Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Mas Baron de Abilla - Solsona

Antal personer: 9
Ekstra opredninger: 3

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 3
3-personers værelser: 1
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 06-59951
Størrelse (m²): 350

Enkeltsenge: 5
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 4
Badeværelser ensuite: 4
Pris per uge (€): 1.640 - 2.590
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (2km):

Mas Baron de Abilla er et ideel hus, hvis du sætter pris på indendørsområder af høj kvalitet og uforstyrret panoramaudsigt fra den store private have uden naboer. Det er næsten overraskende, at der er mindre end 2 km til centrum i den livlige landsby Cardona fra dette fredsfyldte feriehus. Byen har det smukkeste antikke bycenter og et meget flot torv med restauranter og barer.

Pilar og hendes mand har taget sig af alle detaljer, sådan at de kan tilbyde de besøgende en autentisk atmosfære.  Flot har de kombineret rustikke og moderne elementer, der på samme tid skaber en rolig og hyggelig atmosfære, så der er fuld mulighed for at nyde huset og dets omgivelser.

I stueetagen finder du stort og åbent køkken samt stue og soveværelse. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige apparater, herunder komfur, ovn, mikroovn, to opvaskemaskiner, vaskemaskine, to køleskabe og frysere,  blender, brødrister, saftpresser og alle husholdningsartikler, som gør, at du kan forberede hjemmelavede måltider komfortabelt.

De store vinduer i spisestuen gør, at du kan beundre udsigten over de catalanske Pyrenæer, både solopgang og solnedgang, mens du kan nyde maden og aftenerne. Især i lavsæsonen er dette meget værdsat af vores gæster. Stuen har en pejs, LCD-tv med parabol, computer med internetadgang via ADSL, PS2 og WIFI zone.

Der er fire værelser, som maksimalt udgør plads til 8 voksne plus 3 børn. Nedenunder finder du et soveværelse (indrettet til handicappede) med tilhørende en suite badeværelse, hvortil der er brusebad. På første sal er de andre tre soveværelser. Alle er rummelige og lyse, og de har hver deres eget badeværelse med badekar. Der er satellit-LCD-tv på hvert værelse, hårtørrer, sengetøj og håndklæder.

Udenfor er der sommerens spisestue under verandaen. I haven ligger poolen, som er overdækket og opvarmet om vinteren, hvor den om sommeren selvfølgelig er åben. Den stenbyggede grill giver dig mulighed for at stege nogle af de lokale steaks og andre kødprodukter - prøv for eksempel deres "butifarras", catalanske pølser af meget høj kvalitet, eller måske nogle lammekoteletter.

Vi må sige, at det er svært finde et bedre sted at tilbringe en catalansk ferie. Hvis i overhovedet kan trække jer væk fra huset, er området er godt forbundet via C-55 vejen til Manresa, og herfra kan du fortsætte på: C-55 for at besøge Montserrrat, C-16 motorvejen for at besøge Barcelona eller C27 / C -15 for at komme ned til strandene nær Sitges.

I lokalområdet er der mange udendørs aktiviteter, og Pilar har udarbejdet en meget nyttig brochure med information om de mange ting at bruge tiden på.

Faciliteter:

• 4 dobbeltværelser - alle med badeværelser en suite (+3 ekstra senge muligt)

• Stue med sofahjørne med pejs og fladskærms-tv og satellit-kanaler

• Køkken med masser af udstyr

• Computer, WIFI, PS2

• Air condition

• Høj stol og barneseng til rådighed

• Overdækket terrasse ideel til udendørs spisning

• Privat have med flot udsigt

• Barbecue

• Swimming pool 8 x 4 meter (Sommer: Uncovered & Off-season: Overdækket og opvarmet til 31 grader)

• Hyggelig by i lang gåafstand

• Nem adgang (1 time +) til Barcelona og strandene

 

Besøg Barcelona eller lej en ferielejlighed i Barcelona

En oplagt udflugtsmulighed er at køre ind og besøge storbyen Barcelona, og oplev Gaudis Sagrada Família, Ramblaen, det Gotiske kvarter, F.C. Barcelona – Camp Nou, strand osv.  Afstanden fra de fleste huse er 1-1½ time. Mange vælger at kombinere opholdet i en af vores spanske ferieboliger med en lejlighed i Barcelona.

http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=e

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (30 km), Internet, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (32 (8x4) m2)

Afstand til (km):

  • Andorra: 110
  • Barcelona: 90
  • Girona: 100
  • Offentlig transport: 1,5
  • Restaurant: 1,5
  • Supermarked: 1,5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-052017-06-011.640935
2017-06-022017-06-301.850-
2017-07-012017-07-282.390-
2017-07-292017-08-262.590-
2017-08-272017-09-241.850935
2017-09-252018-05-311.750935

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST.

KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr.
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.
 
SIKKERHEDSDEPOSITUM
Ved leje af huset betales desuden et yderligere depositum ved ankomst, som refunderes ved afrejse, hvis huset er i samme stand som ved ankomst. 

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Området

El Solsonés er en region i pre-pyrenæerne. Landskabet er en kontrastfyldt blanding af skov, marker, landsbyer og områder med vild natur typisk stejle klipper og bjerge. Området er inddelt i 15 mindre områder, hvoraf kun seks af dem er reelle landsbyer. Området består hovedsaligt af spredte landejendomme, nogle af dem er glimrende eksempler på Katalansk landarkitektur tilbage fra 18-tallet, og enkelte endda helt tilbage fra 15-tallet. Af samme årsag er El Solsonés blevet kaldt: De tusind landejendommes land. Området har rig mulighed for store naturoplevelser, sport og kulturelle oplevelser. Det er et landskab som har udviklet sig gennem århundreder med en særegen balance mellem natur og bebyggelse.  Selve byen Solsona har et indbyggertal på 8000 på et samlet areal over 18 km2 og kan som resten af regionen uden problemer kan oprethoplde sine fornemste varemærker. Her kan du nyde en opløftet ro midt i et særdeles rigt historisk og kulturelt miljø.

Karnevallet i Solsona.

Karnevalet som faldet i februar hvert år, og fortsætter sine festligheder gennem en to ugers periode er en af de størst begivenheder i Solsona og et karneval berømt i hele Spanien. Ikke mindst på grund af de dansende giganter!

På dette linkhttp://youtube.com/watch?v=z37SmHRxgVA kan du se kæmpe uglen fra 2008 danse. Kæmperne er del af en lang en lang kulturel historie som er blevet bevaret i Solsona, og for alvor blusser op under karnevalet hvert år.

 

Katedral Solsona

Katedralen I Solsona

Katedralen er, og ikke uden grund, det mest kendte bygningsværk i Sosona. Det er blevet et emblem for byen. Det som vi kalder katedralen er et sammensat kluddetæppe af forskellige bygninger some r bygget I perioden fra 11- 18hundrede tallet. Den nuværende katedral er en gotisk katedral som er bygget imellem 1299 og 1630. Til venstre i billedet nedenfor kan men se den gamle landsby kirke, en intim lille kirke som blandt andet indeholderen unik altertavle i barok stil. Til højre i billedet er kapellet i Claustre, den nuværende katedral som er bygget til ære for byens skytshelgen.

 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.