Selvstændig og autentisk ferie i Catalonien
 
Søg efter feriebolig
Antal personer
Pool:
Start:
End:
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
*Email:
 
* Skal udfyldes
Regionens aktiviteter

Catalonien er en region i Spanien, der byder på et utal af aktivitets muligheder til alle aldersgrupper. Besøg vores aktivitetskatalog og få det bedste ud af din ferie!

Ansvarlig Turisme

Living local er en fin mulighed for at benytte "Ansvarlig Turisme", idet den støtter den lokale landbefolkning i Catalonien, Spanien og dermed bevarer de traditionelle leveformer. Renoveringen af de smukke landhuse, med en betydelig respekt for historien, stopper udvidelsen af masseturismen og hjælper med at bevare den fantastisk smukke natur, landbefolkningen, dyrelivet og de kulturhistoriske landboliger i det spanske bondeland.  

Store feriehuse

Vi råder over et stort udvalg af ferieboliger i Catalonien, Spanien for større grupper, hvilket skaber muligheden for at få en uforglemmelig ferie med flere generationer eller venner.

SYDENS FERIEHUSE
Nansensgade 53
DK-1366 København K
Tel: (+45) 50 56 76 24
Tel: (+45) 31 33 87 30
Tel: (+45) 33 33 92 33
www.sydensferiehuse.dk
info@sydensferiehuse.dk
 

Casa Taila - Costa Brava-Girona

Antal personer: 10
Ekstra opredninger: 8

Antal værelser: 4
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 2
3-personers værelser: 2
4-personers værelser: 0
Bolignummer: 10-62197
Størrelse (m²): 300

Enkeltsenge: 6
Dobbeltsenge: 2
Badeværelser: 2
Badeværelser ensuite: 0
Pris per uge (€): 1.770 - 2.200
   


Beskrivelse:
Nærmeste by (4,5km):

Ren afslapning i fantastiske bjergomgivelser med pool

Casa Taila er et feriehus med plads til 10 (+5) personer. Det helt store plus og det meget unikke ved denne bolig er dets fantastiske placering i bjergene, de sidste 2 km. ad en grusvej. Mere om dette senere. Endvidere er der også en swimmingpool samt et lille børnebassin, hvor man meget hurtigt kan køle af, hvis der i dagstimerne bliver lidt for varmt. Der er 3 soveværelser med 2 badeværelser og desuden 2 toiletter til husets gæster.

- - -
NYT 2016:
2. SAL FÆRDIGGJORT MED 3 NYE SOVEVÆRELSER OG 2 NYE BADEVÆRELSER SOM KAN LEJES MOD SUPPLEMENT.
- - -


Huset ligger placeret direkte på en bakketop – omgivet af andre træklædte bakker. Dette forunderlige og eventyrlige landskab er en oplevelse for sig selv – man er omgivet af den rene natur på ferien, hvilket gør, at man kommer væk fra al stress og larm i hverdagen. Her slapper man af. Der er 13 km til nærmeste større by, hvor i kan handle ind og eventuelt gå ud og spise. Vær opmærksom på, at de sidste 3 km. er en snoet grusvej, så det tager 10 minutter at køre op fra landevejen. Belønningen er fantastisk udsigt og smuk natur. 

Der er en hyggelig have og der er blandt andet en legeplads til de mindre i feriegruppen. Derudover finder man swimmingpool på den ene side af huset. Den bliver hurtigt værdsæt højt på de varme dage, hvor det er et perfekt sted af slappe af. Man kan også nyde den varme sol på liggestolene ved siden af, eller man kan finde et skyggefuldt sted under et af de flere træer. Det er selvfølgelig også meget oplagt at gå en tur i det flotte område – her er udvalget stort.

På den anden side er der en BBQ-grill, hvor i kan lave egne måltider. Disse kan nydes under de lange og varme catalanske aftener - udenfor under den planteoverdækkede terrasse ved siden af poolen.

I stueetagen er der et stuerum med sofaer og pejs, et toilet og et game room. Dette rum kan eventuelt laves til et 5. soveværelse med plads til op til 5 personer.

På førstesalen er der 4 soveværelser. Disse er fordelt på 2 tripleværelser og 2 dobbeltværelser. Alle disse soveværelser er rummelige og flot dekorerede og er placeret på første sal. På samme sal er der to moderne badeværelser – det ene med bruser og det andet med badekar. På første sal er der endvidere et stort fællesrum med et stort rustikt spisebord samt en balkon med en betagende udsigt. Her er også køkkenet, der blandt andet har opvaskemaskine, ovn, køleskab og vaskemaskine.

De søde ejere bor som naboer til feriehuset, og kan altid kontaktes for hjælp, tips og gode råd. Hvis tiden tillader det, kan de også bookes til at lave mad 1-2 gange under opholdet, så man kan smage lidt lokal gastronomi og springe en dag i køkkenet over. De har egen have væk fra feriehuset, og giver jer selvfølgelig 100% privatliv under opholdet, alle viste faciliteter er kun til jer som gæster og deles ikke.  

Der er fra huset 60 km til de vidunderlige strande på Costa Brava, hvilket med garanti er en dagstur værd. En anden dagstur kan gå til Barcelona, som bestemt er en by, der ikke vil skuffe jer – specielt den berømte ”La Rambla” er noget for sig selv.

Faciliteter i feriehuset Casa Taila:

 • Fabelagtig udsigt fra alle sider af huset
 • Rolige og naturlige omgivelser
 • Swimmingpool (6 x 5 meter + børnebasin) og liggestole
 • BBQ og udendørs spiseområde
 • 4 soveværelser med plads til 10 personer
 • Mulighed for ekstra soverum i stueestagen for op til 5 personer
 • 2 badeværelse samt 2 toiletter
 • 13 km til Anglés og 45 minutter til Costa Bravas strande
 • Typisk catalansk køkken

Bemærk: Vejen til huset er mere vanskelig end andre huse, så det anbefales at ankomme i en bil som ikke er helt lav. Vi er selv ankommet i en almindelig udlejningsbil, undgå blot de laveste modeller.


Ønsker du at kombinere dit ophold med nogle dage i storbyen Barcelona?

Alle vores feriehuse er beliggende 1-1 1/2 times kørsel fra Barcelona. De fleste af vores gæster besøger derfor storbyen, under deres ophold i Catalonien. Flere og flere vælger dog at lave et kombineret ophold, så I bor i Barcelona nogen dage før eller efter jeres ophold i et feriehus.

 

Vi har derfor fået er bredt udvalg af ferieboliger i Barcelona, således at vi kan hjælpe med at kombinere jeres ferie bedst muligt. http://sydensferiehuse.dk/houselist.html?cat=e

Faciliteter:

Aktiviteter: Internet, Der kan besøges bondegårdsdyr hos husejeren, Legeplads eller gynger, TV, Stereoanlæg, DVD

Interiør: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Børneseng

Haveforhold: Privat have, Privat udendørs pool (30 (6 x 5) m2) , BBQ, Terasse

Afstand til (km):

 • Barcelona: 119
 • Costa Brava: 59
 • Girona: 27
 • Vic: 55
 • Offentlig transport: 11
 • Restaurant: 4,5
 • Supermarked: 4,5
Priser:
Fra Til Pris per uge (€) Pris per weekend (€)
2017-01-022017-03-311.770-
2017-06-012017-06-301.940-
2017-07-012017-07-312.100-
2017-08-012017-08-312.200-

 

Booking-kalender:

Regionsbeskrivelse:

Costa Brava

Hvis du ønsker at opleve den Catalanske kultur og alligevel være nær både strand og bjerge, så kan Costa Brava området anbefales. Nyd nogle af Spaniens bedste sandstrande i de kendte badebyer, eller kør ud af den snoede kystvej og find din egen lille bugt. I den modsatte retning er Pyrenæerne ikke langt væk. Besøg en af de mange naturparker med masser af udendørsmuligheder om sommeren og skisport om vinteren. Og i området midt i mellem ligger der masser af smukke landsbyer samt ikke mindst regionshovedstaden Girona - "byen med de 7 floder - som emmer af Catalansk stemning på de mange pladser og butiksstrøg og med en meget smuk antik bydel. Nordligst ligger Figueres med Museo Teatro Dalí og Costa Brava har desuden to andre Dalí seværdigheder at byde på, nemlig hans slot ikke langt fra Girona og hans hus i Cadaquez.

COSTA BRAVA REGIONEN
Regionens fornemste kvalitet er dens diversitet. Som turist kan man med samme udgangspunkt sammensætte alt fra badeferie, kulturferie, vandreferie, cykleferie eller storbyferie, for Girona er rent faktisk en lille storby. Og hvis den ikke er stor nok, er Barcelona i tog kun 1 time væk. Klimaet som skabes af mødet mellem havets kystklima og bjergenes indlandsklima giver et behageligt klima størstedelen af året. Samtidig er regionen med lufthavnen i Girona forbundet direkte med det meste af Europa.

KYSTEN
Kyststrækningen fra Barcelona ned mod den franske grænse er en af Europas meget populære rejsemål. De hvide sandstrande med livreddere på vagt, en perlerække af restauranter i alle prisniveauer og cafeer og barer både på stranden og i de mange kystbyer, giver optimale muligheder for en afslappet dag ved stranden. Omkring den nordligt beliggende by Roses er der gode forhold for windsurfing og dykning eller havkajak. Roses, Lloret de Mar, Tossa de Mar og Calella er traditionelle kystbyer med hoteller og natteliv. Hvis man søger noget lidt mere afslappet, kan byer som L'escala, Cadaquez eller Llanca anbefales. Her er turismen af mindre skala og der er flere lokale gæster fra Barcelona området, som gør at det føles mere catalansk. Cadaquez er der hvor Dalí tilbragte meget af sit liv, og byen er nu en oase for kunstnere og livsnydere. Et glimrende sted til en frokost og et besøg i Dalís hus... -men husk at bestille tid! Costa Brava kysten er naturligvis rig på fiskerestauranter med den klassiske "seafood-paella" og andre retter med havet som udgangspunkt.

Girona

GIRONA
Regionshovedstaden Girona er regionens historiske, forretningsmæssige og kulturelle centrum. De mange floder som mødes i byen giver en smuk opdeling af de forskellige bydele, som er forbundet med broer. Hvis du går gennem gaderne op mod byens højtliggende katedral mærker man historien omkring sig. Byen dateres tilbage til romertiden og bærer præg af de forskellige folkeslag, som har haft byen under kontrol i forskellige perioder. Således kommer man først igennem den jødiske bydel med meget smalle gader og gyder, for ikke langt derfra at nå til de "arabiske bade", som er en remisens fra da araberne en kort periode nåede helt til Girona på deres erobringstogt. At byen altid har været under pres bevidner bymuren, som omkranser meget af byen, om. En spadseretur oppe på muren, som er flere kilometer lang, giver et glimrende overblik over byen og i øvrigt en fantastisk udsigt. 

Girona har en rig og dramatisk historie. De første indbyggere var Ibererne. Derefter kom Romerne, som efter at have krydset Middelhavet gik i land ved byen L'Escala på Costa Brava kysten. De konstruerede bymuren og navngav byen Gerunda. I det 12. århundrede opblomstrede der et jødisk samfund i Girona og der blev bygget en stor Kabbalistisk skole i byen. I 1492 blev jøderne imidlertid fordrevet af katolske spanske konge. Senere, i det 17. og 18 århundrede, Girona blev underlagt fransk styre ledet af Napoleon. I dag er byen fyldt med historie og kultur fra de forskellige epoker.

Theater Museum Dali

FIGUERES - DALÍ
Figueres er naturligvis præget af, at en af verdens mest berømte surrealistiske kunstnere Salvador Dalí valgte at indrette sig kunstmuseum i byens nedlagte teater, deraf navnet "Museo Teatro Dalí. Navnet kunne dog ligeså vel referere til de mange installationer der gør, at man nærmest føler at man har været vidne til en forestilling når man kommer ud derfra. Byen har dog også andet af byde på, blandt andet et hyggeligt bycentrum og et legetøjsmuseum. For mere information om åbningstider og reservationer til Dalí museet, benyt dette link: http://www.salvador-dali.org/museus/figueres/en_index.html 

Kontakt:
Kontakt os venligst, hvis I har spørgsmål eller ønsker at ønsker at foretage en booking.