Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Corbeña - Costa Daurada & Tarragona

Antal personer: 25
Ekstra opredninger: 5

Antal værelser: 11
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 8
3-personers værelser: 3
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 02-61319
Størrelse (m²): 320

Enkeltsenge: 11
Dobbeltsenge: 7
Badeværelser: 7
Badeværelser ensuite: 5
Pris per uge (€): 3.190 - 4.970
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (8km):


Casa Corbeña
er idylliske beliggende med en “alene i verdenen følelse” og alligevel kun en halv time fra Costa Dauradas smukke strande og de interessante kulturelle regionshovedstæder Tarragona og Reus.

I finder dette smukke 450m2 masia som består af en meget moderne del og en mere traditionel del,2 km. nede af en grusvej som snor sig gennem ådalen i for foden af Prades bjergene.

Her, omgivet af skovlandskab typisk for middelhavsområdet, kan nyde freden og naturens ”musik” i fulde drag, mens du slapper af på den store overdækkede terrasse med grill, og udsigt til den meget store swimming pool. Det er oplagt at tage en svømmetur i en den varme catalanske sommer, enten her eller i åen, som man kan bade i, få minutters gang fra huset.

Huset har to dele, en moderne del “El Graner” som har et kæmpe 70 m2 moderne alrum med spisebord med plads til 25 personer, stort åbent fuldt udstyret køkken, samt et sofaområde med TV, DVD og mp3 musikanlæg. Huset har desuden WIFI-internet. Denne del har 2 dobbelværelser med badeværelser ensuite og 2 triple værelser, også med badeværelser ensuite.

Den traditionelle del “El Pairal” har to dobbeltværelser med dobbeltsenge, et dobbeltværelse med enkeltsenge og et tresengsværelse med en dobbeltseng, en enkeltseng og badeværelse ensuite. Der er desuden et delt badeværelse. El Pairal har også en stue med balkon og udstyret med TV, DVD og mp3 radio, samt et fuldt udstyret køkken.

Desuden er der "Masoveria", som har 3 dobbeltværelser (to med dobbeltsenge og et med enkeltsenge) og et badeværelse til deling mellem disse tre værelser.  

Husets ejer er arkitekt og han har søgt i moderniseringen at lave miljøforbedrende ændringer, som rensning og genbrug af spildevand, biomasse som energikilde og miljøvenlige byggematerialer.

Huset har en ideel beliggenhed med strande, eksempelvis ved badebyerne Cambrils og Salou samt interessante byer some Reus og Tarragona i nærområdet, og også Tarragona Camp Stationen 15 minutter væk, hvorfra man med højhastighedstog kan komme til Barcelona på 30 minutter (og endda Madrid på 3½ time!). I området er der mange vandre- og cykelruter og en meget varieret fauna.

 

Faciliteter:

 • 450 m2 hus
 • 8 soveværelser (5 dobbeltværelser og 3 tresengsværelser)
 • Ekstra senge samt vugger/babysenge til rådighed på forespørgsel
 • 6 badeværelser (5 af disse ensuite)
 • Stort alrum med spiseplads til 25 personer
 • Fuldt udstyret køkken
 • Meget stor have
 • Overdækket terrasse
 • Meget stor swimmingpool (13 meterx4,5 meter)
 • WIFI-Internet, TV, DVD og mp3 afspiller
 • Vaskemaskine
 • 15 minutter fraTarragona Camp Station (højhastighedstog til Barcelona)
 • 35 minutter fra strandene ved Cambrils og Salou
 • Mulighed for en svømmetur i den lille flod i nærheden
 • Måltider og catering muligt på forespørgsel
 • Den søde “caretaker” bor i et anneks (gensidig fuld respekt for privatliv)

 

Faciliteter:

Aktiviteter: Mulighed for golf (25 kmhttp://www.golfreusaiguesverds.com ), Internet, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Høj stol, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (13x4,5 m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 150
 • Tarragona: 15
 • Offentlig transport: 4
 • Restaurant: 3
 • Supermarked: 4
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2016-09-102017-04-133.1901.950
2017-04-142017-09-084.8902.350
2017-09-092018-03-233.2951.996
2018-03-242018-09-284.9702.495

 

RESERVATIONSBETINGELSER

RENGØRING VED AFREJSE
INKLUDERET I PRISEN

ELEKTRICITET
INKLUDERET I PRISEN
  
VANDFORBRUG
INKLUDERET I PRISEN
 
KÆLEDYR
Tilladelse til at medbringe kæledyr samt tillægspris må indhentes FØR ANKOMST, da ikke alle ferieboliger tillader kæledyr 

BABYSENGE
NORMALT TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

HØJ STOL
OFTE TIL RÅDIGHED OG INKLUDERET I PRISEN. FORESPØRG VENLIGST. 

MOMS
INKLUDERET I PRISEN

VARME ( VINTER)
INKLUDERET I PRISEN

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER
INKLUDERET I PRISEN
Til hver gæst er der: et stort håndklæde til badet indedøre og et til hænderne.
Venligst medbring håndklæde til poolen og stranden,der er desuden vaskemaskine i huset
 
DEPOSTITUM
40 %
Ved reservation betales 40% i depositum inden 8 dage for at konfirmere reservationen.
Ved afbestilling mere end 2 måned før ankomst, refunderes halvdelen af depositum.
Ved senere afbestilling refunderes depositum ikke.

RESTBETALING
Det resterende beløb betales kontant til husejer ved ankomst eller overføres
senest én måned før ankomst.

PRISEN INKLUDERER IKKE
Catalansk turist skat: € 0,99 per nat for voksen (+16) - dog maks 7 nætter.

Antal personer: Prisen inkluderer det antal personer som er angivet øverst. Tallet i parentes er antallet af mulige ekstrasenge, som kan bestilles mod et tillæg (typisk 125 € per uge). Prisen for en ekstra seng dækker: Opsætning af ekstra seng, sengetøj, håndklæder og brug af faciliteter.  Desuden er der i alle huse vugge(r) til rådighed med eller uden tillæg (forespørg). 

Ved Catalanske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

ske helligdage i lav- og mellemsæson kan der være forhøjede priser. Forespørg venligst.

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Durado

Med 130.000 indbyggere er Tarragona er den mindste af Cataloniens fire provinshovedstæder, men har med sin beliggenhed på den smukke Costa Daurada kyst og sit historiske bycentrum med vartegnet det romerske amphi-teater masser at byde på. 

Tarragona

I romertiden hed byen Tarraco og var provinshovedstad i Hispania Tarraconensis. Mange rester af bygninger og anlæg fra den tid ses stadig, omend de har været flittigt anvendt som stenbrud af senere generationer. Det gælder bl. a. et amfiteater tæt på kysten, en akvædukt og et gravanlæg. Latinske og fønikiske sentenser ses på bygningsrester mange steder. Byen har UNESCO-status som World Heritage Site. 

Kulturelle begivenheder

Tarragona International Dixieland Festival afholdes hvert år lige før påske. Første uge i juli er der i bugten Punta del Miracle fyrværkerikonkurrence mellem seks inviterede fyrværkere. I midten af september Santa Tecla Festival, en af de største traditionelle spanske festivaler. 

Costa Daurada

Costa Daurada kysten strækker sig over på de i alt 92 km. kystlinie med 64 forskellige strande i alle mulige former og størrelser, fra Mont-roig del Camp-Miami Platjas små laguner til Torredembarras dramatiske klippeformationer og fra de store bølger ved El Vendrell-Coma-ruga til det fine sand og rolige bølgeskvulp ved Salou. Der er også nudist strande som Torn Beach i Hospitalet de l'Infant.

Flere af Costa Dauradas strande er blevet tildelt det blå flag af European Foundation for Environmental Education, ligesom flere strande har opnået andre præmeringer som f.eks. Creixells pris for kørestolsvenlighed, Ecoplayas pris til rene og bæredygtige strande, ISO 14001 som dækker over miljøvenlig management system certificering samt den Catalanske regerings certificering af familievenlige destinationer. 

Universal studios Port Aventura

Områdets største attraktion er forlystelsesparken Universal Studios Port Aventura. Den består af en forlystelses/oplevelsespark og et vandland, som kan besøges sammen eller hver for sig. Hvis I lader børnene bestemme, kan man sagtens bruge 2-3 dage der.

Port Aventure

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.