Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Rixeri - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 10
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 5
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 0
4-personers værelser: 1
Bolignummer: 02-59592
Størrelse (m²): 300

Enkeltsenge: 2
Dobbeltsenge: 4
Badeværelser: 3
Badeværelser ensuite: 1
Pris per uge (€): 1.530 - 1.590
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (6km):

Det er svært at forestille sig et smukkere og mere autentisk feriehus end Casa Rixieri. Ikke alene er virkelig meget smukt - indretningen er også af meget høj standart. Og så ligger det centralt i Cataloniens vindistrikt med en vidunderlige udsigt, omgivet af smukke vingårde.

Casa Rixieri er ligger i en meget lille by som blot består af 6 huse, hvoraf 3 af dem også er feriehuse. I det fjerde hus bor feriehusenes ejere, mens det femte hus er en gourmetrestaurant (som kun har åbent i weekenden). I det 6. hus bor der en anden katalansk familie

Huset er hele 300 m2 stort og er på alle måder et virkelig behageligt sted at holde sin ferie. Møblerne og indretningen er af højeste kvalitet og der er højt til loftet. Selvom huset fornylig er blevet restaureret, er det sket med stor respekt for husets historie, som stadig skinder tydeligt igennem. Der er virkelig mange smukke detaljer – f.eks. de flotte tagbjælker. På den anden side af gaden (hvor der ikke køre biler) er det store delte poolområde, med en swimming pool på hele 10 x 4.5 m, et område med skygge, og liggestole, hvor man kan slappe af i solen mens man holder øje med børnene i poolen.

Fra bagsiden af huset, er der et udedørs område, hvor man kan nyde den vidunderlige udsigt fra instruktør stolene. Her er der også plads til at lege. Indenfor i stueetagen, er der et spillerum med et bordfodboldbord. I stueetagen er der også et soveværelse og et badeværelse.

På 1.sal ligger køkkenet og den åbne spisestue, som har direkte adgang til den store terrasse, hvor der er en grill og en fantastisk udsigt. Perfekt til at holde hyggelige middage i de lune sommeraftener. Der ud over er der 3 meget store og rummelige soveværelser. De har alle forskelligt design, men har det til fælles at de er af meget høj standart og har et autentisk look. Der er et værelse der har én dobbelt seng, et med to enkeltsenge og et med to dobbeltsenge, så der kan sove fire personer hvis det er nødvendigt. På denne sal er der også et godt og veludstyret badeværelse. Køkkennet er veludstyret og som resten af huset af en høj kvalitet, og har den samme rustikke og autentiske indretning.

På 2. sal har er der en stor stue, med pejs og Tv og to sofaer og et siddeområde med en smuk udsigt og haven. På samme etager er der også en suite med dobbeltværelse og eget badeværelse.

Huset er perfekt placeret, med Costa Doradas stande blot 18 km væk. Området er en del af Penedés vindistriktet, og der er rig mulighed for at besøge vingårde i området. I gåafstand fra huset ligger en landsby med restauranter og butikker og en station, med nogle få afgange. Hvis du vil tage toget til Barcelona det nemmeste nok at køre til en større station. Blot 6 km fra huset ligger en station hvor fra man tage højhastighedstoget. Lidt sydpå ligger Tarragona med det romerske amfiteater, Reus med det smukke Gaudi museum og for børnene er der også Universal Studios Port Aventure.

Faciliteter:

 • 300 m2 stor egendom af høj kvalitet

 • 5 soveværelser, med plads til i alt 10(+2) gæster

 • 3 badeværelser, hvoraf det ene har badekar

 • Veludstyret køkken

 • Spisestue

 • Terasse på 1.sal med fantastisk udsigt og gril

 • Stue med pejs og TV

 • Placering centralt i Cataloniens vindistrikt

 • Delt poolområde med liggestole og en swimmingpool på 10x 4,5 meter

 • Kun 18 km til Costa Doradas strande

 • Universal Studios Port Aventura, Tarragona, Barcelona mm. 30-60 minutter væk

 • Wi-Fi internet (pga. de tykke stenvægge, kan vi ikke love at det virker i alle rum)Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (15 km), Bordfodbold, Internet, Legeplads eller gynger, TV, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Delt have, Delt udendørs pool (45 (10 x 4,5) m2), BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 90
 • Offentlig internetadgang: 1
 • Offentlig transport: 1
 • Restaurant: 1
 • Supermarked: 1
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-162016-12-181.530630
2017-01-202017-06-151.540630
2017-06-162017-09-141.590630
2017-09-152017-12-151.590680

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.