Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Mas del Pi - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 10
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 5
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-59553
Størrelse (m²): 400

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 4
Badeværelser: 3
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 1.650 - 1.800
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (6km):

Man kan næppe finde et smukkere og mere autentisk feriehus end Casa Mas del Pi, der er beliggende midt i hjertet af Cataloniens smukke vindistrikt. Her er man omgivet af vinmarker på alle sider og på de små lokale barer serveres herlige lokale vine. Den lille bitte landsby har 6 huse. De tre er feriehuse (et til 10 personer, et til 8 personer og et mindre til 6 gæster), i endnu et er der en fremragende restaurant, ejeren af feriehusene bor i et og i det sidste bor en catalansk familie. 

Selve ferieboligen Casa Mas del Pi består af 400m2 smukt indrettet feriebolig. Ejeren Carme har kræset for alle detaljer, så det er en fryd at gå på opdagelse i boligen og nyde de mange små detaljer. Man har f.eks. bevaret og restaureret en tidligere brønd, der har fået sin helt egen plads – blot for at bibeholde huset historie og bevare lidt af det autentiske.

Huset har en lukket klassisk catalansk gårdhave, men enkelte borde og her er desuden en stor overdækket terrasse med BBQ. At den er overdækket vil være til stor gavn på de varme sommerdage, hvor lidt skygge er velkommen. En ældre vask med smukke kakler ved terrassen er desuden bevaret, hvilket endnu engang skaber en helt unik og autentisk catalansk stemning.  På huset anden etage er desuden endnu en terrasse og i boligen er der et par franske terrasser.

Husets køkken er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder så som opvaskemaskine, mikroovn,, kaffemaskine etc.  Selve køkkenet er igen restaureret så den autentiske stil for lov at få plads. I forbindelse med køkkenet ligger huset spisestue.  Casa Mas del Peu har tre etager og køkkenet er at finde i stueetagen så det er praktisk når man skal spise udendørs.

I ferieboligen er desuden en rummelig og traditionel stue og 5 meget store soveværelser. Alle værelser er særdeles unikke og igen er der her kræset for hver en detalje. Værelsernes størrelse er ideel når man er af sted som en stor gruppe idet der her er plads og rigtig god atmosfære, hvis man skulle ønske at trække sig lidt tilbage i ny og næ. Der er desuden 3 smukke badeværelser og et gæstetoilet i huset.

De tre ferieboliger i minilandsbyen deler om husets store swimmingpool område. Poolen er 9x5 og også her er der kælet for detaljer og design samtidigt med at man har sikret en vis bevarelse af det autentiske. Der er ca. 10 meters gang til swimmingpool området. Vil man hellere boltre sig i middelhavet er der bare 18 km. til strandene på Costa Daurada.

Området er en del af Penedés vindistriktet, og der er masser af muligheder for at besøge vingårde i området. Huset har desuden en landsby med nogle restauranter og butikker i gåafstand, og også en station med nogle få afgange. Hvis man ønsker at tage toget til Barcelona, vil det dog nok være lettere at parkere ved en større station. Blandt har andet har højhastighedstoget en station, kun 6 km. væk.  

Lidt sydpå, er Tarragona med dets romerske amphi-teater, Reus med et flot Gaudi museum eller for børnene Universal Studios Port Aventura fine udflugtsmål.

Casa Mas del Pi er et sikkert valg af feriebolig, hvis du ønsker en smuk og autentisk feriebolig med masser af sjæl.

 • Autentisk feriebolig i Cataloniens vindistrikt
 • Beliggende i lille landsby med 6 huse
 • 400 m2 flot indrettet feriebolig med tre etager
 • Lukket catalansk gårdhave
 • Overdækket terrasse med BBQ-grill
 • Moderne køkken med alle nødvendige redskaber
 • Delt swimmingpool på hele 45m2
 • Kun 18 km til strandene på Costa Daurada
 • Wi-Fi internet (pga. de tykke vægge, kan vi ikke love at det virker i alle rum)

Links til de andre to huse:

Casa Rixeri: http://sydensferiehuse.dk/house.html?id=59592&cat=b
Mas de las Uvas: http://sydensferiehuse.dk/house.html?id=59593&cat=a

 

Ønsker du at kombinere dit ophold med nogle dage i storbyen Barcelona?

Alle vores feriehuse er beliggende 1-1 1/2 times kørsel fra Barcelona. De fleste af vores gæster besøger derfor storbyen, under deres ophold i Catalonien. Flere og flere vælger dog at lave et kombineret ophold, så I bor i Barcelona nogen dage før eller efter jeres ophold i et feriehus.

 

Vi har derfor fået er bredt udvalg af ferieboliger i Barcelona, således at vi kan hjælpe med at kombinere jeres ferie bedst muligt. http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=e

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf ( km), Bordfodbold, Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Delt udendørs pool (45 (9x5) m2), BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 80
 • Tarragona: 20
 • Offentlig internetadgang: 2
 • Offentlig transport: 0,5
 • Restaurant: 0,1
 • Supermarked: 0,5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-272017-06-161.650650
2017-06-172017-09-161.800-
2017-09-172017-12-311.700650
2018-01-012018-06-151.750700

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.