masia Cap Ferra - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 9
Ekstra opredninger: 3

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 1
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-57082
Størrelse (m²): 230

Enkeltsenge: 5
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 3
Badeværelser ensuite: 2
Pris per uge (€): 1.050 - 1.650
   


Beskrivelse:

Masia Cap Ferra er et smukt Catalansk kampestenshus med en stor naturlig swimmingpool, beliggende roligt og privat, omgivet af vinmarker og alligevel kun 19 km. fra stranden.

Dette smukke hus er delikat indrettet med autentiske og smukke møbler, personlig indretning og naturlige vægge, Huset er en tidligere vingård, og stuen var der hvor vinpressen stod. En smuk detalje er en glasplade, som giver et kig ned den murede opbevaringstank, hvor den pressede vin blev opbevaret gamle dage, inden den blev tappet på flasker. Udover stue og spisestue, er der i stueplan også et toilet og et køkken veludstyret med blandt andet komfur, køleskab, fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

Med direkte adgang fra køkkenet har huset en dejlig skyggefuld terrasse med grill og en smuk udsigt. Fra stuen har man adgang til en anden terrasse samt det store poolområde med solsenge og den store naturlige swimmingpool.  Swimmingpoolen virker med en ny teknologi, hvor vandet bliver renset med planter i stedet for klor eller maskinelt.

På første sal ligger de 4 soveværelser, et tresengsværelse med en dobbeltseng og en enkeltseng og badeværelse med brus en suite og et dobbeltværelse med dobbeltseng og et tresengsværelse med enkeltsenge som deler et badeværelse. Afslutningsvis er der et meget specielt dobbeltværelse med meget højt til loftet, og en trappe op til et hemsområde under loftet, hvor der er tre senge, bedst egnet til børn. Dette værelse har eget badeværelse en suite.

Ejendommen er også ideel som feriebolig udenfor højsæsonen, da Tarragona provinsen er Cataloniens varmeste, og allerede har godt vejr fra April og indtil Oktober.

Faciliteter:

 • Stue med sofaer, TV (Satellit) og DVD
 • Veludstyret køkken med komfur, køl & frys, opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine mm.
 • 4 soveværelser  2 tresengs og 2 dobbelt + hems)
 • 3 badeværelser (2 en suite)
 • Overdækket terrasse med grill og solterrasse med udsigt til swimmingpoolen
 • Stort poolområde med stor naturlig swimmingpool og liggestole
 • Vaskemaskine og tørretumbler
 • 19 km. til stranden
 • Let adgang til Barcelona og masser af andre seværdigheder og aktiviteter
 • Nyt 2014: WIFI Internet

 

Besøg Barcelona eller lej en ferielejlighed i Barcelona

En oplagt udflugtsmulighed er at køre ind og besøge storbyen Barcelona, og oplev Gaudis Sagrada Família, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona – Camp Nou, strand osv.  Afstanden fra de fleste huse er 1-1½ time. Mange vælger at kombinere opholdet i en af vores spanske ferieboliger med en lejlighed i Barcelona.

http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=e

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (15 km), Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (35 (7x5) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 95
 • Offentlig internetadgang: 1
 • Offentlig transport: 1
 • Restaurant: 1
 • Supermarked: 4
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-022017-06-301.050690
2017-07-012017-09-031.650-
2017-09-042017-12-241.050690
2018-01-022018-05-311.050690

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.