Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Mas Tor Blanc - Solsona

Antal personer: 17
Ekstra opredninger: 2

Antal værelser: 7
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 4
3-personers værelser: 3
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 06-59949
Størrelse (m²): 350

Enkeltsenge: 7
Dobbeltsenge: 5
Badeværelser: 7
Badeværelser ensuite: 7
Pris per uge (€): 2.370 - 3.190
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (2km):

Mas Tor Blanc er en rustik, men alligevel moderne, feriebolig på 350m2 med hele 3.000m2 have og stor swimmingpool på 10 x 5 meter og spa. Placeringen på toppen af ​​en lille bakke udgør en fantastisk udsigt over bjerge, frugtplantager og vandede marker i nærheden.

Pilar og hendes mand har restaureret huset med den hensigt at gøre det autentiske og ægte udtryk stærkere. Resultatet er et rustikt og på samme tid moderne feriehus, som kombinerer antikke møbler og stenmure. Væggene er malede i flotte farver, fx det himmelblå køkken, en rød stue, og soveværelserne i friske farver som grøn og violet. For at det hele skal være meget bedre, har alle soveværelser badeværelser ensuite.

Det er næsten overraskende, at afstanden fra denne fredfyldte plet er mindre end 2 km fra centrum af den livlige by Cardona, som har det smukkeste antikke bycenter og et meget flot torv med restauranter og barer.

På stueetagen finder du det meget rustikke køkken, veludstyret med bl.a. køleskab, keramiske kogeplader, ovn, mikroovn, to opvaskemaskiner, fryser og meget mere. Tre trin ned er der en hyggelig spisestue med plads til 20 personer, hvorfra der er adgang til den udendørs overdækkede terrasse, som er ideel til at nyde de hjemmelavede måltider i de lange sommeraftener. Hvis du ønsker at tilberede mad på en grill, er der en stengrill til din rådighed. Også i stueetagen er der et stort soveværelse, som er udstyret med tv og et badeværelse med hydro massage ensuite.

På første sal finder du et meget stort fællesrum med en fantastisk udsigt over dalen. For at drage fordel af dette, er det bedste hjørne til udsigten udstyret med komfortable lænestole, så man kan læse eller bare nyde udsigten. Derudover er der et computerhjørne med en computer og internetadgang, eller du kan her tilslutte din lap-top eller telefon til WIFI. Så er der et sofahjørne med TV, hvor man kan blive underholdt af enten satellitkanalerne eller PS2-playstationen. Endelig er der et hjørne for de yngste med en lille bord, så de kan tegne eller spille.

De resterende 6 soveværelser (7 i alt med soveværelse i stueetagen), alle med badeværelser en suite (fire af dem med badekar), er fordelt med to på første sal og fire på anden sal.

Glem endelig ikke om de 3,000 m2 have med masser af hjørner til at slappe af i, og med det fremragende poolområde, hvor den store swimmingpool på 10 x 5 meter er, en spa og masser af liggestole. Om sommeren er poolen fri og opvarmet af solen, mens den i vintersæsonen er overdækket og opvarmet til 31 grader.

Faciliteter i feriehuset Mas Tor Blanc:

• Hus på 350 m2

• 7 soveværelser (3 tripler og 2 doubler)

• 7 badeværelser en suite (4 med badekar og 3 med brusebad og hydro massage)

• Meget godt udstyret køkken

• Spisestue

• Udendørs terrasse forbundet med spisestuen

• Stor første sal med fællesrum

• Satellit-tv, DVD, PS2, computer med internet, WIFI ...

• Grillplads

• 3000m2 hav

• Stort poolområde med 10 x 5 meter pool og spa - Overdækket og opvarmet i sæsonen slukket

• Lang gåafstand til livlig by med antikke centrum og ugentlige marked

• Nem adgang til Barcelona, ​​strandene i Sitges og bjergene i den anden retning

• Mappe med lokale aktiviteter til rådighed i huset

 

Lejligheder i Barcelona eller blot et besøg
Fordelen ved Cataloniens geografi er, at Barcelona ligger cirka i midten. De fleste af vores ferieboliger ligger derfor 1-1½ times kørsel fra Barcelona og I kan derfor let besøge byen under jeres ophold. Mange vælger desuden at kombinere et ophold på landet med en lejlighed i Barcelona før eller efter opholdet i et af vores spanske feriehuse.

http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=e

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (30 km), Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (50 (10 x 5) m2) , Privat indendørs opvarmet pool (50 (10 x 5) m2), BBQ, Terasse

Afstand til (km):

  • Andorra: 110
  • Barcelona: 90
  • Girona: 100
  • Offentlig transport: 1,5
  • Restaurant: 1,5
  • Supermarked: 1,5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-08-282016-12-222.380-
2017-01-062017-06-302.3701.390
2017-07-012017-07-282.940-
2017-07-292017-08-263.190-
2017-08-272018-04-302.3901.390

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.
 
SIKKERHEDSDEPOSITUM
Ved leje af huset betales desuden et yderligere depositum ved ankomst, som refunderes ved afrejse, hvis huset er i samme stand som ved ankomst. 

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Området

El Solsonés er en region i pre-pyrenæerne. Landskabet er en kontrastfyldt blanding af skov, marker, landsbyer og områder med vild natur typisk stejle klipper og bjerge. Området er inddelt i 15 mindre områder, hvoraf kun seks af dem er reelle landsbyer. Området består hovedsaligt af spredte landejendomme, nogle af dem er glimrende eksempler på Katalansk landarkitektur tilbage fra 18-tallet, og enkelte endda helt tilbage fra 15-tallet. Af samme årsag er El Solsonés blevet kaldt: De tusind landejendommes land. Området har rig mulighed for store naturoplevelser, sport og kulturelle oplevelser. Det er et landskab som har udviklet sig gennem århundreder med en særegen balance mellem natur og bebyggelse.  Selve byen Solsona har et indbyggertal på 8000 på et samlet areal over 18 km2 og kan som resten af regionen uden problemer kan oprethoplde sine fornemste varemærker. Her kan du nyde en opløftet ro midt i et særdeles rigt historisk og kulturelt miljø.

Karnevallet i Solsona.

Karnevalet som faldet i februar hvert år, og fortsætter sine festligheder gennem en to ugers periode er en af de størst begivenheder i Solsona og et karneval berømt i hele Spanien. Ikke mindst på grund af de dansende giganter!

På dette linkhttp://youtube.com/watch?v=z37SmHRxgVA kan du se kæmpe uglen fra 2008 danse. Kæmperne er del af en lang en lang kulturel historie som er blevet bevaret i Solsona, og for alvor blusser op under karnevalet hvert år.

 

Katedral Solsona

Katedralen I Solsona

Katedralen er, og ikke uden grund, det mest kendte bygningsværk i Sosona. Det er blevet et emblem for byen. Det som vi kalder katedralen er et sammensat kluddetæppe af forskellige bygninger some r bygget I perioden fra 11- 18hundrede tallet. Den nuværende katedral er en gotisk katedral som er bygget imellem 1299 og 1630. Til venstre i billedet nedenfor kan men se den gamle landsby kirke, en intim lille kirke som blandt andet indeholderen unik altertavle i barok stil. Til højre i billedet er kapellet i Claustre, den nuværende katedral som er bygget til ære for byens skytshelgen.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.