Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

La Casa Nou - Plana de Vic

Antal personer: 19
Ekstra opredninger: 3

Antal værelser: 8
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 5
3-personers værelser: 3
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 09-59550
Størrelse (m²): 360

Enkeltsenge: 15
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 4
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 1.415 - 3.690
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (9km):

Afsides beliggende, men stadig ikke meget mere end 1 time fra Barcelona, ​​finder du La Casa Nou. I et landskab gennemskåret af floder og vandløb, fuld af skov, sten og afgrøder ligger ferieboligen idyllisk på toppen af en bakke. Foran huset er der et swimmingpoolområde.

Denne autentiske landbolig daterer sig tilbage til det syttende århundrede, men er baseret på en middelalderlig ombygning fra det trettende århundrede. Stuehuset blev bygget i 1713. Mellem 1998 og 2001 blev det restaureret, sten for sten, men stadig med stor respekt for de oprindelige konstruktioner.

Dette rustikke feriehus har to dele, som i lavsæsonen kan lejes uafhængigt af hinanden. Om sommeren er La Casa Nou lejes som ét hus for op til 19+3 personer fordelt på 8 soveværelser og med 4 badeværelser. La Casa Nou tilbyder to forskellige terrasser med plads til alle.

Man kommer ind i den større del, ”Grande”, af ferieboligen gennem en smuk træ port, og finder man en hyggelig og meget rustik stue med pejs. På den ene side af denne finder man to tripleværelser med enkeltsenge og på den anden side et fuldt udstyret badeværelse med badekar. Tre trin nede af en mindre trappe kommer du ind i en hal, som kan åbnes til at fungere som en udendørs overdækket terrasse. Der er der et "sommer"køkken som supplement til grillen, som også er til at finde på denne terrasse.

Ovenpå ankommer man ad trapperne til det store fællesområde med et smukt spisebord, sofahjørne med pejs. Fra dette rum har i også adgang til endnu en udendørs terrasse - bare på første sal. Her har i den smukkeste udsigt over dalen i den ene retning og poolområdet i den anden. Der er endvidere ingen naboer i syne her. Man finder også det fuldt udstyrede køkken med blandt andet komfur, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine osv. Også i denne del af huset er der to dobbeltværelser, som deler et badeværelse med badekar.

Den anden del "Cabanya" er også i to etager og har også indgang fra siden, hvor den store terrasse er beliggende. På stueetagen er der en anden stue med åbent køkken, et badeværelse og to soveværelser med dobbeltsenge. Ovenpå er der et tredobbelt værelse med 3 enkeltsenge (og også en sovesofa, hvis eksempelvis 4-5 børn gerne vil sove sammen), et dobbeltværelse og et badeværelse med badekar. Der er også en hyggelig terrasse.

Dette hus er for dem, der sætter pris på at bo i en virkelig gammeldags catalansk bondegård, hvor man tydeligt fornemmer historien fra væggene og værelserne. Placeringen er betagende og fredelig. I den lille flod i dalen kan du tage en svømmetur om sommeren, og området byder på masser af muligheder for vandreture. Der er for eksempel en meget flot udflugt til kilden, hvorfra huset får sit vand.

Faciliteter:

• 8 soveværelser

• 4 badeværelser med badekar

• 2 køkkener + sommer køkken og grill (opvaskemaskine, mikroovn osv.)

• 3 forskellige terrasser

• Stue med TV og DVD

• Vidunderligt poolområde med liggestole og parasoller

• Smukke og private omgivelser, store til udendørs aktiviteter

• Nem adgang toBarcelonaand strandene ofCosta Brava1, 5 timer

 

Besøg Barcelona eller lej en ferielejlighed i Barcelona

En oplagt udflugtsmulighed er at køre ind og besøge storbyen Barcelona, og oplev Gaudis Sagrada Família, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona – Camp Nou, strand osv.  Afstanden fra de fleste huse er 1-1½ time. Mange vælger at kombinere opholdet i en af vores spanske ferieboliger med en lejlighed i Barcelona.

http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=e

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (20 km), TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (32 (8 x 4) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 137
  • Barcelona: 95
  • Costa Brava: 85
  • Girona: 55
  • Vic: 15
  • Offentlig internetadgang: 9
  • Offentlig transport: 9
  • Restaurant: 7
  • Supermarked: 9
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-12-302017-01-012.4672.217
2017-01-092017-03-303.0001.130
2017-03-312017-04-093.5001.230
2017-04-102017-04-173.285-
2017-04-182017-06-223.4001.300
2017-06-232017-06-251.4151.415
2017-06-262017-07-303.2001.440
2017-07-312017-08-313.690-
2017-09-012017-11-123.4001.300

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Byen Vic, hovedstaden i regionen Osona, ligger ved bredden af floden Meder i umiddelbar nærhed af det imponerende Sau-resevoir. Det er en forholdsvis lille by med omkring 70.000 indbyggere som befinder sig midt på den slette som bærer byens navn. Plana del Vic betyder ordret Vic sletten.

En ferie med udgangspunkt i Vic tilbyder dig og din familie en perfekte base for en afslappende ferie  direkte i hjertet af Catalonien, Spanien.  Det er en meget hyggelig, kulturel og ikke særlig turistet by hvor du hurtigt vil føle dig hjemme . Byen ligger i særligt naturskønne omgivelser, men alligevel, selv om du vil bo mellem frodige grønne bakker og den autentiske catalonske landsbystemning er der stadig kun ca. 75 kilometer til Barcelonas pulserende storbyliv. Rejser du samme distance  i nordlig retning  vil du befinde dig midt i Pyrenæernes majestætiske skønhed.  Skulle du få lyst til en afslappende dag på stranden er det blot en små 100 kilometers køretur til kysten mod øst. Her kan du uden problemer finde både en lille rolig "uopdaget" strand eller en travl kilometer-lang sandstrand på Costa Brava med alle de muligheder for vandsport hjertet kan begære.  En ferie baseret i en bolig på  Plana del Vic er den perfekte løsning for dig der gerne vil holde alle muligheder åbne, eller blot ønsker at tage feriedagene en af gangen. Her kan du hver dag opleve forskellige sider af Cataloniens forskelligartede natur eller blot læne dig tilbage og falde ind i den catalanske hverdags varme rytmer.

Market in Vic

Marked i Vic

Byen Vic, med sin charmerende gamle bydel er et besøg værd. På tirsdage og lørdage er der et stort og livligt marked på Placa Major. Du kan også nyde det locale køkken på en af de mange restauranter, eller tage en guided rundtur gennem den gamle historiske bydel. På den centrale plads er der mange små butikker og cafeer.

I Vic finder du også: Museu Episcopal, med sin imponerende samling af romansk kunst. Samlingen Sala de Romanico har en fremragende udstilling af romanske døbefonde, og det gotiske galleri; Salas del Gotico´s unikke samling af altertavler er tilsvarende imponerende. Alle tre har fået tre stjerner (kan kraftigt anbefales) I Michelin Guiden.

Vic-sletten er helt omringet af bjerge:  Comarca bjergene til nord og Massif de Montseny til sydøst. Mens de bjergrige områder Les Guilleries og Mojanés afgrænser Vic-sletten til hennholdsvis øst og vest.

Hot air baloon 

Aktiviteter:

Der findes mange forskellige muligheder for aktiviteter bade for voksne og born. Rideture, vandreture, sejladser og endda en tur I en varmluftsballon hen over sletten. Ønsker du at planlægge dine aktiviter forud for din rejse er du velkommen til at kontakte os. Vi kan være behjælpelig med at få alle dine ønsker opfyldt.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.